Lediga jobb som Chefer och verksamhetsledare i Grums

Se lediga jobb som Chefer och verksamhetsledare i Grums. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Grums som finns hos arbetsgivaren.

Restaurangchef

Välkommen till Burger King! Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team! Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier. Om du värderar service, kvalite... Visa mer
Välkommen till Burger King!
Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team!

Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier.

Om du värderar service, kvalitet och team-work är detta jobbet för dig!Vill du utvecklas och få nya erfarenheter?

Vill du ge våra gäster fantastisk service och servera riktigt grymma burgare?

Vill du ha kul på jobbet med härliga kollegor?

Nu har du chansen – sök jobbet idag!
Sök jobbet nu direkt på endast några minuter. Ansökningsprocessen består endast av några snabba urvalsfrågor och tre korta frågor som skall besvaras via video. Vi värdesätter attityd och inställning framför arbetslivserfarenhet och meriter. Vi lägger därför stor vikt på videosvaren och värdesätter att du tar din tid för att besvara dessa. Lycka till! Visa mindre

Karlstad: Restaurangchef till Burger King

Ansök    Nov 28    Jobbakuten Väst AB    Restaurangchef
Nytt
Vi söker dig som Har branschvana från restaurang livsmedel eller retail. Erfarenhet av ledarskap från tidigare jobb eller från idrotten. Du ska tycka om att ta ansvar och fatta beslut. Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål. Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar   Varför ska du välja oss?   Vi ger dig stort eget ansvar Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarska... Visa mer
Vi söker dig som

Har branschvana från restaurang livsmedel eller retail.
Erfarenhet av ledarskap från tidigare jobb eller från idrotten.
Du ska tycka om att ta ansvar och fatta beslut.
Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål.
Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar
 

Varför ska du välja oss?

 

Vi ger dig stort eget ansvar
Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken
Vi erbjuder flexibel arbetstid
Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
 

Om jobbet

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus? För dig som vill ta chansen att bli Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

 

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan. Visa mindre

Chef till hemtjänsten i Grums kommun

Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Hemtjänste... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Hemtjänsten i Grums består idag av fyra hemtjänstgrupper samt en servicegrupp och en nattpatrull. Hos oss jobbar ungefär 60 medarbetare inom hemtjänsten.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Som chef inom hemtjänsten i Grums kommun kommer du att vara en av två chefer som ansvarar för hemtjänstinsatser. Som chef har du verksamhets-, kvalitetsutvecklings, budget-, personal- och arbetsmiljöansvar. Du leder och utvecklar arbetet enligt övergripande styrdokument samt gällande riktlinjer inom området, både administrativt och operativt. I arbetsuppgifterna ingår också att genom ditt ledarskap skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du kommer att samverka med såväl interna som externa aktörer.

Du ingår i socialtjänstens ledningsgrupp för chefer inom kommunens äldreomsorg. Ledningsgruppen består av chefer för särskilt boende, HSL, korttidsboende och hemtjänst. Stödfunktioner så som MAS, SAS, HR, ekonomi samt socialförvaltningens stab finns som ditt stöd.

Hos oss gör du skillnad!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna med inriktning mot social omsorg, socionom eller annan examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har erfarenhet från verksamhetsområdet, erfarenhet av arbetsledning samt en ekonomisk medvetenhet och förmåga att planera och utveckla utifrån givna mål och ekonomiska ramar.

Du ser helheten och har förmåga att få människor att växa i sina roller, känna arbetsglädje, stolthet och bidra till verksamhetens utveckling. Du har god analytisk förmåga samt är tydlig, kommunikativ och utvecklingsinriktad. Vi värdesätter din förmåga att skapa delaktighet bland dina medarbetare samtidigt som du är nytänkande och kundorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper vi lägger extra stor vikt vid är engagemang, lyhördhet och ett positivt förhållningssätt. Självklart delar du vår värdegrund om att vara professionell, välkomnande, engagerad och delaktig.

Giltigt B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Gruppchef till Inspektörer Förebyggande Underhåll Gruvöns bruk

Ansök    Aug 28    Billerud Sweden AB    Gruppchef, teknik
Är du en person som drivs av att utveckla både människa, teknik och vill vara med och utveckla vårt Förebyggande Underhåll? Vi söker nu en gruppchef till Inspektörer FU inom underhållssektionen Mek/FU. Vi söker dig med högt säkerhetstänk och brinner för att leda och utveckla ditt arbetslag. Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och drift... Visa mer
Är du en person som drivs av att utveckla både människa, teknik och vill vara med och utveckla vårt Förebyggande Underhåll?
Vi söker nu en gruppchef till Inspektörer FU inom underhållssektionen Mek/FU. Vi söker dig med högt säkerhetstänk och brinner för att leda och utveckla ditt arbetslag.
Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet.
Som gruppchef för inspektörer kommer du att driva och säkerställa att verksamheten når sina mål gällande tillgänglighet, kvalité och arbetsmiljö. Du kommer att leda en grupp med 8 medarbetare som är centralt placerade och vars huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra inspektioner, bevaka teknikutveckling samt förebyggande underhållsarbeten på hela vårt bruk.
I ditt arbete som gruppchef kommer du att genomföra medarbetarsamtal, planera utbildningsinsatser, coacha dina medarbetare samt vara med i rekrytering av nya medarbetare. Arbetet präglas i hög grad av ett arbetsmiljö- och säkerhetstänk. Gruppchef Inspektörer rapporterar till sektionschef Mek/FU och ingår i sektionens ledningsgrupp, som består av sektionschef och 5 gruppchefer.
Befattningen ställer höga krav på samarbetsförmåga, personliga initiativ och administrativa färdigheter. Det är viktigt att du har förmågan att professionellt kunna kommunicera med olika målgrupper i varierande situationer. Du är tillsammans med gruppen en viktig pusselbit för att vi ska kunna uppfylla våra krav på maskinernas tillgänglighet. För detta krävs ett nära samarbete med driftledningen och övriga underhållsgrupper.
Som person brinner du för personal och gillar planeringsarbete. Du sätter både långsiktiga och kortsiktiga mål för gruppen och individer samt ser till att de efterföljs. Du sätter dig in i gruppens kompetens samt bevakar och ser till att ni, som grupp, har all kunskap som krävs för att driva en bra avdelning!
Tjänsten är en tillsvidare anställning och arbetstiden är förlagd till dagtid.
Som chef på Billerud ges du goda möjligheter att arbeta med din personliga utveckling genom vårt ledarskapsprogram ”Hållbart Ledarskap”.
Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö.


Kvalifikationer
Relevant gymnasie- eller högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdiga.
Du som söker har kompetens inom området och relevant erfarenhet från arbete inom processindustri, underhållsprocesser eller motsvarande verksamhet, gärna i en medelstor till stor organisation.
Du har tydliga ledaregenskaper och tidigare erfarenhet från en ledande roll är meriterande.


Personliga egenskaper
Till denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att samarbeta såväl internt som externt, är kreativ och är mån om att leverera resultat och kvalitet. Du arbetar strukturerat för att nå uppställda mål.
Vi ser gärna att du känner igen dig i våra värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra
Känns det som om det är dig vi beskriver? Så roligt! Vi ser fram emot att läsa just din ansökan där du beskriver vad du kan bidra med hos oss!


Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Annica Sterner, Sektionschef Mek/FU tfn 0555-41316
Välkommen med din ansökan senast 17 september, löpande urval kan ska så ansök redan idag!
Billerud är en jämställd arbetsgivare. Vi omfamnar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Visa mindre

Teamledare till utvecklande tjänst!

Ansök    Sep 6    MidSale Consulting AB    Teamledare
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt! Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning. Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång. Expo Avenue erbjuder: - En attraktiv lönemodell - Tävlingar i form av u... Visa mer
Har du en stark vilja, vill utveckla dina ledaregenskaper och ha möjligheten att ansvara över ditt eget team? Då har du hittat rätt!


Expo Avenue arbetar med face2face försäljning, vilket innebär att du förmedlar våra uppdragsgivares välkända varumärken via fält- och eventförsäljning.
Du ansvarar över att ditt eget försäljningsmål och coachar dina medarbetare till att nå framgång.


Expo Avenue erbjuder:


- En attraktiv lönemodell
- Tävlingar i form av utlandsresor, det senaste inom tekniken m.m
- Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag
- Utbildning inom försäljningstekniker, ledarskap och personlig utveckling
- En rolig arbetsplats med glädje och energi


Expo Avenue söker dig som:


- Är tävlings- och resultatinriktad
- Har goda kommunikativa egenskaper
- Trivs med struktur och ett organiserat arbetssätt
- Har lätt för att uttrycka dig genom det svenska språket
- Vill ta nästa steg i din karriär


Vi erbjuder en gedigen försäljning- och ledarskapsutbildning som följs upp i flera steg. Våra coacher finns dagligen här för att hjälpa dig utvecklas och för att ditt team ska nå sina mål.
Det är viktigt att du har lätt för att inleda en professionell men lättsam interaktion med nya människor.


Om Expo Avenue:


Expo Avenue är ett banbrytande företag med nya idéer och koncept. Vi finns i stora delar av landet och består idag av ca 70 duktiga medarbetare. Våra samarbetspartners är stora och välkända varumärken som alltid kan förvänta sig en hög kvalité och service från oss.
Kreativitet, kvalité och passion för service och försäljning är grunderna till vår framgång.
Expo Avenue är ett tillväxtföretag som är ett självklart val för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.


Mer om oss hittar du här:
www.expoavenue.se


Den framgångsrika kandidaten kommer att arbeta på heltid i Karlstad, men vi är medvetna om vikten av att ge dig den bästa starten. Därför kommer de första två veckorna att spenderas på vårat kontor i Stockholm, där du kommer att få en grundlig utbildning och möjlighet att lära känna vårt team. Under denna period ingår traktamente för att täcka dina kostnader.


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Gruppchef till Smörjare Gruvöns bruk

Ansök    Aug 28    Billerud Sweden AB    Gruppchef, teknik
Är du en person som drivs av att utveckla både människa, teknik och vill vara med och utveckla vårt Förebyggande Underhåll? Vi söker nu en gruppchef till Smörjare inom underhållssektionen Mek/FU. Vi söker dig med högt säkerhetstänk och som brinner för att leda och utveckla ditt arbetslag. Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsä... Visa mer
Är du en person som drivs av att utveckla både människa, teknik och vill vara med och utveckla vårt Förebyggande Underhåll?
Vi söker nu en gruppchef till Smörjare inom underhållssektionen Mek/FU. Vi söker dig med högt säkerhetstänk och som brinner för att leda och utveckla ditt arbetslag.
Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet.
Som gruppchef för smörjare kommer du att driva och säkerställa att verksamheten når sina mål gällande tillgänglighet, kvalité och arbetsmiljö. Du kommer att leda en grupp med 8 medarbetare som är centralt placerade och vars uppgift är att utföra FU-rondering, smörjning, oljebyten och övrigt förekommande arbeten.
I ditt arbete som gruppchef kommer du att genomföra medarbetarsamtal, planera utbildningsinsatser, coacha dina medarbetare samt vara med i rekrytering av nya medarbetare. Arbetet präglas i hög grad av ett arbetsmiljö- och säkerhetstänk. Gruppchef smörjare rapporterar till sektionschef Mek/FU och ingår i sektionens ledningsgrupp som består av sektionschef och 5 gruppchefer.
Befattningen ställer höga krav på samarbetsförmåga, personliga initiativ och administrativa färdigheter. Det är viktigt att du har förmågan att professionellt kunna kommunicera med olika målgrupper i varierande situationer. Du är tillsammans med gruppen en viktig pusselbit för att vi ska kunna uppfylla våra krav på maskinernas tillgänglighet. För detta krävs ett nära samarbete med driftledningen och övriga underhållsgrupper.


Som person brinner du för personal och gillar planeringsarbete. Du sätter både långsiktiga och kortsiktiga mål för gruppen samt individer och ser sedan till att de efterföljs. Du sätter dig in i gruppens kompetens samt bevakar och ser till att ni, som grupp, har all kunskap som krävs för att driva en bra avdelning!
Tjänsten är en tillsvidare anställning och arbetstiden är förlagd till dagtid.
Som chef på Billerud ges du goda möjligheter att arbeta med din personliga utveckling genom vårt ledarskapsprogram ”Hållbart Ledarskap”.
Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö.


Kvalifikationer
Relevant gymnasie- eller högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdiga.
Du som söker har kompetens inom området och relevant erfarenhet från arbete inom processindustri, underhållsprocesser eller motsvarande verksamhet, gärna i en medelstor till stor organisation.
Du har tydliga ledaregenskaper och tidigare erfarenhet från en ledande roll är meriterande.


Personliga egenskaper
Till denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att samarbeta såväl internt som externt, är kreativ och är mån om att leverera resultat och kvalitet. Du arbetar strukturerat för att nå uppställda mål.
Vi ser gärna att du känner igen dig i våra värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra
Känns det som om det är dig vi beskriver? Så roligt! Vi ser fram emot att läsa just din ansökan där du beskriver vad du kan bidra med hos oss!


Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta :
Annica Sterner, Sektionschef FU tfn 0555-41316


Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast 17 september, löpande urval kan ska så ansök redan idag!
Billerud är en jämställd arbetsgivare. Vi omfamnar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. Visa mindre

Apotekschef till Apoteket Orren Grums

Ansök    Maj 3    Apoteket AB    Apotekschef
Är du en själklar ledare? Hos Apoteket finner du både själ och skäl för en utvecklande karriär. Låt oss själa dig en stund Välkommen till Apoteket Orren Grums! Nu söker vi dig som vill ta dig an uppdraget som apotekschef för vårt apotek Orren i Grums. Tillsammans med fyra duktiga medarbetare behåller och ökar du våra kunders förtroende på den lokala marknaden. Som apotekschef ingår du i ett team av fantastiska chefskollegor som engagerat strävar efter vår... Visa mer
Är du en själklar ledare? Hos Apoteket finner du både själ och skäl för en utvecklande karriär.

Låt oss själa dig en stund
Välkommen till Apoteket Orren Grums! Nu söker vi dig som vill ta dig an uppdraget som apotekschef för vårt apotek Orren i Grums. Tillsammans med fyra duktiga medarbetare behåller och ökar du våra kunders förtroende på den lokala marknaden. Som apotekschef ingår du i ett team av fantastiska chefskollegor som engagerat strävar efter vår gemensamma vision, ett liv i hälsa.

Våra öppettider är 09.00-18.00 på vardagar samt 09.00–14.00 på lördagar

 

Många själ att trivas
Kamratlig stämning, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser i Apotekets verksamhet. Vi vet att välmående och engagemang gör dig bättre på det du gör. Därför erbjuder vi branschens mest generösa friskvårdsbidrag och ett brett utbildningsprogram för att bädda för både karriär och meningsfull tillvaro.

 

Vissa jobb är mer själklara än andra
Som apotekschef har du det fulla ansvaret för apotekets försäljnings- och resultatmål och deltar aktivt i det dagliga arbetet. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att kunderna väljer Apoteket på den lokala marknaden.

Du har personal- och ekonomiansvar samt säkerställer kvalitets-, säkerhets- och miljöfrågor på arbetsplatsen. Vidare ansvarar du för apotekets bemanning och schema. Du utvecklar samarbetsformer med övriga intressenter inom närliggande områden och utvecklar apoteksaffären. Större delen av din vardag arbetar du med försäljning och kundmöten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

Själklara meriter
Vi söker dig som är en bra och tydlig ledare. Du är legitimerad farmaceut och har ett intresse för ledarskap, farmaci och hälsa samt ett brinnande intresse för försäljning, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänk. Du har tidigare erfarenhet av arbete i en ledande roll då dina ledaregenskaper och kommunikativa förmåga är avgörande för hur du lyckas som apotekschef.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du utvecklas tillsammans med oss, både som medarbetare och chef för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande. Vi utgår från att du har naturlig ledarförmåga och inspireras av att se andra människor växa. Du har en stark drivkraft, initiativförmåga, en vilja och lust att arbeta med försäljning och rådgivning till våra kunder.

Om du känner att den här beskrivningen stämmer in på dig så kommer du passa som apotekschef hos oss. Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningsperioden så tveka inte med att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

Känns det självklart hittills?
Urval och intervjuer sker löpande var vid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Var annonsen mer själklar än självklar? På apoteket.se/karriär kan du ta del av vår finurliga ordbok och lära dig mer om våra skäl och själ för en själklar karriär på Apoteket.

 

Apoteket AB, med huvudkontor i Solna, är Sveriges största apotekskedja med drygt 3300 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Apoteket erbjuder läkemedel, hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Vi bryter ständigt ny mark inom läkemedelsrådgivning, patientsäkerhet, it och miljö.

Här präglas kulturen av omtanke och kollektiv kunskap för innovativ utveckling och leverans av produkter och tjänster som hjälper kunder till ett liv i hälsa. Här delar du övertygelse med människor som av olika skäl har valt Apoteket, och som medarbetare är del av vår själ: En stark tro på den goda kraften för att varje dag göra allt vi kan för att göra det enklare att må bra. För andra. För oss. Visa mindre

Biträdande rektor till Jättestenskolan

Ansök    Jun 19    Grums kommun    Biträdande rektor
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Jättestens... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Jättestenskolan är en kommunal skola för årskurs 4-9 och ligger i Grums tätort. Vi har cirka 480 elever fördelade på ett 20-tal klasser. På skolan finns också grundsärskola och träningsskola.
Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
På Jättestenskolan anser vi att tillitsfulla relationer mellan personal och elev är en förutsättning för att våra elever ska lyckas. Vi söker därför en positiv och engagerad ledare som med engagemang skapar en trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och samarbete. Tillsammans skapar vi en god lär- och arbetsmiljö för både elever och medarbetare samt deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du har förmåga att anpassa ditt ledarskap utifrån olika förutsättningar och dina ambitioner präglas av tydliga förväntningar.

Vi söker dig som är en pedagogisk chef och ledare inom grund- och anpassad grundskola åk 4-9. Det innebär att du har det pedagogiska ansvaret att leda lärarnas lärande både i ämnesutveckling, skolutveckling och vardag, individuellt och med arbetslag. Det förutsätter att du är väl insatt i skolans styrdokument samt är entusiasmerande och relationell i ditt ledarskap.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha en bakgrund inom skolan och ha ett förtroendeskapande ledarskap. Du ska även ha lärarlegitimation. Vi tror att du har ett gott ledarskap samt att du kan ta initiativ och är lyhörd. Vi ser gärna att du har god förmåga att använda digital teknik som redskap för information, planering och dokumentation.

I vår verksamhet måste alla som ska anställas för att arbeta med barn och unga, enligt lag (2000:873), visa upp ett godkänt utdrag från Polisens belastningsregister. Blanketten beställs kostnadsfritt på www.polisen.se. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få den hemskickad.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Socialchef till Grums kommun

Ansök    Jun 29    Grums kommun    Socialchef
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. I rollen s... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

I rollen som socialchef får du ett spännande ledaruppdrag där du får vara med och leda och utveckla socialtjänstens verksamhet i Grums kommun.

Du kommer även tillsammans med skolchefen ha ett viktigt uppdrag i arbetet med tidiga insatser för barn och unga i Grums kommun. Kommunens målstyrningsmodell möjliggör och förutsätter ett samarbete över sektorerna.

I rollen som socialchef leder och ansvarar du för verksamheten inför socialtjänstens sektor. Du är direkt underställd kommundirektören och ingår i kommundirektörens ledningsgrupp där du medverkar i kommunkoncernens strategiska arbete. Du ansvarar för att utveckla verksamheten på kort och lång sikt.

Vi erbjuder dig som socialchef i Grums kommun ett spännande jobb där du får en flexibel arbetsform med stora utvecklingsmöjligheter.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Som socialchef har du det övergripande ansvaret för socialtjänstens verksamheter inom äldreomsorg, funktionsstöd, individ och familjeomsorg samt arbete och stöd. Utifrån att vi endast har en förvaltning innebär det att budget och arbetsgivarfrågor som i vanliga fall hanteras av en nämnd här sorterar direkt under kommunstyrelsen, vilket gör att vi får större möjligheter till samordning mellan kommunens olika verksamheter.

I din roll som socialchef är ditt uppdrag att utifrån ett helhetsperspektiv vara den som leder, samordnar och utvecklar verksamheten. Hos oss har du stora påverkansmöjligheter och du får en viktig roll i att forma kommunens framtida sociala verksamhet. Du har det yttersta budget- och personalansvaret för sociala sektorns verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en kommunikativ och tydlig chef som genom ett modernt och coachande ledarskap får verksamheten och medarbetarna att växa, utvecklas och nå uppsatta mål. Vi vill att du har adekvat akademisk utbildning, erfarenhet av att arbeta med frågor inom det sociala området och minst 5 års erfarenhet av att arbeta som ledare i en politiskt styrd organisation. Du är van att arbeta med ekonomi- och budgetfrågor samt arbetsmiljö.

Som person är du strategisk och har en förmåga att driva utveckling och långsiktig förändring. Du är lyhörd och har en tydlig kommunikation som bidrar till att skapa förutsättningar för verksamheten att nå sina mål. Du skapar också förutsättningar för ett gott arbetsklimat, samhörighet och delaktighet i verksamheten.

Självklart delar du vår värdegrund om att vara professionell, välkomnande, engagerad och delaktig!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Apotekschef till Apoteksgrupp Svanen Säffle/Orren Grums

Ansök    Mar 9    Apoteket AB    Apotekschef
Är du en själklar ledare? Hos Apoteket finner du både själ och skäl för en utvecklande karriär. Låt oss själa dig en stund Välkommen till Apoteken Svanen Säffle och Orren Grums! Nu söker vi dig som vill ta dig an uppdraget som apotekschef för våra apotek i Säffle och Grums. Tillsammans med åtta duktiga medarbetare behåller och ökar du våra kunders förtroende på den lokala marknaden. Som apotekschef ingår du i ett team av nio chefskollegor som engagerat s... Visa mer
Är du en själklar ledare? Hos Apoteket finner du både själ och skäl för en utvecklande karriär.

Låt oss själa dig en stund
Välkommen till Apoteken Svanen Säffle och Orren Grums! Nu söker vi dig som vill ta dig an uppdraget som apotekschef för våra apotek i Säffle och Grums. Tillsammans med åtta duktiga medarbetare behåller och ökar du våra kunders förtroende på den lokala marknaden. Som apotekschef ingår du i ett team av nio chefskollegor som engagerat strävar efter vår gemensamma vision, ett liv i hälsa.

Våra öppettider är 09.00-18.00 på vardagar, 09.00–14.00 på lördagar. Övriga tider har vi stängt för liv och vila. Ett måste för hälsan.

 

Många själ att trivas
Kamratlig stämning, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser i Apotekets verksamhet. Vi vet att välmående och engagemang gör dig bättre på det du gör. Därför erbjuder vi branschens mest generösa friskvårdsbidrag och ett brett utbildningsprogram för att bädda för både karriär och meningsfull tillvaro. 


Vissa jobb är mer själklara än andra
Som apotekschef har du det fulla ansvaret för apotekets försäljnings- och resultatmål och deltar aktivt i det dagliga arbetet. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att kunderna väljer Apoteket på den lokala marknaden.

Du har personal- och ekonomiansvar samt säkerställer kvalitets-, säkerhets- och miljöfrågor på arbetsplatsen. Vidare ansvarar du för apotekets bemanning och schema. Du utvecklar samarbetsformer med övriga intressenter inom närliggande områden och utvecklar apoteksaffären. Större delen av din vardag arbetar du med försäljning och kundmöten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.


Själklara meriter
Vi söker dig som är en bra och tydlig ledare. Det är meriterande om du har branscherfarenhet, men inget krav. Det viktigaste är att du har ett genuint intresse för människor, ledarskap, försäljning och kundbemötande, samt att har en god ekonomisk förståelse och ett hållbarhetstänk.  Du har tidigare erfarenhet av arbete i en ledande roll och vet att din kommunikativa förmåga är avgörande för hur du lyckas som ledare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du utvecklas tillsammans med oss, både som medarbetare och chef för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande. Vi utgår från att du har naturlig ledarförmåga och inspireras av att se andra människor växa. Du har en stark drivkraft, initiativförmåga, en vilja och lust att arbeta med försäljning och rådgivning till våra kunder.

Om du känner att den här beskrivningen stämmer in på dig så kommer du passa som apotekschef hos oss. Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningsperioden så tveka inte med att skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Känns det självklart hittills?
Urval och intervjuer sker löpande var vid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Var annonsen mer själklar än självklar? På apoteket.se/karriär kan du ta del av vår finurliga ordbok och lära dig mer om våra skäl och själ för en själklar karriär på Apoteket.

Apoteket AB, med huvudkontor i Solna, är Sveriges största apotekskedja med drygt 3300 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Apoteket erbjuder läkemedel, hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Vi bryter ständigt ny mark inom läkemedelsrådgivning, patientsäkerhet, it och miljö.

Här präglas kulturen av omtanke och kollektiv kunskap för innovativ utveckling och leverans av produkter och tjänster som hjälper kunder till ett liv i hälsa. Här delar du övertygelse med människor som av olika skäl har valt Apoteket, och som medarbetare är del av vår själ: En stark tro på den goda kraften för att varje dag göra allt vi kan för att göra det enklare att må bra. För andra. För oss. Visa mindre

Arbetsledare till Quant Gruvön

Till Quant i Gruvön söker vi en Arbetsledare till Förebyggande Underhåll Quant utför akut- och förebyggande underhåll hos vår kund Stora Enso Timber AB vid Gruvöns Sågverk och arbetar även med att hjälpa kunden bibehålla och effektivisera maskinprestandan på deras anläggningar. Gruvöns Sågverk är placerat i Grums cirka tre mil väster om Karlstad och har omkring 235 anställda, inbegripande vissa verksamhetsdelar som ligger på entreprenad. Gruvöns Sågverk be... Visa mer
Till Quant i Gruvön söker vi en Arbetsledare till Förebyggande Underhåll
Quant utför akut- och förebyggande underhåll hos vår kund Stora Enso Timber AB vid Gruvöns Sågverk och arbetar även med att hjälpa kunden bibehålla och effektivisera maskinprestandan på deras anläggningar. Gruvöns Sågverk är placerat i Grums cirka tre mil väster om Karlstad och har omkring 235 anställda, inbegripande vissa verksamhetsdelar som ligger på entreprenad. Gruvöns Sågverk består av ett sågverk, en pelletsfabrik och en korslimträfabrik som tillhandahåller träbaserade produkter och innovativa lösningar för allmänna bygg- och inredningsbehov. På Quant i Gruvön är vi 33 personer som arbetar i underhållsteamet inom olika roller. Till vårt team söker vi en Arbetsledare till vår daggående personal som arbetar med Förebyggande och Tillståndskontrollerande Underhåll.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare fördelar du planerat förebyggande, korrigerande eller konstruktionsarbete till underhållspersonal eller underleverantörer för att säkerställa att resurserna utnyttjas så effektivt som möjligt. Du är ansvarig över den daggående underhållspersonalen som innefattar elektriker, mekaniker och smörjare där du arbetar för att främja den fortlöpande utvecklingen av gruppmedlemmarnas kunskaper, färdigheter och personliga utveckling. Utöver att leda och fördela dagliga arbetsuppgifter arbetar du bland annat för att säkerställa en säker arbetsmiljö och efterlevnad av arbetsmiljöföreskrifter och standarder.

Kvalifikationer


Industritekniskt program motsvarande gymnasienivå eller annan erfarenhet som kan prövas likvärdig


3–5 års erfarenhet från industriellt underhåll


Svenska och engelska i tal och skrift


Tidigare erfarenhet av ledarrollen


Personliga egenskaper
Vi ser att du som söker tjänsten som Arbetsledare är noggrann, har en positiv attityd och är serviceinriktad med kunden i fokus, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Du har ett starkt ledarskap och söker din egen framgång i andra människor, du är tryggheten i förändringsresor och kan se var värde behöver adderas i din verksamhet. Att ta initiativ och beslut är en förutsättning för att ständigt utveckla och förbättra din verksamhet, vilket vi ser som en självklarhet. 

Om Quant
Quant är en av de ledande, globala aktörerna inom industriellt underhåll med verksamhet i ett flertal industrier. I över 30 år har Quant upprätthållit och förbättrat säkerheten, produktiviteten och utrustningsprestandan för över 400 anläggningar världen över. Quant har sitt huvudkontor i Stockholm och är en ledande leverantör av professionella industriella underhållstjänster med global närvaro, vi finns över hela världen inom ca. 90 anläggningar och är ca 2500 anställda. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! 

Vi erbjuder dig en intressant tjänst inom modern underhållsverksamhet, hos oss kommer du att arbeta i ett bolag som skapar möjligheter tillsammans med våra kunder. Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet. Som anställd hos Quant kan vi erbjuda en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar. För oss är säkerheten av största vikt och vi erbjuder dig förutsättningar att alltid utföra ditt jobb säkert. Quant tillämpar drogtester innan anställning erbjuds.

Urvalsprocessen sker löpande under ansökningsperioden, vänta därför inte med din ansökan utan skicka gärna in din ansökan så snart du kan, dock senast 7 maj. Har du några frågor om tjänsten, tveka inte att höra av dig! Visa mindre

Skolchef till Grums kommun

Ansök    Jan 27    Grums kommun    Skolchef
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Hos oss gö... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som skolchef får du ett spännande ledaruppdrag där du får vara med och leda och utveckla barn- och utbildningsverksamheten i Grums kommun. Som skolchef kommer du få det övergripande ansvaret för kommunens förskolor, grundskolor, särskilt anpassad grundskola, gymnasiets introduktionsprogram individuellt alternativ, elevuppföljning av Grums kommuns elever på gymnasiet och särskilt anpassad gymnasieskola samt vuxenutbildning.

Du kommer även tillsammans med socialchefen ha ett viktigt uppdrag i arbetet med tidiga insatser för barn och unga i Grums kommun. Kommunens målstyrningsmodell möjliggör och förutsätter ett samarbete över sektorerna.

I rollen som skolchef leder och ansvarar du för verksamheten inför barn- och utbildningssektorn. Du är direkt underställd kommundirektören och ingår i kommundirektörens ledningsgrupp där du medverkar i kommunkoncernens strategiska arbete. Du ansvarar för att utveckla verksamheten på kort och lång sikt samt att leda och motivera personalen i deras främjande arbete för god förskole- och skolutvecklingsarbete.

Vi erbjuder dig som skolchef i Grums kommun ett spännande jobb där du får en flexibel arbetsform med stora utvecklingsmöjligheter.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du tidigare har erfarenhet av att arbeta som chef eller ledare där du genom ditt ledarskap har lett andra för att nå uppsatta resultat och mål. Du har en adekvat akademisk utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med skol- och utbildningsrelaterade frågor samt meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i en politiskt styrd organisation. Du är van att arbeta med ekonomi- och budgetfrågor samt arbetsmiljö. Vi tror även att du som person är en trygg och prestigelös ledare med en god kommunikationsförmåga. Din styrka som ledare är att du är lyhörd och har en tydlig kommunikation som bidrar till att skapa förutsättningar för ett trivsamt arbetsklimat, som också skapar samhörighet och delaktighet i verksamheten. Du trivs med att driva förändringsarbete. Du har mycket god samarbetsförmåga och når framgång genom samsyn och samverkan. Som person är du lösningsorienterad och har en förmåga att driva utveckling och förändring samt att tänka långsiktigt och strategiskt.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Verksamhetschef

Capio vårdcentral Vänern ligger i Grums och har bedrivit verksamhet i Capios regi i två år. Under de här två åren har det varit fokus på att förbättra den medicinska kvaliteten, rutiner och arbetssätt vilket har givit resultat. Vårdcentralen har ca 7000 listade patienter och har fasta läkare, både allmänspecialister och ST-läkare. Vi har två engagerade MALar. I Grums har Capio även en Fysioterapi-mottagning med gemensam chef. Beskrivning Arbetet med... Visa mer
Capio vårdcentral Vänern ligger i Grums och har bedrivit verksamhet i Capios regi i två år. Under de här två åren har det varit fokus på att förbättra den medicinska kvaliteten, rutiner och arbetssätt vilket har givit resultat. Vårdcentralen har ca 7000 listade patienter och har fasta läkare, både allmänspecialister och ST-läkare. Vi har två engagerade MALar.

I Grums har Capio även en Fysioterapi-mottagning med gemensam chef.Beskrivning
Arbetet med att utveckla vårdcentralen fortsätter nu i nästa fas och vi söker dig som vill leda vårdcentralen.

Inom Capio har du som verksamhetschef stort mandat. Vi tror att besluten bäst tas så nära patienterna som möjligt. Som chef är du närvarande i verksamheten och får medarbetarna att ta ansvar och växa. Bygga tillit, främja samarbete, visa riktning och vara modig - det är hörnstenarna i vårt ledarskapsramverk. Tillsammans bygger ni teamet starkare, utvecklar arbetssätt och jobbar mot mål. 

Du rapporterar till regionchef Åke Kihlberg. Du har stöd av regionsupporten; Jonna (controller), Josefina (HR), Annika (kvalitet & ledningssystem), Ronald (regional medicinsk chef) och Martin (IT). Du ingår i Region Mitt där du har 16 chefskollegor. 

Arbetsuppgifter
Leda verksamheten så att vårdcentralen uppfyller Vårdvalets krav och Capios patientlöfte.
Arbeta för att vårdcentralen präglas av kvalitet, gott bemötande och hög tillgänglighet.

Kvalifikationer
Legitimerad vårdutbildning i grunden, erfarenhet av ledarskap, erfarenhet av att följa och analysera ekonomin.Villkor
Vi tillämpar provanställning.Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Gruppchef Hydraul

Vill du vara med och utveckla vår hydraulgrupp? Vi söker nu en gruppchef som vill leda och utveckla vår hydraul grupp samt att bereda gruppens planerade arbeten. Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Du leder och utvecklar din personal genom ett delegerat och m... Visa mer
Vill du vara med och utveckla vår hydraulgrupp?
Vi söker nu en gruppchef som vill leda och utveckla vår hydraul grupp samt att bereda gruppens planerade arbeten.
Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet.
Du leder och utvecklar din personal genom ett delegerat och målstyrt arbetssätt. Befattningen ställer höga krav på samarbetsförmåga, personliga initiativ och administrativa färdigheter.
Du är tillsammans med gruppen en viktig pusselbit för att vi ska kunna uppfylla våra krav på maskinernas tillgänglighet. För detta krävs ett nära samarbete med produktionsingenjörer, driftledning och övriga underhållsgrupper.
Som person brinner du för personal och gillar planeringsarbete.
Du sätter både långsiktiga och kortsiktiga mål för gruppen samt individer och följer upp resultat.
Du sätter dig in i gruppens kompetens samt bevakar och ser till att ni, som grupp, har all kunskap som krävs för att driva en bra avdelning.
Tjänsten är tillsvidare och arbetstiden är förlagd till dagtid.
Kvalifikationer
Relevant gymnasie- eller högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdiga.
Du som söker har kompetens inom hydraul och/eller mekanik och relevant erfarenhet från arbete inom processindustri eller motsvarande verksamhet. Du har tidigare erfarenhet från en ledande roll.
Personliga egenskaper
Till denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att samarbeta såväl internt som externt, är kreativ och är mån om att leverera resultat och kvalitet.
Du arbetar strukturerat för att nå uppställda mål och är empatisk och lyhörd. Du har lätt för att motivera andra och ser möjligheter i ditt arbete. Vi ser gärna att du jobbar med humor och glädje.
För att lyckas och trivas i denna roll så måste du tycka om att arbeta med personalansvar. Viktigast för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper och trivs i en ledande roll.
Känns det som om det är dig vi beskriver? Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!
Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Annica Sterner, Sektionschef MEK/ FU tfn 0555-41316 Visa mindre

Vikarierande klinikchef, Folktandvården Grums

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.

Folktandvården Värmland är en del av Region Värmland. Vi driver allmäntandvårdskliniker i alla värmländska kommuner – från Sysslebäck i norr till Säffle i sydväst. Dessutom finns specialistkliniker i Karlstad och Arvika som behandlar patienter på remiss.

Vårt uppdrag är att stödja en god tandhälsoutveckling hos hela Värmlands befolkning samt en tandvård av hög kvalitet till alla patienter.Om verksamheten
Som vikarierande klinikchef i Grums kommer du att arbeta på en mindre klinik med totalt 12 medarbetare som behandlar cirka 2550 vuxna och 1750 barn och unga.

Kliniken ligger vägg i vägg med vårdcentralen och har ett varierat och utvecklande patientarbete. Kliniken har en lång erfarenhet av teamtandvård och ett gott samarbete mellan yrkeskategorierna.

Folktandvården Värmland har 25 kliniker som är fördelade över hela länet samt specialistkliniker inom alla specialiteter. Närheten till våra specialister såväl som till tandvårdschef gör organisationen enkel och tydlig.

Om tjänsten
Ditt uppdrag blir att leda, planera och utveckla klinikens verksamhet. Du ansvarar för klinikens vårdplanering, personalplanering, arbetsmiljöarbete samt budget och uppföljning. Som klinikchef ingår du i folktandvårdens samlade ledning med tandvårdschefen som närmaste chef. Som klinikchef har du även stöd av klinikadministratör som ingår i klinikens ledningsgrupp och stöttar dig i administrativa frågor.

Region Värmland eftersträvar att ha goda chefer som är hållbara över tid och som i organisationen får goda förutsättningar för sitt chefsskap. Utvecklande Ledarskap (UL) är den ledarskapsmodell som regionen använder. Den bygger på kunskap om samspelet mellan egna förutsättningar och omgivningen tillsammans med de ledarskapsstilar man använder sig av som chef som blir resultatet av ledarskapet.

Regionen använder också Indirekt Ledarskap (IL) som modell för de chefer som leder andra chefer. Där belyses de förutsättningar och krav som finns då man leder genom andra.
Ökad kunskap inom ledarskapets olika delar tillsammans med ökad självinsikt ger bättre förutsättningar för att lyckas i sitt uppdrag som chef oavsett nivå.
Som chef i regionen får du tillgång till såväl utbildningar som ska stödja dig i ditt chefsskap som individuellt stöd i din roll som chef/ledare.

Kvalifikationer
Du är utbildad inom tandvård och är genuint intresserad av ledarskapsfrågor. Har du en god odontologisk erfarenhet och/eller tidigare chefserfarenhet är det en merit, men inget krav. Vi söker dig som är målinriktad, driftig och engagerad med förmåga att inspirera andra. Du är bra på att kommunicera och att skapa förtroende. Du tänker strategiskt, ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar dina handlingar till detta.

Varmt välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


Har du skyddad identitet och vill göra en ansökan ber vi dig att kontakta Rekryterings- och administrativa enheten HR via Regionens växel 010-831 50 00. Då får du hjälp att lämna in din ansökan utan att den hanteras i rekryteringsverktyget. Tänk på att endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Renseri- och virkesförsörjningschef

Är du vår nya gruppchef till Renseriet på Gruvöns bruk. Vi söker nu en gruppchef till Gruvöns Renseri där du arbetsleder ca 33 medarbetare, både skift- och daggående operatörer. I den här rollen ansvarar du för att leda gruppen med fokus på att utveckla såväl medarbetare som verksamhet. Det innebär att du bland annat kommer att implementera och driva förbättringsarbeten, men också säkerställa att produktionen bidrar till verksamhetens målsättningar. En vi... Visa mer
Är du vår nya gruppchef till Renseriet på Gruvöns bruk.
Vi söker nu en gruppchef till Gruvöns Renseri där du arbetsleder ca 33 medarbetare, både skift- och daggående operatörer. I den här rollen ansvarar du för att leda gruppen med fokus på att utveckla såväl medarbetare som verksamhet. Det innebär att du bland annat kommer att implementera och driva förbättringsarbeten, men också säkerställa att produktionen bidrar till verksamhetens målsättningar.
En viktig del i den här tjänsten är att engagera din medarbetare så att ni gemensamt kan utveckla er kompetens.
I rollen krävs det att du är driven och kommunikativ. Du trivs med att leda och motivera din personal, samt med att bygga goda relationer till andra. Du arbetar strukturerat så att verksamheten når sina mål gällande arbetsmiljö och säkerhet, kapacitet, kvalitet och miljökrav.
Renseriet är fabrikens första processteg och dess primära uppgift är att förse brukets samtliga kokare och barkpanna med flis och biobränsle. Gruppen ansvarar för samtlig vedhantering på fabriksområdet samt avbarkning och flistillverkning på våra produktionslinjer.
Gruppchef Renseri rapporterar till sektionschef Renseri-Löv och ingår i sektionens ledningsgrupp.
Kvalifikationer
Treårigt gymnasium med, YH-utbildning eller motsvarande. Meriterande är om du har tidigare erfarenheter av ledande befattning eller projektledning, processindustri.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen krävs att du är en handlingskraftig person med förmågan att ta initiativ att genomföra de beslut som krävs för att nå bästa resultat. Vi söker dig med förmåga att lyfta blicken framåt, bygga hållbara processer, trivs med en aktiv närvaro i gruppen, som aktivt jobbar med att utmana och utveckla arbetssätt och ser värdet i ständiga förbättringar samt har förmågan att vara lyhörd och möta dina kollegor respektfullt, prestigelöst och kommunikativ.
Stor vikt kommer läggas på dina ledaregenskaper.
Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Kim Bengtsson, sektionschef Renseri-Löv, 0555-412 82. Visa mindre

Restaurangchef som vill ta ansvar

Sökes! Naturlig ledare som skapar engagemang och energi Vi söker dig som har ledarskap inom dig. Du som tror på att ett gott ledarskap är grunden till god service. Du vet att varje medarbetare som trivs på jobbet skapar goda gästupplevelser. Vi tror på våra ledare. Ditt uppdrag är att se till att medarbetarna trivs och levererar gästupplevelser i världsklass. Det gör att kunderna kommer att älska oss ännu mer. Och kommer tillbaka med sina vänner. Vi blir ... Visa mer
Sökes! Naturlig ledare som skapar engagemang och energi

Vi söker dig som har ledarskap inom dig. Du som tror på att ett gott ledarskap är grunden till god service. Du vet att varje medarbetare som trivs på jobbet skapar goda gästupplevelser. Vi tror på våra ledare. Ditt uppdrag är att se till att medarbetarna trivs och levererar gästupplevelser i världsklass. Det gör att kunderna kommer att älska oss ännu mer. Och kommer tillbaka med sina vänner. Vi blir lönsammare och kan investera i din och vår gemensamma utveckling. Så att vi kan leverera ännu bättre mat och upplevelser till våra gäster. Så enkelt är det!

Att vara restaurangchef på Burger King

Som restaurangchef har du ansvar och mandat för att driva och utveckla din restaurang. Du gör det i nära samarbete med din distriktchef och förstås dina medarbetare. Du ser till att  skapa en god och skön stämning. Att restaurangen alltid är ren och fräsch och sist och men inte minst -  Att maten överträffar våra gästers förväntningar. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare, som ska känna att Burger King är en plats att växa  - en grundplåt och plats för karriär. 

Som restaurangchef på Burger King är du med och ansvarar för:

• Driften av restaurangen
• Utvecklingen och utbildningen av personalen
• Rekrytering av medarbetare
• Lokal marknadsföring
• Ekonomiska resultat
• Restaurangens gästupplevelse, matkvalitet och renlighet

Varför väljer du att arbeta med oss:

• Vi ger dig ansvar och mandat att driva  en egen restaurang
• Vi erbjuder flexibel arbetstid
• Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
• Du skaffar du dig en ledarskapsutbildning och värdefull ledarerfarenhet, som är efterfrågad även i många andra branscher
• Det finns fina karriärmöjligheter hos oss på Burger King och på moderbolaget Nordic Service Partners. 

Varför vi väljer dig

• För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
• För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
• Du älskar mat  och service
• Du vill se människor växa
• Du har en naturlig fallenhet och tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare
• Du gillar att arbeta med och mot  tydliga  mål
• Du sprider glädje och god atmosfär bland de människor som du träffar.

Låter det här som ett uppdrag för dig -  Skicka din ansökan redan idag!

Välkommen!

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Gruppchef till pappersmaskin Gruvöns bruk

Drivs du av att utveckla både människa och teknik? Vi söker nu en gruppchef till PM4 på Gruvöns bruk i Grums. Vi söker dig med högt säkerhetstänk och som brinner för att leda och utveckla verksamheten. PM4 är en av tre sektioner inom papperstillverkningen. Sektionen är uppdelad i limkök, holländeri, pappersmaskin, rullmaskin och efterbearbetning. Skiftlagen består av 11 medarbetare och den daggående driftsledningen av sektionschef, driftsingenjörer, teknik... Visa mer
Drivs du av att utveckla både människa och teknik? Vi söker nu en gruppchef till PM4 på Gruvöns bruk i Grums. Vi söker dig med högt säkerhetstänk och som brinner för att leda och utveckla verksamheten.
PM4 är en av tre sektioner inom papperstillverkningen. Sektionen är uppdelad i limkök, holländeri, pappersmaskin, rullmaskin och efterbearbetning. Skiftlagen består av 11 medarbetare och den daggående driftsledningen av sektionschef, driftsingenjörer, tekniker och gruppchefer. Som gruppchef PM4 har man personalansvar för två skiftlag samt tekniskt ansvar över limkök, holländeri, pappersmaskin och rullmaskin. Man ansvarar för medarbetarsamtal, kompetensutveckling, rekrytering och bemanning. Man ansvarar även för den dagliga driften på sitt teknikerområde. Där ingår det att arbeta för en säker arbetsmiljö, vara delaktig vid felsökningar och åtgärder vid kvalitets- och processtörningar samt sätta och följa upp verksamhetsmål.
I sin roll som gruppchef PM4 arbetar man i nära samarbete med övriga driftsledningen. Driftsledningen har som uppgift att skapa förutsättningarna för en säker och stabil produktion. Gruppchefens uppgift är att leda och utveckla arbetet för sin arbetsgrupp på kort och lång sikt.
Tjänsten är dagtid och anställningsform är tillsvidare med start så snart som möjligt enligt överenskommelse.
Som chef på BillerudKorsnäs får du gå vårt interna ledarskapsprogram.


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen behöver du ha följande kvalifikationer:
Erfarenhet av att leda andra och skapa engagemang i arbetsgruppen
Erfarenhet från processindustri. Meriterande är processer inom kartong- och papperstillverkning.
Vi ser gärna att du har arbetat med förändringsledning och ständiga verksamhetsförbättringar
Godkända gymnasiebetyg är ett krav och meriterande är relevant påbyggnadsutbildning.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften, som ser möjligheter i utmaningar och som styr mot uppsatta mål
Du trivs i en ledande roll och ser värdet i ständiga förbättringar
Du gillar att bygga relationer och är duktig på att kommunicera
Som person är du strukturerad, beslutsfattande och tar ansvar


Kontakta oss
Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta sektionschef Emelie Keiner tel: 0555-41168. Visa mindre

Gruppchef till El och Instrument vid Gruvöns bruk

Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en Gruppchef till sektion PS Fiber, område El och Instrument. Tjänsten är heltid, tillsvidare och dagtid. Som gruppchef för el och instrument kommer du att driva och säkerställa att ve... Visa mer
Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en Gruppchef till sektion PS Fiber, område El och Instrument. Tjänsten är heltid, tillsvidare och dagtid.
Som gruppchef för el och instrument kommer du att driva och säkerställa att verksamheten når sina mål gällande tillgänglighet, kvalité och arbetsmiljö. Du kommer att leda och utveckla din personal genom ett delegerat och målstyrt arbetssätt. Du är tillsammans med gruppen en viktig pusselbit för att vi ska kunna uppfylla krav på maskinernas tillgänglighet genom ett bra förebyggande, avhjälpande och förbättrande underhåll.
I ditt arbete som gruppchef kommer du att genomföra medarbetarsamtal, planera utbildningsinsatser, coacha dina medarbetare samt vara med i rekrytering av nya medarbetare. Arbetet präglas i hög grad av ett arbetsmiljö- och säkerhetstänk. Gruppchef el och instrument rapporterar till sektionschef PS Fiber och ingår i sektionens ledningsgrupp.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller minst 3-års gymnasial utbildning inom automation (el/instrument), alternativt att du på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Du ska ha praktisk erfarenhet av underhållsarbete inom el/instrument, med fördel från processindustrin. Det är också meriterande om har:
• Ledaregenskaper och ledarerfarenhet
• Erfarenhet av automationsunderhåll (el/instrument)
• Elbehörighet
• Förståelse för förändringsledning och drivkraften att implementera förändringar
Personliga egenskaper
Du har ett starkt intresse både av teknik och av att utveckla och leda andra människor. Som person är du strukturerad och initiativrik, du är ansvarstagande och har förmåga att skapa engagemang. En god kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift. Stor vikt kommer fästas vid dina ledaregenskaper. Vi prioriterar en säker arbetsplats så ett högt säkerhetstänk är viktigt för oss.
Vi ser fram emot din ansökan där du berättar om vad du kan bidra med hos oss.
Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Joel Svensson, Sektionschef PS Fiber, tfn 0555-41751
Ansökningsinformation
Vi gör urval löpande så vänta inte med att skicka in dina ansökan. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR-chef

Ansök    Jun 7    Grums kommun    Personalchef/HR-chef
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. I Grums ko... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

I Grums kommun finns en förvaltning som hanterar alla kommunens verksamheter och leds av kommunchefen. Stabsfunktionen utveckling och förvaltning består av de funktioner som främst arbetar med administrativt och strategiskt stöd till övriga verksamheter. HR-funktionen tillsammans med HR-chef består av 7 medarbetare och ansvarar för löneadministration och stöd i frågor som rör personal, arbetsmiljö rekrytering, kompetensutveckling samt lag- och avtalstolkning. Vår HR-chef ska nu gå i pension och vi söker därför en chef till funktionen.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Som HR-chef erbjuder vi dig ett utvecklande och spännande arbete. Du leder verksamheten för HR-funktionen och har det övergripande ansvaret för kommunens samtliga HR-processer. Din uppgift blir att utveckla det strategiska arbetet inom personal-, lönebildning- och arbetsmiljöfrågor med sikte på framtida utmaningar.

Som chef för HR-funktionen kommer du arbeta både operativt och strategiskt inom hela HR-området. Du är med och utvecklar kommunens övergripande strategiska HR-processer, policys, riktlinjer och avtal på alla nivåer, men du är också involverad i enskilda personalärenden så som misskötsel, rehabilitering, rekrytering och arbetsmiljö.

Du ingår i kommunens ledningsgrupp tillsammans med sektorchefer, kommunchef samt chefer inom ekonomi, IT, tillväxt och tillsyn samt administration. Ditt uppdrag är att driva och leda utvecklingen inom personalområdet för att bidra till att kommunens övergripande mål och visioner genomförs framgångsrikt.

Tjänsten innebär ansvar för verksamhet, kvalitetsutveckling, budget samt personal och arbetsmiljö. Du föredrar ditt områdes ärenden inför kommunens politiska organisation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har akademisk utbildning med relevant inriktning, till exempel HR eller juridik, eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Den vi söker arbetar i dag som HR/personalchef, alternativt har du dokumenterad lång erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation är värdefullt. Du är van att driva HR-frågor på strategisk nivå, har mycket goda kunskaper inom arbetsrätt och en gedigen förhandlingsvana. Du ska också ha förmåga att driva utvecklings- och förändringsarbete med goda resultat.

Vi söker dig som är en mogen ledare med förmåga att behålla lugnet i komplexa situationer. Det är viktigt att du är tydlig och trygg i din kompetens och bekväm med att fatta beslut. Målmedvetenhet, stark egen drivkraft, god kommunikativ förmåga, uthållighet och engagemang är därför viktiga egenskaper. Du uttrycker dig väl i skrift och du har förmågan att skapa förtroende genom att samarbeta på ett konstruktivt och lösningsinriktat sätt.

Vi förutsätter att du är en flexibel och ansvarstagande person som värnar det goda arbetsklimatet. Som person är du strukturerad och kan planera, organisera samt prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du leder och motiverar dina medarbetare genom att skapa förutsättningar för att alla ska uppnå sina mål. Att skapa engagemang och delaktighet är en självklarhet för dig och du är trygg och stabil i både dig själv och i ditt ledarskap. Som chef är det också viktigt att du kan levandegöra och agera i linje med vår värdegrund.

Giltigt B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Sektionschef Barr/NS Gruvön

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att sätta kunden i fokus. våga prova nytt, driva förändring och värna om varandra. BillerudKorsn... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?
Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en
informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att sätta kunden i fokus. våga prova nytt, driva förändring och värna om varandra. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?
Sektionschef Barr/NS
Gruvöns bruk söker nu en sektionschef till Barr/NS. Sektionen ingår i avdelning Massatillverkning. Ansvarsområdet innefattar Gruvöns produktion av:
Blekt och oblekt barrsulfatmassa.
NSSC-massa
Flingtorkad avsalumassa
Ansvarsområdet innefattar även en balmassaanläggning för upplösning av externmassa till vår kartongmaskin.
Sektionen ansvarar för ca 85% av Gruvöns massaproduktion och är därför avgörande för fabrikens övergripande resultat och utveckling
Sektionen har totalt 52 medarbetare.
Om tjänsten
Våra ledord är säker och stabil produktion, hållbarhet och lagkänsla. Befattningen innebär därför att du ansvarar för sektionens utveckling vad gäller personal, ledarskap, organisation, utrustning, kvalitet, produkter, miljö och process för att nå positiva resultat inom dessa områden. Du har fem direktrapporterande medarbetare, som utgörs av tre gruppchefer, en driftingenjör och en drifttekniker.
I ansvaret ingår även sektionens samlade budget- och kostnadsansvar.
Som sektionschef ingår Du i massatillverkningens ledningsgrupp och rapporterar till avdelningschef.
Vi söker dig som har civilingenjörsexamen eller motsvarande. Du har ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och av att arbeta i ledande befattning, gärna inom massa- och pappersindustrin. Goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska är ett krav.
Du är en drivande person med ett stort intresse av att utveckla både människor och teknik. Du har förmågan att prioritera, både på kort och lång sikt, och skapa tydlighet och engagemang för din personal. Vi vill att du är en ansvarstagande och kommunikativ ledare med stort driv, är bra på att samarbeta och har förmåga att genomföra åtgärder som leder till hållbara resultat.
Du kan enkelt identifiera dig med våra värderingar; sätta kunden i fokus, våga prova nytt, driva förändring och värna om varandra.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Andersson, avdelningschef
Masstillverkning, 0555-418 30 Visa mindre

Gruppchef till Inspektör & Smörj Gruvöns bruk

Vill du vara med och utveckla vårt Förebyggande Underhåll? Tveka då inte att söka tjänsten som gruppchef inom Underhållssektionen Mek/FU. Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en gruppchef till vår FU-sektion som vill leda vår grupp med Inspektörer ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla vårt Förebyggande Underhåll?
Tveka då inte att söka tjänsten som gruppchef inom Underhållssektionen Mek/FU.
Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet.
Vi söker nu en gruppchef till vår FU-sektion som vill leda vår grupp med Inspektörer och smörjare. Gruppen består av 16 personer.
Gruppchefen leder och utvecklar sin personal genom ett delegerat och målstyrt arbetssätt. Befattningen ställer höga krav på samarbetsförmåga, personliga initiativ och administrativa färdigheter. Det är viktigt att du har förmågan att professionellt kunna kommunicera med olika målgrupper i varierande situationer. Du är tillsammans med gruppen en viktig pusselbit för att vi ska kunna uppfylla våra krav på maskinernas tillgänglighet. För detta krävs ett nära samarbete med driftledningen och övriga underhållsgrupper.
Som person brinner du för personal och gillar planeringsarbete. Du sätter både långsiktiga och kortsiktiga mål för gruppen samt individer och ser sedan till att de efterföljs. Du sätter dig in i gruppens kompetens samt bevakar och ser till att ni, som grupp, har all kunskap som krävs för att driva en bra avdelning!
Tjänsten är en tillsvidare anställning och arbetstiden är förlagd till dagtid.
Kvalifikationer
Relevant gymnasie- eller högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdiga.
Du som söker har kompetens inom området och relevant erfarenhet från arbete inom processindustri, underhållsprocesser eller motsvarande verksamhet, gärna i en medelstor till stor organisation.
Du har tydliga ledaregenskaper och tidigare erfarenhet från en ledande roll är meriterande.
Personliga egenskaper
Till denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att samarbeta såväl internt som externt, är kreativ och är mån om att leverera resultat och kvalitet. Du arbetar strukturerat för att nå uppställda mål och det känns naturligt att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde.
Du är empatisk, lyhörd, motiverande, ser möjligheter och jobbar med humor och glädje.
Kompetens är såklart en viktig bit i denna roll, men för att lyckas och trivas i denna roll så måste du tycka om att arbeta med personalansvar! Viktigast för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper och trivs i en ledande roll gärna med strategiskt tänkande.
Känns det som om det är dig vi beskriver? Så roligt! Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!
Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Annica Sterner, Sektionschef Mek/FU tfn 0555-41316
Urban Sundin, tf Gruppchef tfn 0555-41613
Vi hoppas du finner tjänsten intressant och ser fram emot din ansökan, urval kommer att ske löpande så ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökninsdag som är 15 maj 2022. Visa mindre

Områdeschef till äldreomsorgen - vikariat

Ansök    Apr 11    Grums kommun    Äldreomsorgschef
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Äldreomsor... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Äldreomsorgen i Grums kommun omfattar hemtjänst, hemsjukvård, kommunrehab, korttidsboende samt särskilt boende för äldre. Nu söker vi en vikarierande områdeschef till ett av våra särskilda boenden.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Som områdeschef inom äldreomsorgen i Grums kommun kommer du att vara en av tre chefer som ansvarar för ett av våra särskilt boende för äldre.

Som chef har du verksamhets-, kvalitetsutvecklings, budget-, personal- och arbetsmiljöansvar. Du leder och utvecklar arbetet enligt övergripande styrdokument samt gällande riktlinjer inom området, både administrativt och operativt. I arbetsuppgifterna ingår också att genom ditt ledarskap skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du kommer att samverka med såväl interna som externa aktörer.

Du är direkt underställd socialchefen och ingår i socialtjänstens ledningsgrupp för områdeschefer inom kommunens äldreomsorg. Ledningsgruppen består av chefer för särskilt boende, HSL, korttidsboende och hemtjänst. Stödfunktioner så som MAS, SAS, HR, projektledare för heltidsresan, ekonomi samt socialförvaltningens stab finns som ditt stöd.

Hos oss gör du skillnad!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna med inriktning mot social omsorg, socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har erfarenhet från verksamhetsområdet, erfarenhet av arbetsledning samt en ekonomisk medvetenhet och förmåga att planera och utveckla utifrån givna mål och ekonomiska ramar.

Du ser helheten och har förmåga att få människor att växa i sina roller, känna arbetsglädje, stolthet och bidra till verksamhetens utveckling. Du har god analytisk förmåga samt är tydlig, kommunikativ och utvecklingsinriktad. Vi värdesätter din förmåga att skapa delaktighet bland dina medarbetare samtidigt som du är nytänkande och kundorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper vi lägger extra stor vikt vid är engagemang, lyhördhet och ett positivt förhållningssätt. Självklart delar du vår värdegrund om att vara professionell, välkomnande, engagerad och delaktig.

Giltigt B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Gruppchef till Underhåll Skift

Vill du vara med och utveckla vårt skiftunderhåll? Tveka då inte att söka tjänsten som gruppchef till vårt Underhållsskift inom Underhållssektionen Mek/FU. Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en gruppchef som vill leda och utveckla vår skiftgående... Visa mer
Vill du vara med och utveckla vårt skiftunderhåll?
Tveka då inte att söka tjänsten som gruppchef till vårt Underhållsskift inom Underhållssektionen Mek/FU.
Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en gruppchef som vill leda och utveckla vår skiftgående UH grupp som består av 20 personer fördelat på 5 skiftlag. Gruppchefens arbetstid är dagtid.
Gruppchefen leder och utvecklar sin personal genom ett delegerat och målstyrt arbetssätt. Befattningen ställer höga krav på samarbetsförmåga, personliga initiativ och administrativa färdigheter. Det är viktigt att du har förmågan att professionellt kunna kommunicera med olika målgrupper i varierande situationer. Du är tillsammans med gruppen en viktig pusselbit för att vi ska kunna uppfylla våra krav på maskinernas tillgänglighet. För detta krävs ett nära samarbete med produktionsingenjörer, driftledning och övriga underhållsgrupper.
Som person brinner du för personal och gillar planeringsarbete. Du sätter både långsiktiga och kortsiktiga mål för gruppen samt individer och ser sedan till att de efterföljs. Du sätter dig in i gruppens kompetens samt bevakar och ser till att ni, som grupp, har all kunskap som krävs för att driva en bra avdelning!
Tjänsten är en tillsvidare anställning och arbetstiden är förlagd till dagtid.
Kvalifikationer
Relevant gymnasie- eller högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdiga.
Du som söker har kompetens inom mekanik, el eller instrument samt relevant erfarenhet från arbete inom processindustri, underhållsprocesser eller motsvarande verksamhet, gärna i en medelstor till stor organisation. Du har tydliga ledaregenskaper och tidigare erfarenhet från en ledande roll är meriterande.
Personliga egenskaper
Till denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att samarbeta såväl internt som externt, är kreativ och är mån om att leverera resultat och kvalitet. Du arbetar strukturerat för att nå uppställda mål och det känns naturligt att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde.
Du är empatisk, lyhörd, motiverande, ser möjligheter och jobbar med humor och glädje.
För att lyckas och trivas i denna roll så måste du tycka om att arbeta med personalansvar! Viktigast för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper och trivs i en ledande roll.
Känns det som om det är dig vi beskriver? Så roligt! Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!
Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Annica Sterner, Sektionschef Mek/ FU, tfn 0555-41316
Gustav Bos, Tf gruppchef skift, tfn 0555-41591
Vi hoppas du finner tjänsten intressant och ser fram emot din ansökan, urval kommer att ske löpande så ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökninsdag som är 15 maj 2022. Visa mindre

Gruppchef Barr/NS

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?
Vi söker nu en ny gruppchef till sektionen Barr/NS på Gruvöns bruk. Är du en person med stort intresse av att utveckla människor och för processteknik är detta tjänsten för dig!
Avdelning Massatillverkning består av 4 sektioner med totalt cirka 190 medarbetare där Barr/NS är en av sektionerna. Barr/NS ansvarar för att producera barrsulfatmassa till PM4, KM7 och neutralsulfitmassa till flutingbruket. Skiftlagen består av nio medarbetare. Den daggående driftsorganisationen består av sektionschef, driftingenjör, tre gruppchefer, drifttekniker och en kemikalielossare.
Som gruppchef är du personalansvarig för ca 15 skiftgående operatörer och svarar för den dagliga driften inom aktuellt processavsnitt. Där ingår det att driva och säkerställa att verksamheten når sina mål gällande kapacitet, kvalitet, miljökrav samt att en god arbetsmiljö och säkerhet upprätthålls. Planering av underhållsinsatser utförs tillsammans med övriga inom sektionen. Som gruppchef har du ansvar över att utveckla dina medarbetare för att säkerställa rätt kompetens inom skiftlagen. I arbetet ingår att genomföra medarbetarsamtal, planera utbildningsinsatser, delta i rehabiliteringsprocessen samt rekrytering av nya medarbetare för operatörsbefattningarna. Arbetet präglas av en hög grad av säkerhetstänkande.
Gruppchef rapporterar till sektionschef Barr/NS och ingår i sektionens ledningsgrupp.
Gruppcheferna inom sektionen ersätter varandra vid behov Visa mindre

Ekonomichef till Triton Valsteknik AB

Ansök    Mar 2    Triton Valsteknik AB    Ekonomichef
Triton Valsteknik AB och Löfmans & Co Verkstad AB söker ekonomichef. Vi erbjuder en möjlighet att börja arbeta i expanderande och högteknologiska företag i en icke konjunkturkänslig bransch. Om Företaget Triton Valsteknik AB och Löfmans & CO Verkstad AB är systerbolag i en familjekoncern. Koncernomsättningen är ca 95mkr. Vi är nu inne i en spännande fas med expansion, och nybyggnation av en ny mekanisk verkstad på 3200m2. Triton Valsteknik är ett värmlän... Visa mer
Triton Valsteknik AB och Löfmans & Co Verkstad AB söker ekonomichef.
Vi erbjuder en möjlighet att börja arbeta i expanderande och högteknologiska företag i en icke konjunkturkänslig bransch.

Om Företaget
Triton Valsteknik AB och Löfmans & CO Verkstad AB är systerbolag i en familjekoncern. Koncernomsättningen är ca 95mkr. Vi är nu inne i en spännande fas med expansion, och nybyggnation av en ny mekanisk verkstad på 3200m2.
Triton Valsteknik är ett värmländskt företag som startades 1999. Företaget har sedan dess växt varje år och har idag ca 55 medarbetare.
Vi servar våra valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning. I verksamheten vid Nyängen i Grums tillverkar och renoverar vi valsar. Årligen passerar ca 7 000 valsar av alla storlekar genom vår produktion. Vi har totalt 35 svarvar, varav 7 stycken är CNC-styrda.
Vid tillverkning fräser och svarvar vi metallkomponenter som sedan svetsas samman till en färdig vals. Till flera kunder belägger vi även valsar med gummi eller polyuretan som sedan bearbetas för att ge önskad funktion.
Löfmans & Co Verkstad är en legotillverkare som är specialiserade på avancerade detaljer. Löfmans har idag ca 20 anställda.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en driven och engagerad person som vill ta ett helhetsansvar för företagens ekonomifunktion. Du kommer att vara platschefens högra hand när det kommer till budgetuppföljning, kalkylunderlag och investeringsbeslut.
I samband med byggnationen av nya verkstaden förändrar vi även företagsstrukturen och skapar en koncernstruktur. Du har en viktig roll i denna resa.
Du är drivande i att upprätta budget för de olika bolagen. Du upprättar månads- och årsbokslut för de enskilda bolagen liksom för koncernen samt deltar i arbetet med den löpande bokföringen.
Du ansvarar också för kontakter med bank och löneadministrationen. Ekonomiavdelningen har idag ytterligare en person anställd som blir din assistent.
Din profil
Vi tror att du är utbildad ekonom med inriktning mot redovisning. Du måste ha några års yrkeserfarenhet av att självständigt ha hanterat den typ av frågor som du ska hantera i ditt arbete hos oss. Det är en fördel om du har vana av att hantera de frågor rörande redovisning och finansiering som följer med en koncernstruktur.
Som person är du driven, kreativ och självständig. Vi värdesätter såväl affärsmässighet som prestigelöshet och du måste kunna hantera även rutinmässiga arbetsuppgifter. Du har en starkt kommunikativ förmåga så att du i såväl tal som skrift kan förmedla dina analyser och iakttagelser på ett framåtblickande sätt.


Vi kommer ha intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Biträdande Restaurangchef

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfoku... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus?

För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

Varför ska du välja oss? *Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning*Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken*Vi erbjuder flexibel arbetstid*Vi ger dig stort eget ansvar*Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo

Vi söker dig som: *Har minst tre års erfarenhet inom Burger King*Har minst fem års branschvana från restaurang*Tycker om att ta ansvar och fatta beslut*Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål*Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan. Visa mindre

Karlstad: Restaurangchef till Burger King

Ansök    Dec 21    Jobbakuten Väst AB    Restaurangchef
Vi söker dig som Har branschvana från restaurang livsmedel eller retail. Erfarenhet av ledarskap från tidigare jobb eller från idrotten. Du ska tycka om att ta ansvar och fatta beslut. Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål. Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar   Varför ska du välja oss?   Vi ger dig stort eget ansvar Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarska... Visa mer
Vi söker dig som

Har branschvana från restaurang livsmedel eller retail.
Erfarenhet av ledarskap från tidigare jobb eller från idrotten.
Du ska tycka om att ta ansvar och fatta beslut.
Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål.
Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar
 

Varför ska du välja oss?

 

Vi ger dig stort eget ansvar
Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken
Vi erbjuder flexibel arbetstid
Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
 

Om jobbet

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus? För dig som vill ta chansen att bli Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

 

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan. Visa mindre

Enhetschef miljö och bygg

Ansök    Dec 16    Grums kommun    Miljöchef
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Tillväxt- ... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Tillväxt- och tillsynsfunktionen ansvarar för näringsliv, turism, kommunens kontaktcenter, miljö- och byggärenden samt samhällsplanering och GIS-verksamhet. Funktionen arbetar för att bidra till utveckling av Grums kommun. Nu inrättas en ny tjänst som enhetschef för miljö och bygg som ska leda verksamheten för en bygglovsinspektör samt fyra miljö- och hälsoskyddsinspektörer.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef för miljö och bygg erbjuder vi dig ett utvecklande och spännande arbete. Ditt uppdrag är att ha det övergripande ansvaret för enhetens ekonomi och verksamhet. Du leder och fördelar arbetet inom enheten miljö och bygg och har ett särskilt fokus på service och bemötande i myndighetsutövning.

I arbetsuppgifterna ingår att genom ditt ledarskap skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare samt stödja dem i arbetsprocesserna inom respektive verksamhetsområde.

Du leder också kommunens strategiska miljöarbete och handlägger egna ärenden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning miljö- och hälsoskydd eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har minst fem års arbetserfarenhet inom verksamhetsområdet och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi förutsätter att du är en flexibel och ansvarstagande person som värnar om det goda arbetsklimatet. Som person är du strukturerad och kan planera, organisera samt prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du leder och motiverar dina medarbetare genom att skapa förutsättningar för att alla ska uppnå sina mål. Att skapa engagemang och delaktighet är en självklarhet för dig och du är trygg och stabil i både dig själv och i ditt ledarskap.

Som chef och medarbetare är det också viktigt att du kan levandegöra och agera i linje med vår värdegrund om att vara professionell, välkomnande, engagerad och delaktig!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Giltigt B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Biträdande Restaurangchef

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfoku... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus?

För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

Varför ska du välja oss? *Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning*Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken*Vi erbjuder flexibel arbetstid*Vi ger dig stort eget ansvar*Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo

Vi söker dig som: *Har minst tre års erfarenhet inom Burger King*Har minst fem års branschvana från restaurang*Tycker om att ta ansvar och fatta beslut*Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål*Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan. Visa mindre

Kökschef till Restaurang Gruvön i Grums

Ansök    Dec 13    Compass Group AB    Kökschef
Kökschef till Restaurang Gruvön Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad, nyfik... Visa mer
Kökschef till Restaurang Gruvön

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk kökschef som ska bygga, inspirera och leda ett team på 4 medarbetare där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket och restaurangen såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som kökschef ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

Om restaurang Gruvön
Restaurangen ligger innanför grindarna på Billerud Korsnäs bruk i Grums. Restaurangen är öppen alla vardagar mellan 08.00-14.30.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
• Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har god datavana och kunskaper i Office365

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Stora Enso rekryterar Teamleader

Ansök    Dec 9    Poolia Sverige AB    Teamledare
Är du en problemlösare som drivs av att utveckla såväl arbetsprocesser i produktion som dina medarbetare? Trivs du i rollen som ledare? Då har vi rollen för dig! Vi söker nu en erfaren teamleader till Stora Ensos sågverk på Gruvöns Bruk. I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Poolia. Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos Stora Enso. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökninsdag så sök redan idag. H... Visa mer
Är du en problemlösare som drivs av att utveckla såväl arbetsprocesser i produktion som dina medarbetare? Trivs du i rollen som ledare?
Då har vi rollen för dig!

Vi söker nu en erfaren teamleader till Stora Ensos sågverk på Gruvöns Bruk.

I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Poolia. Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos Stora Enso. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökninsdag så sök redan idag. Har du frågot om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Poolia.

Om tjänsten
I rollen som teamleader arbetar du för att säkerställa ett säkert och effektivt skiftarbete. Du arbetar efter standardiserade arbetssätt, planering av bemanning/rekrytering och utveckling av personalen för att möta verksamhetens nuvarande och framtida kompetenskrav. Detta i samarbete med produktionschef och övriga teamleader på avdelningen.

Som teamleader kommer du att spendera en stor del av din arbetstid i produktion, därför ser vi att du har en stark ”hands-on” attityd. Du värnar om operatörsunderhåll och har ett högt intresse för teknik/mekanik att arbeta med och samarbeta kring underhåll. Rollen innefattar även en del administration.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ansvara för att uppnå produktionsmål inom volym, kvalitét, effektivitet och miljö
• Ansvara för medarbetare, säkerhet och kvalitét på ditt skift
• Ständiga förbättringar inom alla områden
• Lösa problem tillsammans med operatörerna
• Ansvara för bemanning (inklusive semesterplanering) för det egna skiftet
• Aktivt utveckla ditt ledarskap samt samarbetsförmågan på skiftet
• Samarbeta med entreprenörer
• Medarbetarsamtal/Lönesamtal
• Skapa en säker arbetsmiljö genom att vara en förebild för bra beteende, coaching och feedback

I denna rollen ingår skiftarbete.

Vem är du?
Vi söker dig med en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har även arbetat som ledare inom tillverkande industri.

Du har teknisk kompetens och intresse för att driva avdelningen framåt genom att ständigt förbättra processer. För att lyckas med detta har du intresse för människor och förmågan att lyfta fram det bästa hos varje medarbetare. Du motiverar och leder i förändring, samt arbetar strukturerat. Du förstår och kan analysera produktionsdata samt agera på förbättringspotential du upptäcker. Slutligen har du mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga med såväl interna som externa intressenter. Vi lägger stor fokus på dina personliga egenskaper och dina drivkrafter.

Du behärskar både svenska och engelska då Stora Enso arbetar globalt.

Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande.


Om verksamheten
Divisionen Wood Products är Europas största producent av sågade trävaror och en ledande leverantör av hållbara träbaserade lösningar för byggindustrin. Vår växande verksamhet Building Solutions utvecklar byggkoncept för att främja byggnation med lägre koldioxidavtryck och miljövänlig design. Vi erbjuder även digitala verktyg för att underlätta projekt för byggnation i trä. Vi har även lösningar för fönster och dörrar samt för förpackningsindustrin. Pellets ger en hållbar lösning för uppvärmning

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Företaget har cirka 23 000 medarbetare och försäljning i över 50 länder. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R).

Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon. Visa mindre

Gruppchef till Underhåll Skift

Vill du vara med och utveckla vårt skiftunderhåll? Tveka då inte att söka tjänsten som gruppchef till vårt Underhållsskift inom Underhållssektionen MEK/FU. Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en gruppchef som vill leda och utveckla vår skiftgående... Visa mer
Vill du vara med och utveckla vårt skiftunderhåll?
Tveka då inte att söka tjänsten som gruppchef till vårt Underhållsskift inom Underhållssektionen MEK/FU.
Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en gruppchef som vill leda och utveckla vår skiftgående UH grupp som består av 20 personer fördelat på 5 skiftlag.
Gruppchefen leder och utvecklar sin personal genom ett delegerat och målstyrt arbetssätt. Befattningen ställer höga krav på samarbetsförmåga, personliga initiativ och administrativa färdigheter. Det är viktigt att du har förmågan att professionellt kunna kommunicera med olika målgrupper i varierande situationer. Du är tillsammans med gruppen en viktig pusselbit för att vi ska kunna uppfylla våra krav på maskinernas tillgänglighet. För detta krävs ett nära samarbete med produktionsingenjörer, driftledning och övriga underhållsgrupper.
Som person brinner du för personal och gillar planeringsarbete. Du sätter både långsiktiga och kortsiktiga mål för gruppen samt individer och ser sedan till att de efterföljs. Du sätter dig in i gruppens kompetens samt bevakar och ser till att ni, som grupp, har all kunskap som krävs för att driva en bra avdelning!
Tjänsten är en tillsvidare anställning och arbetstiden är förlagd till dagtid.
Kvalifikationer
Relevant gymnasie- eller högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdiga.
Du som söker har kompetens inom mekanik, el eller instrument samt relevant erfarenhet från arbete inom processindustri , underhållsprocesser eller motsvarande verksamhet, gärna i en medelstor till stor organisation.
Personliga egenskaper
Till denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att samarbeta såväl internt som externt, är kreativ och är mån om att leverera resultat och kvalitet. Du arbetar strukturerat för att nå uppställda mål och det känns naturligt att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde.
Du är empatisk, lyhörd, motiverande, ser möjligheter och jobbar med humor och glädje.
För att lyckas och trivas i denna roll så måste du tycka om att arbeta med personalansvar! Viktigast för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper och trivs i en ledande roll.
Känns det som om det är dig vi beskriver? Så roligt! Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!
Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Annica Sterner, Sektionschef MEK/FU tfn 0555-41316 Visa mindre

Karlstad: Restaurangchef till Burger King

Ansök    Nov 25    Jobbakuten Väst AB    Restaurangchef
Vi söker dig som Har branschvana från restaurang livsmedel eller retail. Erfarenhet av ledarskap från tidigare jobb eller från idrotten. Du ska tycka om att ta ansvar och fatta beslut. Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål. Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar   Varför ska du välja oss?   Vi ger dig stort eget ansvar Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarska... Visa mer
Vi söker dig som

Har branschvana från restaurang livsmedel eller retail.
Erfarenhet av ledarskap från tidigare jobb eller från idrotten.
Du ska tycka om att ta ansvar och fatta beslut.
Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål.
Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar
 

Varför ska du välja oss?

 

Vi ger dig stort eget ansvar
Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken
Vi erbjuder flexibel arbetstid
Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
 

Om jobbet

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus? För dig som vill ta chansen att bli Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

 

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan. Visa mindre

Kommundirektör Grums kommun

Om tjänsten Då nuvarande kommundirektör ska gå i pension söker vi nu dig som vill leda, samordna och utveckla Grums kommun mot en hållbar framtid! Som kommundirektör leder du organisationen mot kommunens övergripande mål genom att inspirera och motivera chefer och medarbetare. Det blir ditt uppdrag att samordna och utveckla kommunens verksamheter så att de bedrivs effektivt och i enlighet med politiska mål och beslut. Ditt ansvarsområde är övergripande le... Visa mer
Om tjänsten
Då nuvarande kommundirektör ska gå i pension söker vi nu dig som vill leda, samordna och utveckla Grums kommun mot en hållbar framtid! Som kommundirektör leder du organisationen mot kommunens övergripande mål genom att inspirera och motivera chefer och medarbetare. Det blir ditt uppdrag att samordna och utveckla kommunens verksamheter så att de bedrivs effektivt och i enlighet med politiska mål och beslut.

Ditt ansvarsområde är övergripande lednings- och utvecklingsfrågor där du jobbar i nära samarbete med förvaltningen, den politiska organisationen och näringslivet. Du skapar en sammanhållning mellan organisationens olika sektorer, du bibehåller det goda klimat som finns idag och skapar en organisatorisk stabilitet i utvecklingsarbetet.

Om dig
Vi söker dig som har god förståelse för det kommunala uppdraget i kombination med affärs- och entreprenörmässigt tänk. Du har flera års erfarenhet som ledare och är trygg och kommunikativ. Du har tidigare haft resultat- och budgetansvar vilket ger dig en god ekonomisk förståelse. Du har en akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet som för tjänsten bedöms likvärdig.

Du är bra på att motivera dina medarbetare och har lätt för att skapa ett positivt klimat som bygger på tillit och uppmuntrar till engagemang. Du är handlingskraftig, resultatorienterad och motiveras av utveckling och förbättring. Du är påläst och blickar såväl utåt mot omvärlden som lyssnar inåt i organisationen, vilket ger dig inspiration och möjlighet att driva utvecklingen framåt. Du har förmåga och vilja att sätta dig in i många olika frågeställningar och skapar en helhetssyn i verksamheten.

Om oss.
Grums kommun har rankats till bästa företagsklimat i Värmland och landar på plats 23 i Sverige i år! Detta är vi otroligt stolta över och bidrar till en stadig grund att bygga vidare på. Vi är en del av Vänersamarbetet och ingår i Karlstadsregionen. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

I Grums kommun finns en förvaltning. Förvaltningen hanterar alla kommunens verksamheter och leds av kommundirektören. Förvaltningen utför det som politikerna i kommunstyrelsen beslutar om och består av tre sektorer; socialtjänst, barn och utbildning samt samhällsbyggnad. Tillsammans utför vi våra tjänster effektivt med kvalitet och service samt enligt beslutande kvalitetsmål.

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070-594 72 77 eller Åse Granfeldt på 070-220 62 60.

Välkommen med din ansökan senast 10 januari. Visa mindre

Miljö och Energichef

Ansök    Nov 30    Stora Enso AB    Miljöchef
Vi söker nu en miljö och energichef. Du kommer att arbeta inom divisionen Wood Products och rapportera till fabrikschefen. Tjänsten är ett föräldravik med start omgående tom november 2022. Karriär för ett bättre klimat. Varje dag. Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper. Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder ... Visa mer
Vi söker nu en miljö och energichef. Du kommer att arbeta inom divisionen Wood Products och rapportera till fabrikschefen.
Tjänsten är ett föräldravik med start omgående tom november 2022.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper. Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.
Om tjänsten
Som miljö- och energichef kommer du att hantera enhetens efterlevnad av miljö- och energibestämmelser för att säkerställa kontinuitet i enhetens verksamhet.
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara följande:
- Enhetens miljötillstånd och rapportering till myndigheterna.
- Utveckling och rapportering av enhetens energi- och koldioxideffektivitet.
- Bedömning av miljö- och energiaspekter och risker.
- Kontinuerliga förbättringar genom mål, KPI:er, målsättningar och årliga miljö- och energihandlingsplaner.
- Enhetens miljö- och energirapportering (Cr360 och division)
- Energiöversyn och handlingsplaner för energibesparingar
- Beredskap för nödsituationer på miljö- och energiområdet
- Kommunikation om miljö och energi och organisering av möten i brukets energigrupp.
- Kemikaliehantering, bedömning och godkännande.
- Avfallshantering och minskning mot noll
- Miljö- och energiaspekter i investeringsprojekt och vid anskaffning av teknik och tjänster.
- Förberedelser för energibesparande investeringar till koncernens energifond.
Vad vi erbjuder
Vi tror att våra medarbetare är nyckeln till framgång, därför erbjuder vi ett komplett förmånspaket för att engagera och motivera våra medarbetare samt möjliggöra professionell utveckling, karriärsteg och välbefinnande. Som medarbetare, får du också vara med på resan som Stora Enso är på - att omvandlas från ett traditionellt skogsindustriföretag till ett tillväxtföretag inom förnybara material - en industri med stor potential som drivs av globala megatrender.
Vem söker vi
För att lyckas i den här rollen har du en examen inom energiteknik, gärna i kombination med miljöteknik. Meriterande är om du arbetat inom energi- eller miljöindustrin. Du har goda kunskaper i kommunikation samt förmåga att motivera människor. Dessutom har du en team- och resultatinriktad arbetsplaneringsstil och god problemlösningsförmåga. Du talar och skriver både i Svenska och Engelska.
Vår kultur och vårt arbete mot en mer hållbar framtid baseras på följande teman vilka, vi hoppas, att du också kan identifiera dig med:
• Skapa kundvärde; Visar en drivkraft att skapa värde för våra kunder genom att förstå deras behov och vår kapacitet.
• Främja affärsresultat; Visar förmåga att omsätta strategi i handling genom att fatta beslut, skapa resultat och proaktivt söka nya affärsmöjligheter.
• Gör det rätta; Efterlever och står upp för våra värderingar. Behandlar alla rättvist och respektfullt och agerar med integritet i enlighet med vår uppförandekod.
• Inspirera och motivera; Inspirerar och motiverar genom att visa en tydlig riktning mot en attraktiv framtid, med tydlighet och stöd längs vägen.
• Led och utveckla; Säkerställer utförande och värde samtidigt som prestation, mångfald och inkludering främjas.
Övrig information
Vänligen skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 21 December 2021. Frågor gällande tjänsten kan ställas till rekryterande chef Joakim Sveder, [email protected] , +46 70 278 4074. Har du frågor om rekryteringsprocessen kan det ställas till Rekryteringsspecialist Madeleine Leo, [email protected] .
Vi tar endast emot ansökningar som skickas via vårt rekryteringssystem. Löpande urval sker och tjänsten kan kommas att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Baserat på geografiskt läge och nivå för positionen kan den normala rekryteringsprocessen dessutom innebära videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest, som en del av slutskedet i processen.
Divisionen Wood Products är Europas största producent av sågade trävaror och en ledande leverantör av hållbara träbaserade lösningar för byggindustrin. Vår växande verksamhet Building Solutions utvecklar byggkoncept för att främja byggnation med lägre koldioxidavtryck och miljövänlig design. Vi erbjuder även digitala verktyg för att underlätta projekt för byggnation i trä. Vi har även lösningar för fönster och dörrar samt för förpackningsindustrin. Pellets ger en hållbar lösning för uppvärmning.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Företaget har cirka 23 000 medarbetare och försäljning i över 50 länder.
Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R).
Se vår film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t Visa mindre

Gruppchef ELIA Automation Gruvön

På BillerudKorsnäs Gruvöns bruk arbetar grupperingen ELIA med att serva brukets olika produktionsavsnitt i felsökning, underhåll, rådgivning och teknikutveckling, med inriktning mot elkraft, instrumentering, driv- och processystem. Till vår automationsgrupp söker vi nu en gruppchef. Du kommer att leda en grupp på 11 system- och automationsingenjörer som dagligen arbetar med underhåll, optimering och trimning av vår produktion i såväl hård- som mjukvara. Di... Visa mer
På BillerudKorsnäs Gruvöns bruk arbetar grupperingen ELIA med att serva brukets olika produktionsavsnitt i felsökning, underhåll, rådgivning och teknikutveckling, med inriktning mot elkraft, instrumentering, driv- och processystem. Till vår automationsgrupp söker vi nu en gruppchef.
Du kommer att leda en grupp på 11 system- och automationsingenjörer som dagligen arbetar med underhåll, optimering och trimning av vår produktion i såväl hård- som mjukvara. Dina arbetsuppgifter blir i första hand att driva och samordna utvecklingen av alla våra driv-, kvalitets- och processtyrsystem. Du kommer att svara för uppföljningen av den egna avdelningens kostnader gentemot fastställd budget. Du skall vidare leda verksamheten så att satta mål uppfylls samt att aktivt arbeta med att uppnå bättre tillgänglighet på vår anläggning både genom optimering och ombyggnader. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår anläggning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör eller har motsvarande erfarenhet inom teknikområdet. Processteknisk erfarenhet är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lyhörd och utåtriktad, som är van att arbeta både i projektform och självständigt. Du är en problemlösare som är analytisk och strukturerad. Då nära samarbete med våra övriga avdelningar och externa leverantörer är vardag måste du vara en god kommunikatör med lätt för att samarbeta. Personlig lämplighet är viktigt för oss.
Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Martin Sandin, Sektionschef ELIA, 0555-412 04
Ansökningsinformation
Urval och intervjuer kommer att göras löpande. Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Stora Enso rekryterar Teamleader

Ansök    Okt 21    Poolia Sverige AB    Teamledare
Är du en problemlösare som drivs av att utveckla såväl arbetsprocesser i produktion som dina medarbetare? Trivs du i rollen som ledare? Då har vi rollen för dig! Vi söker nu en erfaren teamleader till Stora Ensos sågverk på Gruvöns Bruk. I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Poolia. Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos Stora Enso. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökninsdag så sök redan idag. H... Visa mer
Är du en problemlösare som drivs av att utveckla såväl arbetsprocesser i produktion som dina medarbetare? Trivs du i rollen som ledare?
Då har vi rollen för dig!

Vi söker nu en erfaren teamleader till Stora Ensos sågverk på Gruvöns Bruk.

I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Poolia. Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos Stora Enso. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökninsdag så sök redan idag. Har du frågot om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Poolia.

Om tjänsten
I rollen som teamleader arbetar du för att säkerställa ett säkert och effektivt skiftarbete. Du arbetar efter standardiserade arbetssätt, planering av bemanning/rekrytering och utveckling av personalen för att möta verksamhetens nuvarande och framtida kompetenskrav. Detta i samarbete med produktionschef och övriga teamleader på avdelningen.

Som teamleader kommer du att spendera en stor del av din arbetstid i produktion, därför ser vi att du har en stark ”hands-on” attityd. Du värnar om operatörsunderhåll och har ett högt intresse för teknik/mekanik att arbeta med och samarbeta kring underhåll. Rollen innefattar även en del administration.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Ansvara för att uppnå produktionsmål inom volym, kvalitét, effektivitet och miljö
• Ansvara för medarbetare, säkerhet och kvalitét på ditt skift
• Ständiga förbättringar inom alla områden
• Lösa problem tillsammans med operatörerna
• Ansvara för bemanning (inklusive semesterplanering) för det egna skiftet
• Aktivt utveckla ditt ledarskap samt samarbetsförmågan på skiftet
• Samarbeta med entreprenörer
• Medarbetarsamtal/Lönesamtal
• Skapa en säker arbetsmiljö genom att vara en förebild för bra beteende, coaching och feedback

I denna rollen ingår skiftarbete.

Vem är du?
Vi söker dig med en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har även arbetat som ledare inom tillverkande industri.

Du har teknisk kompetens och intresse för att driva avdelningen framåt genom att ständigt förbättra processer. För att lyckas med detta har du intresse för människor och förmågan att lyfta fram det bästa hos varje medarbetare. Du motiverar och leder i förändring, samt arbetar strukturerat. Du förstår och kan analysera produktionsdata samt agera på förbättringspotential du upptäcker. Slutligen har du mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga med såväl interna som externa intressenter. Vi lägger stor fokus på dina personliga egenskaper och dina drivkrafter.

Du behärskar både svenska och engelska då Stora Enso arbetar globalt.

Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande.


Om verksamheten
Divisionen Wood Products är Europas största producent av sågade trävaror och en ledande leverantör av hållbara träbaserade lösningar för byggindustrin. Vår växande verksamhet Building Solutions utvecklar byggkoncept för att främja byggnation med lägre koldioxidavtryck och miljövänlig design. Vi erbjuder även digitala verktyg för att underlätta projekt för byggnation i trä. Vi har även lösningar för fönster och dörrar samt för förpackningsindustrin. Pellets ger en hållbar lösning för uppvärmning

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Företaget har cirka 23 000 medarbetare och försäljning i över 50 länder. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R).

Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon. Visa mindre

Rektor friskola (F-6)

Föräldrakooperativet Värmskog är en ekonomisk förening som driver förskola, skola och fritids i vackra Värmskog. Vi har snart 25 års erfarenhet av att driva förskola och 15 års erfarenhet av skola och fritids. I skolverksamheten F-6 finns det nu 54 elever som är delade i en F-klass, en åk 1-3 och en åk 4-6 där klass 1-3 och 4-6 arbetar med tvålärarsystem. Vi är stolta över vår stora lärartäthet där barnens bästa alltid sätts i främsta rummet. Skolan ligger... Visa mer
Föräldrakooperativet Värmskog är en ekonomisk förening som driver förskola, skola och fritids i vackra Värmskog. Vi har snart 25 års erfarenhet av att driva förskola och 15 års erfarenhet av skola och fritids. I skolverksamheten F-6 finns det nu 54 elever som är delade i en F-klass, en åk 1-3 och en åk 4-6 där klass 1-3 och 4-6 arbetar med tvålärarsystem. Vi är stolta över vår stora lärartäthet där barnens bästa alltid sätts i främsta rummet. Skolan ligger i Värmskog precis vid strandkanten till sjön Värmeln och det berömda Värmskogs café. Här finns närhet till skog, badmöjligheter och i skolan finns slöjdsal, matsal med egenlagad mat, idrottshall och nybyggda konferensrum. Värmskog är en by där det råder stor framtidstro med fokus på utveckling för medborgarna och skolan är navet för hela bygden.
Då vår verksamhet har växt mycket de senaste åren har vi nu valt att göra en satsning och utöka vår skolledning och anställa en till rektor som ska ansvara för skoldelen, det vill säga F-6 och fritids, samtidigt som den nuvarande rektorn kommer att ta rollen som rektor för förskolan där 40 barn nu är inskrivna. Vi ser denna satsning som ett viktigt steg för att göra vår fantastiska verksamhet ännu bättre för såväl elever, personal och vårdnadshavare.
Om tjänsten
Vi söker en rektor som tillsammans med resten av personalen vill driva och utveckla skolan och fritids för att våra barn ska kunna få den bästa tänkbara skolgången. Du ser fördelarna med att arbeta på en liten enhet där möjligheterna till effektiva möten och elevnära beslut snabbt kan fattas.
Som rektor för F-6 har du ansvar för personal, elevhälsans arbete med fokus på främjande och förebyggande arbete, arbetsmiljö och systematiskt kvalitetsarbete på skolan. Du leder, samordnar och planerar arbetet utifrån de nationella målen. Tillsammans med rektorn för förskolan bildar du ett team som har ett helhetsansvar för hela verksamheten där ni arbetar för en kontinuitet och samsyn kring barnens undervisning. Till din hjälp deltar du i månatliga möten med styrelsen där vi gemensamt hittar vägar för att utveckla skolan. Styrelsen har det övergripande ekonomiansvaret.
Vem är du?
Vi vill att du är en tydlig pedagogisk ledare med förmågan att samarbeta och skapa goda relationer med elever, personal och vårdnadshavare där elevens mående och utveckling är i fokus. Vidare arbetar du utifrån en positiv grundsyn och tror på varje individs förmåga och vilja att utvecklas och lära.
Kvalifikationer
Vi ser helst att du har en genomgått den statliga rektorsutbildningen eller har lång erfarenhet av pedagogiskt arbete och ledarskap och därmed snabbt kan påbörja rektorsutbildningen.
Du är en engagerad ledare som sprider entusiasm och inspirerar dina medarbetare i arbetet mot att nå de uppsatta målen i den pedagogiska verksamheten. Du kommer arbeta i ett sammansvetsat gäng med en stor vilja att utveckla verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Administrativ chef

Ansök    Sep 20    Grums kommun    Administrativ chef
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Grums komm... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Grums kommun har ingen traditionell nämndorganisation utan har utskott under kommunstyrelsen. Kommunens utskott är samhällsbyggnadsutskottet, planeringsutskottet och utbildnings- och omsorgsutskottet. Den administrativa funktionen är kommunens länk mellan kommunens verksamheter och den politiska organisationen. Vår administrativa chef ska nu gå i pension och vi söker därför en chef till funktionen.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Som chef på administrativa funktionen på Grums kommun erbjuder vi dig ett utvecklande och spännande arbete. Du kommer vara delaktig i och ha möjlighet att påverka många administrativa processer inom hela den kommunala förvaltningen.

Du kommer att ha budget- och personalansvaret för funktionen, där utredare, registrator, arkivarie och kommunikationsansvarig ingår. Du kommer även att ha huvudansvaret för processer såsom nämndadministration, juridiska frågeställningar, verksamhetssystem, utredningsarbete och allmänna val.

Fokus på fortsatt arbete för utveckling av nya arbetsprocesser utifrån kommunens ambitioner kring digitalisering och förbättrad service är en viktig arbetsuppgift.

Som administrativ chef ingår du i kommunens ledningsgrupp tillsammans med sektorchefer, kommunchef samt chefer inom HR, ekonomi, IT och tillväxt. Du är föredragande och har sekreterarskap i kommunstyrelse och fullmäktige.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning statsvetenskap, offentlig förvaltning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du har relevant arbetserfarenhet inom verksamhetsområdet och erfarenhet av att arbeta med styrning av centrala processer i en politiskt styrd verksamhet. God kunskap om kommunallagen, förvaltningslagen och offentlighets- och sekretesslagen är därför meriterande. Du är tydlig, kommunikativ och utvecklingsinriktad och har en mycket god förmåga att kunna utrycka dig i både tal och skrift.

Vi förutsätter att du är en flexibel och ansvarstagande person som värnar det goda arbetsklimatet. Som person är du strukturerad och kan planera, organisera samt prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Du leder och motiverar dina medarbetare genom att skapa förutsättningar för att alla ska uppnå sina mål. Att skapa engagemang och delaktighet är en självklarhet för dig och du är trygg och stabil i både dig själv och i ditt ledarskap.

Som chef och medarbetare är det också viktigt att du kan levandegöra och agera i linje med vår värdegrund - att vara professionell, välkomnande, engagerad och delaktig!

Giltigt B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Sektionschef till Mek Gruvöns bruk

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?
Är du bra på att leda förbättringsarbete samt brinner för att utmana dig själv och andra? Då har vi en spännande och utmanande roll för dig!
Vi söker dig som drivs av att utveckla både människan och gruppen samt processer och arbetssätt. Du har ett högt säkerhetstänk, öga för förbättringar samt förstår vikten av en god kommunikation för att tillsammans nå resultat. Du får leda en sektion med gruppchefer, skiftstyrka, ingenjörer och tekniker som tillsammans uppnår säker och stabil produktion enligt kundens förväntningar.
Vi erbjuder:
?• En plats i en organisation med goda värderingar, stort arbetsmiljöfokus och miljömedvetenhet.
• Utvecklingsmöjligheter i en spännande och utmanade arbetsmiljö.
• Ett stimulerande arbete med högt ansvarstagande och stora möjligheter till egen påverkan.
• Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp och rapportera till avdelningschefen.
Som Sektionschef för Centralt Mek ansvarar du för att leda och utveckla arbetet inom sektionen på kort och lång sikt. Sektionen ansvarar för den centra verkstaden, maskinbearbetning, reservdelsreparationer, UH:s skiftgående akutinsatsstyrka, hydraultekniker och 3:e parts besiktningar. Det arbetar totalt 40 medarbetare på sektionen.
Målet är en produktion på ett säkert, hållbart och kostnadseffektivt sätt som lever upp till brukets förväntningar genom att systematiskt eliminera förluster, med våra medarbetare som trygga problemlösare.

Kvalifikationer
VI söker dig med erfarenhet av pappers- eller verkstadsindustrin är meriterande. Vi tror att du teknisk universitetsexamen eller relevant yrkeserfarenhet inom området samt flerårig erfarenhet av att leda andra.
Erfarenhet från förändringsledning samt ständiga förbättringar är meriterande
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är du en handlingskraftig person med förmågan att genomföra de beslut som krävs för att nå bästa resultat. Vi söker dig som alltid sätter säkerheten först, är en genuin representant för våra värderingar och har ett stort intresse av att leda och utveckla människor. Du har ett strategiskt tankesätt samt god analytisk förmåga och jobbar aktivt med att utmana och utveckla arbetssätt och har förmågan att vara lyhörd och möta dina kollegor respektfullt, prestigelöst och kommunikativt.
Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Thomas M Nilsson, Underhållschef, 0555-41268 Visa mindre

Biträdande Restaurangchef

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfoku... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus?

För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

Varför ska du välja oss? *Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning*Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken*Vi erbjuder flexibel arbetstid*Vi ger dig stort eget ansvar*Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo

Vi söker dig som: *Har minst tre års erfarenhet inom Burger King*Har minst fem års branschvana från restaurang*Tycker om att ta ansvar och fatta beslut*Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål*Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan. Visa mindre

Biträdande Restaurangchef

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfoku... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus?

För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

Varför ska du välja oss? *Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning*Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken*Vi erbjuder flexibel arbetstid*Vi ger dig stort eget ansvar*Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo

Vi söker dig som: *Har minst tre års erfarenhet inom Burger King*Har minst fem års branschvana från restaurang*Tycker om att ta ansvar och fatta beslut*Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål*Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan. Visa mindre

Till Stora Enso i Grums söker vi teamleader till Såglinjen.

Ansök    Sep 13    Stora Enso AB    Teamledare
Vi söker efter en Teamleader till Sågverket. Din arbetsplats kommer att vara Gruvöns bruk som ingår i divisionen Wood Products. Du kommer att rapportera till Produktionschef. Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper. Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke... Visa mer
Vi söker efter en Teamleader till Sågverket. Din arbetsplats kommer att vara Gruvöns bruk som ingår i divisionen Wood Products. Du kommer att rapportera till Produktionschef.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper. Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.
Karriär för ett bättre klimat. Varje dag.
Som ledare i den här rollen kommer du säkerställa ett säkert och effektivt skiftarbete. Du kommer att se till att skiftlaget har förståelse för och tillämpar företagets strategi, värderingar, policys och att arbetet sker i enlighet med dessa. Du ansvarar för att utveckla och arbeta efter standardiserade arbetssätt, planering av bemanning/rekrytering och utveckling av personalen för att möta verksamhetens nuvarande och framtida kompetenskrav. Detta i samarbete med produktionschef och övriga teamleader på avdelningen.
För att lyckas i rollen bör du trivas med att vara en förebild för operatörer när det gäller fokus på kvalitét, miljö och säkerhet. Som teamleader kommer du spendera en stor del av din arbetstid i produktion, därför ser vi att du har en stark ”hands-on” attityd. Du värnar om operatörsunderhåll och har ett högt intresse för teknik/mekanik att arbeta med och samarbeta kring underhåll.
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:
• Ständiga förbättringar inom alla områden
• Ansvara för bemanning (inklusive semesterplanering) för det egna skiftet
• Aktivt utveckla ditt ledarskap samt samarbetsförmågan på skiftet
• Medarbetarsamtal/Lönesamtal
• Skapa en säker arbetsmiljö genom att vara en förebild för bra beteende, coaching och feedback
I denna rollen ingår skiftarbete.
Vad vi erbjuder
Med våra värderingar ”Lead and Do what’s right” strävar vi efter att föregå med gott exempel i alla aspekter av vår egen verksamhet såväl som i hållbarhet. Vi vågar ta initiativet och hela tiden ställa oss frågan vad mer vi kan göra, vad vi kan göra bättre. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig att vara en del av resan som Stora Enso är på - att omvandlas från ett traditionellt skogsindustriföretag till ett tillväxtföretag inom förnybara material - en industri med stor potential som drivs av globala megatrender.
Kvalifikationer
Du har teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande samt yrkeserfarenhet som ledare inom tillverkande industri. Meriterande är om du haft ledarrollen tidigare.
Vi lägger stor fokus på dina personliga egenskaper och dina drivkrafter. Du har teknisk kompetens och intresse för att driva avdelningen framåt genom att ständigt förbättra processer. För att lyckas med detta har du intresse för människor och förmågan att lyfta fram det bästa hos varje medarbetare. Du motiverar och leder i förändring, samt arbetar strukturerat. Du förstår och kan analysera produktionsdata samt agera på förbättringspotential du upptäcker. Slutligen har du mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga med såväl interna som externa intressenter.
Du behärskar både svenska och engelska då Stora Enso arbetar globalt.
Vår kultur och vårt arbete mot en mer hållbar framtid baseras på följande teman vilka, vi hoppas, att du också kan identifiera dig med:
Skapa kundvärde; Visar en drivkraft att skapa värde för våra kunder genom att förstå deras behov och vår kapacitet
Främja affärsresultat;?Visar förmåga att omsätta strategi i handling genom att fatta beslut, skapa resultat och proaktivt söka nya affärsmöjligheter.
Gör det rätta; Efterlever och står upp för våra värderingar. Behandlar alla rättvist och respektfullt och agerar med integritet i enlighet med vår uppförandekod.
Inspirera och motivera; Inspirerar och motiverar genom att visa en tydlig riktning mot en attraktiv framtid, med tydlighet och stöd längs vägen
Led och utveckla; Säkerställer utförande och värde samtidigt som prestation, mångfald och inkludering främjasÖvrig information
Vänligen skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 3 oktober 2021. Anställande chef Tobias Kock [email protected] svarar gärna på dina frågor om positionen. Andra frågor kan ställas till Rekryteringsspecialist Madeleine Leo, [email protected]. Vi tar endast emot ansökningar som lämnas in genom vårt rekryteringssystem men tveka inte att kontakta rekryterande chef.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.
Baserat på geografiskt läge och nivå för positionen kan den normala rekryteringsprocessen dessutom innebära videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest, som en del av slutskedet i processen.
Divisionen Wood Products är Europas största producent av sågade trävaror och en ledande leverantör av hållbara träbaserade lösningar för byggindustrin. Vår växande verksamhet Building Solutions utvecklar byggkoncept för att främja byggnation med lägre koldioxidavtryck och miljövänlig design. Vi erbjuder även digitala verktyg för att underlätta projekt för byggnation i trä. Vi har även lösningar för fönster och dörrar samt för förpackningsindustrin. Pellets ger en hållbar lösning för uppvärmning
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Företaget har cirka 23 000 medarbetare och försäljning i över 50 länder. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R).
Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.
Se vår film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t Visa mindre

Ekonomichef till Triton Valsteknik AB

Ansök    Sep 9    Triton Valsteknik AB    Ekonomichef
Triton Valsteknik AB och Löfmans & Co Verkstad AB söker ekonomichef. Vi erbjuder en möjlighet att börja arbeta i expanderande och högteknologiska företag i en icke konjunkturkänslig bransch. Om Företaget Triton Valsteknik AB och Löfmans & CO Verkstad AB är de två större företagen i en familjekoncern. Koncernomsättningen är ca 75mkr. Vi är nu inne i en spännande fas med expansion, och nybyggnation av en ny mekanisk verkstad på 3200m2. Triton Valsteknik är... Visa mer
Triton Valsteknik AB och Löfmans & Co Verkstad AB söker ekonomichef.
Vi erbjuder en möjlighet att börja arbeta i expanderande och högteknologiska företag i en icke konjunkturkänslig bransch.

Om Företaget
Triton Valsteknik AB och Löfmans & CO Verkstad AB är de två större företagen i en familjekoncern. Koncernomsättningen är ca 75mkr. Vi är nu inne i en spännande fas med expansion, och nybyggnation av en ny mekanisk verkstad på 3200m2.
Triton Valsteknik är ett värmländskt företag som startades 1999. Företaget har sedan dess växt varje år och har idag ca 50 medarbetare.
Vi servar våra valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning. I verksamheten vid Nyängen i Grums tillverkar och renoverar vi valsar. Årligen passerar ca 7 000 valsar av alla storlekar genom vår produktion. Vi har totalt 35 svarvar, varav 7 stycken är CNC-styrda.
Vid tillverkning fräser och svarvar vi metallkomponenter som sedan svetsas samman till en färdig vals. Till flera kunder belägger vi även valsar med gummi eller polyuretan som sedan bearbetas för att ge önskad funktion.
Löfmans & Co Verkstad är en legotillverkare som är specialiserade på avancerade detaljer. Löfmans har idag ca 10 anställda.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en driven och engagerad person som vill ta ett helhetsansvar för koncernens ekonomifunktion. Du kommer att vara platschefens högra hand när det kommer till budgetuppföljning, kalkylunderlag och investeringsbeslut.
I samband med byggnationen av nya verkstaden förändrar vi även företagsstrukturen och skapar en koncernstruktur. Du har en viktig roll i denna resa.
Du är drivande i att upprätta budget för de olika bolagen. Du upprättar månads- och årsbokslut för de enskilda bolagen liksom för koncernen samt deltar i arbetet med den löpande bokföringen.
Du ansvarar också för kontakter med bank och löneadministrationen. Ekonomiavdelningen har idag ytterligare en person anställd som blir din assistent.
Din profil
Vi tror att du är utbildad ekonom med inriktning mot redovisning. Du måste ha några års yrkeserfarenhet av att självständigt ha hanterat den typ av frågor som du ska hantera i ditt arbete hos oss. Det är en fördel om du har vana av att hantera de frågor rörande redovisning och finansiering som följer med en koncernstruktur.
Som person är du driven, flexibel, kreativ och självständig. Vi värdesätter såväl affärsmässighet som prestigelöshet och du måste kunna hantera även rutinmässiga arbetsuppgifter. Du har en starkt kommunikativ förmåga så att du i såväl tal som skrift kan förmedla dina analyser och iakttagelser på ett framåtblickande sätt.


Vi kommer ha intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Ekonomichef till Triton Valsteknik AB

Ansök    Aug 9    Triton Valsteknik AB    Ekonomichef
Triton Valsteknik AB och Löfmans & Co Verkstad AB söker ekonomichef. Vi erbjuder en möjlighet att börja arbeta i expanderande och högteknologiska företag i en icke konjunkturkänslig bransch. Om Företaget Triton Valsteknik AB och Löfmans & CO Verkstad AB är de två större företagen i en familjekoncern. Koncernomsättningen är ca 75mkr. Vi är nu inne i en spännande fas med expansion, och nybyggnation av en ny mekanisk verkstad på 3200m2. Triton Valsteknik är... Visa mer
Triton Valsteknik AB och Löfmans & Co Verkstad AB söker ekonomichef.
Vi erbjuder en möjlighet att börja arbeta i expanderande och högteknologiska företag i en icke konjunkturkänslig bransch.

Om Företaget
Triton Valsteknik AB och Löfmans & CO Verkstad AB är de två större företagen i en familjekoncern. Koncernomsättningen är ca 75mkr. Vi är nu inne i en spännande fas med expansion, och nybyggnation av en ny mekanisk verkstad på 3200m2.
Triton Valsteknik är ett värmländskt företag som startades 1999. Företaget har sedan dess växt varje år och har idag ca 50 medarbetare.
Vi servar våra valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning. I verksamheten vid Nyängen i Grums tillverkar och renoverar vi valsar. Årligen passerar ca 7 000 valsar av alla storlekar genom vår produktion. Vi har totalt 35 svarvar, varav 7 stycken är CNC-styrda.
Vid tillverkning fräser och svarvar vi metallkomponenter som sedan svetsas samman till en färdig vals. Till flera kunder belägger vi även valsar med gummi eller polyuretan som sedan bearbetas för att ge önskad funktion.
Löfmans & Co Verkstad är en legotillverkare som är specialiserade på avancerade detaljer. Löfmans har idag ca 10 anställda.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en driven och engagerad person som vill ta ett helhetsansvar för koncernens ekonomifunktion. Du kommer att vara platschefens högra hand när det kommer till budgetuppföljning, kalkylunderlag och investeringsbeslut.
I samband med byggnationen av nya verkstaden förändrar vi även företagsstrukturen och skapar en koncernstruktur. Du har en viktig roll i denna resa.
Du är drivande i att upprätta budget för de olika bolagen. Du upprättar månads- och årsbokslut för de enskilda bolagen liksom för koncernen samt deltar i arbetet med den löpande bokföringen.
Du ansvarar också för kontakter med bank och löneadministrationen. Ekonomiavdelningen har idag ytterligare en person anställd som blir din assistent.
Din profil
Vi tror att du är utbildad ekonom med inriktning mot redovisning. Du måste ha några års yrkeserfarenhet av att självständigt ha hanterat den typ av frågor som du ska hantera i ditt arbete hos oss. Det är en fördel om du har vana av att hantera de frågor rörande redovisning och finansiering som följer med en koncernstruktur.
Som person är du driven, flexibel, kreativ och självständig. Vi värdesätter såväl affärsmässighet som prestigelöshet och du måste kunna hantera även rutinmässiga arbetsuppgifter. Du har en starkt kommunikativ förmåga så att du i såväl tal som skrift kan förmedla dina analyser och iakttagelser på ett framåtblickande sätt.


Vi kommer ha intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

StrongPoint söker Teamleader!

Ansök    Aug 25    Qtym AB    Teamledare
Med StrongPoint som partner kan du som kund dra nytta av nya möjligheter och nya innovationer som lyfter din verksamhet till nya nivåer. StrongPoint tillhandahåller de bästa tekniska lösningarna tillsammans med rådgivande expertis. Vi bygger långsiktiga relationer och ger personlig service på våra kunders villkor. Har du ledaregenskaper och vill vara med och utveckla ditt team? Är du dessutom tekniskt kunnig och har erfarenhet av teknisk support? Då sök... Visa mer
Med StrongPoint som partner kan du som kund dra nytta av nya möjligheter och nya innovationer som lyfter din verksamhet till nya nivåer. StrongPoint tillhandahåller de bästa tekniska lösningarna tillsammans med rådgivande expertis. Vi bygger långsiktiga relationer och ger personlig service på våra kunders villkor.

Har du ledaregenskaper och vill vara med och utveckla ditt team? Är du dessutom tekniskt kunnig och har erfarenhet av teknisk support? Då söker vi dig som vill bli Teamleader över den tekniska supporten på StrongPoint i Grums.

Om StrongPoint
StrongPoint tillhandahåller innovativa, integrerade butiksteknologiska lösningar för dagens flexibla dagligvaruhandel – både i butik och online. StrongPoint har under åren utvecklat starka partnerskap med både kunder och leverantörer och är marknadsledande inom E-handelslogistik för dagligvaruhandeln i Sverige och Norden. StrongPoint erbjuder även sina kunder omfattande erfarenhet, service och support för alla sina lösningar vilket hjälper kunden att öka sin produktivitet och förbättra sina kunders shoppingupplevelse. Vårt team står redo att leverera professionell service och konsulttjänster både i Sverige och internationellt med mer än 500 anställda i Norge, Sverige, Baltikum och Spanien. StrongPoint har sitt huvudkontor i Rælingen i Norge och är noterat på Oslobörsen (ticker: STRONG). I Sverige har StrongPoint kontor i Kista, Täby, Mölndal, Grums och Malmö med servicetekniker över hela landet.

Arbetsuppgifter
Som Teamleader arbetar du tillsammans med ditt team med dagliga supportärenden för alla våra kunder inom detalj- och dagligvaruhandel. Du driver interna och externa projekt och styr den dagliga driften med ditt team.

* Planering och uppföljning

* Administration av ärendehanteringssystem

* Bidra med support i 1st eller 2nd line

* Följa upp verksamheten och ansvara för att inget jobb blir liggande

Vem söker vi?
För att trivas i rollen som supporttekniker ser vi att du minst har en gymnasieexamen inom data/nätverk. Du har vissa kunskaper i olika programvaror, molntjänster samt databashantering och du har tidigare erfarenhet av att ge service. Du har tidigare erfarenhet av att leda grupper och vi ser att det ligger dig varmt om hjärtat att coacha ditt team till att göra sitt bästa. Vi ser att du i den här tjänsten behöver B-körkort och att du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande roll inom dagligvaruhandel.

Personliga egenskaper
Som supporttekniker för StrongPoint är det viktigt att du är bekväm med att organisera och planera ditt arbete och arbeta proaktivt. Du känner dig trygg i att agera som ansiktet utåt för StrongPoint samt att vara lyhörd och ge bästa service till våra kunder. Vidare är du en ledare som drivs av att utveckla ditt team och få ut det bästa ur varje kollega. Du är kommunikativ och samarbetsvillig samt har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som kolleger. Jobbet är varierande och ställer stora krav på flexibilitet.

Vad kan StrongPoint erbjuda dig?
Du kommer till en attraktiv och expansiv arbetsgivare och får goda karriärmöjligheter. Du får samarbeta med duktiga arbetskamrater i en modern arbetsmiljö som präglas av öppenhet och framtidstro. Du får en arbetsplats på företagets kontor i Grums. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Övrigt
Placering: Grums

Omfattning: Heltid

Kontakt
Ansöker gör du via ansökningsformuläret nedan. Din ansökan vill vi ha senast den 22 september. För frågor om tjänsten kontakta Sofia Kyrk, [email protected] alt. 072-146 11 64 Visa mindre

Produktionsansvarig till Norsk Analyse AB i Grums!

Ansök    Aug 19    Qtym AB    Produktionschef, tillverkning
Norsk Analyse - a strong brand with analytical solutions Norsk Analyse är Nordens ledande tillverkare av analyssystem för Process, Kraftenergi och Marin. Norsk Analyse är idag den ledande världsomspännande tillverkaren av utrustning för övervakning av marina utsläpp. Företaget grundades 1988 och ingår nu i Addtech Group, som omsätter 1 miljard euro per år. Norsk Analyse består av 90+ engagerade människor över hela världen. Företaget omsätter cirka 50 milj... Visa mer
Norsk Analyse - a strong brand with analytical solutions

Norsk Analyse är Nordens ledande tillverkare av analyssystem för Process, Kraftenergi och Marin. Norsk Analyse är idag den ledande världsomspännande tillverkaren av utrustning för övervakning av marina utsläpp. Företaget grundades 1988 och ingår nu i Addtech Group, som omsätter 1 miljard euro per år. Norsk Analyse består av 90+ engagerade människor över hela världen. Företaget omsätter cirka 50 miljoner euro per år och har sitt huvudkontor i Tønsberg, Norge och dotterbolag i Sverige, Danmark, Finland och Trinidad.

Norsk Analyse är i en expansiv fas och till produktionsanläggningen i Grums söker vi nu en engagerad och strukturerad Produktionsansvarig som har god vana att arbeta i Officepaketet!

Rollen
I rollen som Produktionsansvarig kommer du att vara ansvarig för en viktig del i vår produktion och säkerställa att produktionen och produkterna uppfyller våra höga kvalitets- och certifieringskrav. Du kommer att leda, utveckla och coacha 10 anställda i det dagliga arbetet, där du ansvarar för produktionsplanering och bemanningsplanering.

Du är delaktig i att utveckla produktionen genom ständiga förbättringar inom såväl arbetsmiljö, kvalitet samt effektivitet.

Som Produktionsansvarig säkerställer du att nyckeltalen möter uppsatta mål och ständigt förbättras samt att du aktivt arbetar med förbättringar och deltar i utvecklingen av nya produktionsmetoder inför framtiden.

Vem du är?
Vi söker dig som har erfarenhet från produktion i någon form av ledande befattning och som vill växa med oss. Vi värderar dina personliga egenskaper högt.

För att lyckas hos oss behöver du vara trygg i din ledarroll, ha ett genuint intresse av att utveckla och coacha andra och gilla att arbeta i ett lag. Du drivs av att nå mål och skapa konkreta resultat. Du agerar proaktivt och har en positiv inställning till utmaningar vilket visas genom ett lösningsorienterat arbetssätt. Du har en fallenhet för att strukturera, planera och prioritera under stress och trivs med att ha flera agendor på ditt bord.

För att vara framgångsrik i tjänsten behöver du även ha:

- Avslutad gymnasieutbildning och gärna en eftergymnasial påbyggnad inom produktion, ledarskap eller motsvarande erfarenhet.

- God systemteknisk kunskap och kunskap i Officepaketet.

- Goda kunskaper i det svenska och engelska språket.

- Teknisk kompetens och förståelse för detaljer.

Vad vi erbjuder dig:
Du får arbeta i ett välskött och innovativt företag med ett utmärkt rykte, som har en bra, professionell och rolig arbetsmiljö. Du får utbildning i våra produkter och vår arbetsmetod. Vi har hög nivå av självplanering så du ansvarar för din egen vardag och planering.

Villkor
Anställning: Heltid
Ort: Grums
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt Överenskommelse

Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 19:e september
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Matilda Jakobsson på, 076 495 36 66 eller på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Restaurangchef med naturligt ledarskap

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Sökes! Naturlig ledare som skapar engagemang och energi Vi söker dig som har ledarskap inom dig. Du som tror på att ett gott le... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Sökes! Naturlig ledare som skapar engagemang och energi

Vi söker dig som har ledarskap inom dig. Du som tror på att ett gott ledarskap är grunden till god service. Du vet att varje medarbetare som trivs på jobbet skapar goda gästupplevelser. Vi tror på våra ledare. Ditt uppdrag är att se till att medarbetarna trivs och levererar gästupplevelser i världsklass. Det gör att kunderna kommer att älska oss ännu mer. Och kommer tillbaka med sina vänner. Vi blir lönsammare och kan investera i din och vår gemensamma utveckling. Så att vi kan leverera ännu bättre mat och upplevelser till våra gäster. Så enkelt är det!

Att vara restaurangchef på Burger King

Som restaurangchef har du ansvar och mandat för att driva och utveckla din restaurang. Du gör det i nära samarbete med din distriktchef och förstås dina medarbetare. Du ser till att  skapa en god och skön stämning. Att restaurangen alltid är ren och fräsch och sist och men inte minst -  Att maten överträffar våra gästers förväntningar. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare, som ska känna att Burger King är en plats att växa  - en grundplåt och plats för karriär. 

Som restaurangchef på Burger King är du med och ansvarar för:

• Driften av restaurangen
• Utvecklingen och utbildningen av personalen
• Rekrytering av medarbetare
• Lokal marknadsföring
• Ekonomiska resultat
• Restaurangens gästupplevelse, matkvalitet och renlighet

Varför väljer du att arbeta med oss:

• Vi ger dig ansvar och mandat att driva  en egen restaurang
• Vi erbjuder flexibel arbetstid
• Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
• Du skaffar du dig en ledarskapsutbildning och värdefull ledarerfarenhet, som är efterfrågad även i många andra branscher
• Det finns fina karriärmöjligheter hos oss på Burger King och på moderbolaget Nordic Service Partners. 

Varför vi väljer dig

• För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
• För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
• Du älskar mat  och service
• Du vill se människor växa
• Du har en naturlig fallenhet och tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare
• Du gillar att arbeta med och mot  tydliga  mål
• Du sprider glädje och god atmosfär bland de människor som du träffar.

Låter det här som ett uppdrag för dig -  Skicka din ansökan redan idag!

Välkommen! Visa mindre

StrongPoint söker Teamleader!

Ansök    Jul 9    Qtym AB    Teamledare
Med StrongPoint som partner kan du som kund dra nytta av nya möjligheter och nya innovationer som lyfter din verksamhet till nya nivåer. StrongPoint tillhandahåller de bästa tekniska lösningarna tillsammans med rådgivande expertis. Vi bygger långsiktiga relationer och ger personlig service på våra kunders villkor. Har du ledaregenskaper och vill vara med och utveckla ditt team? Är du dessutom tekniskt kunnig och har erfarenhet av teknisk support? Då sök... Visa mer
Med StrongPoint som partner kan du som kund dra nytta av nya möjligheter och nya innovationer som lyfter din verksamhet till nya nivåer. StrongPoint tillhandahåller de bästa tekniska lösningarna tillsammans med rådgivande expertis. Vi bygger långsiktiga relationer och ger personlig service på våra kunders villkor.

Har du ledaregenskaper och vill vara med och utveckla ditt team? Är du dessutom tekniskt kunnig och har erfarenhet av teknisk support? Då söker vi dig som vill bli Teamleader över den tekniska supporten på StrongPoint i Grums.

Om StrongPoint
StrongPoint tillhandahåller innovativa, integrerade butiksteknologiska lösningar för dagens flexibla dagligvaruhandel – både i butik och online. StrongPoint har under åren utvecklat starka partnerskap med både kunder och leverantörer och är marknadsledande inom E-handelslogistik för dagligvaruhandeln i Sverige och Norden. StrongPoint erbjuder även sina kunder omfattande erfarenhet, service och support för alla sina lösningar vilket hjälper kunden att öka sin produktivitet och förbättra sina kunders shoppingupplevelse. Vårt team står redo att leverera professionell service och konsulttjänster både i Sverige och internationellt med mer än 500 anställda i Norge, Sverige, Baltikum och Spanien. StrongPoint har sitt huvudkontor i Rælingen i Norge och är noterat på Oslobörsen (ticker: STRONG). I Sverige har StrongPoint kontor i Kista, Täby, Mölndal, Grums och Malmö med servicetekniker över hela landet.

Arbetsuppgifter
Som Teamleader arbetar du tillsammans med ditt team med dagliga supportärenden för alla våra kunder inom detalj- och dagligvaruhandel. Du driver interna och externa projekt och styr den dagliga driften med ditt team.

* Planering och uppföljning

* Administration av ärendehanteringssystem

* Bidra med support i 1st eller 2nd line

* Följa upp verksamheten och ansvara för att inget jobb blir liggande

Vem söker vi?
För att trivas i rollen som supporttekniker ser vi att du minst har en gymnasieexamen inom data/nätverk. Du har vissa kunskaper i olika programvaror, molntjänster samt databashantering och du har tidigare erfarenhet av att ge service. Du har tidigare erfarenhet av att leda grupper och vi ser att det ligger dig varmt om hjärtat att coacha ditt team till att göra sitt bästa. Vi ser att du i den här tjänsten behöver B-körkort och att du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande roll inom dagligvaruhandel.

Personliga egenskaper
Som supporttekniker för StrongPoint är det viktigt att du är bekväm med att organisera och planera ditt arbete och arbeta proaktivt. Du känner dig trygg i att agera som ansiktet utåt för StrongPoint samt att vara lyhörd och ge bästa service till våra kunder. Vidare är du en ledare som drivs av att utveckla ditt team och få ut det bästa ur varje kollega. Du är kommunikativ och samarbetsvillig samt har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som kolleger. Jobbet är varierande och ställer stora krav på flexibilitet.

Vad kan StrongPoint erbjuda dig?
Du kommer till en attraktiv och expansiv arbetsgivare och får goda karriärmöjligheter. Du får samarbeta med duktiga arbetskamrater i en modern arbetsmiljö som präglas av öppenhet och framtidstro. Du får en arbetsplats på företagets kontor i Grums. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Övrigt
Placering: Grums

Omfattning: Heltid

Kontakt
Ansöker gör du via ansökningsformuläret nedan. Din ansökan vill vi ha senast den 6 augusti. För frågor om tjänsten kontakta Sofia Kyrk, [email protected] alt. 072-146 11 64 Visa mindre

Rektor för friskola (F-6) och förskola

Föräldrakooperativet Värmskog är en ekonomisk förening som driver förskola, friskola och fritids i Värmskog. Vi har snart 25 års erfarenhet av att driva förskola och 15 års erfarenhet av skola och fritids. Föreningen drivs av de vårdnadshavare vars barn är inskrivna i verksamheten. I skolverksamheten F-6 kommer det läsår 21/22 gå 55 elever. I förskolans verksamhet kommer det läsår 21/22 vara 42 barn inskrivna. På förskolan finns det tre avdelningar: Humla... Visa mer
Föräldrakooperativet Värmskog är en ekonomisk förening som driver förskola, friskola och fritids i Värmskog. Vi har snart 25 års erfarenhet av att driva förskola och 15 års erfarenhet av skola och fritids. Föreningen drivs av de vårdnadshavare vars barn är inskrivna i verksamheten. I skolverksamheten F-6 kommer det läsår 21/22 gå 55 elever. I förskolans verksamhet kommer det läsår 21/22 vara 42 barn inskrivna.
På förskolan finns det tre avdelningar: Humlan, Nyckelpigan och Vargarna. Skolan kommer nästa läsår vara fördelat i en F-klass, en 1-3 och en 4-6 med hög personaltäthet där vi sätter barnens utveckling i centrum. Skolan ligger i den vackra byn Värmskog i Grums kommun. Vi har en vacker plats precis intill sjön Värmeln med närhet till både skog och badmöjligheter. I skolan finns slöjdsal, idrottshall och nya konferensrum. Arbetslaget på skola och förskola består av ca 25 personer som har sitt dagliga arbete här.
Värmskog är en by med en stor framtidstro och ett stort engagemang där det ständigt sker utveckling och skolan är en central del av detta.
Arbetsuppgifter
Vi söker nu en engagerad och positiv rektor som tillsammans med övrig personal vill bidra med att utveckla en trygg, lärorik och utvecklande undervisning för barnen både på förskolan och i skolan. Du har ansvar för personal och elevhälsans arbete med fokus på främjande och förebyggande arbete. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att leda den pedagogiska verksamheten på förskolan och skolan utifrån styrdokumenten med ett tydligt fokus på elevernas lärande. Till din hjälp har du styrelsen med kontinuerliga möten och diskussioner kring arbetet. Vi är ett sammansvetsat och engagerat gäng som värnar om att erbjuda våra barn en motiverande och trygg skolgång där de får bästa möjliga förutsättningar i livet.
Det övergripande ekonomi- och personalansvaret har styrelsen.
Kvalifikationer
Vi ser helst att du har genomgått den statliga rektorsutbildningen.
Du är en engagerad ledare som sprider entusiasm och inspirerar dina medarbetare i arbetet mot att nå de uppsatta målen i den pedagogiska verksamheten. Du kommer arbeta i ett sammansvetsat gäng med en stor vilja att utveckla verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Restaurangchef

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Gillar du mat och service? Älskar du att se människor att  växa? Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Gillar du mat och service? Älskar du att se människor att  växa? Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus? Då vill vi att du söker jobbet som restaurangchef hos oss redan idag.

För dig som vill ta chansen att bli restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli restaurangchef innebär mycket ansvar och är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

Varför ska du välja oss?
* Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
* Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken
* Vi erbjuder flexibel arbetstid
* Vi ger dig stort eget ansvar
* Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo

Vi söker dig som:
* Tycker om att ta ansvar och fatta beslut
* Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål
* Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar

Låter det här som ett uppdrag för dig skicka din ansökan redan idag!

Välkommen! Visa mindre

Biträdande Restaurangchef

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfoku... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus?

För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

Varför ska du välja oss? *Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning*Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken*Vi erbjuder flexibel arbetstid*Vi ger dig stort eget ansvar*Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo

Vi söker dig som: *Har minst tre års erfarenhet inom Burger King*Har minst fem års branschvana från restaurang*Tycker om att ta ansvar och fatta beslut*Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål*Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan. Visa mindre

Områdeschef till hälso- och sjukvård

Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Äldreomsor... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Äldreomsorgen i Grums kommun omfattar hemtjänst, hemsjukvård, kommunrehab, korttidsboende samt särskilt boende. Vi söker nu en områdeschef till hemsjukvård och kommunrehab.

Hos oss gör du skillnad!ARBETSUPPGIFTER
Som områdeschef för den kommunala hälso- och sjukvården leder du hemsjukvården/sjuksköterskeorganisationen och kommunrehabiliteringen med arbetsterapeuter, sjukgymnaster och hjälpmedelsverksamhet. Du har ansvar för all hälso- och sjukvård inom kommunens sociala verksamheter och ansvarar även för medarbetare, budget och kvalitetsutveckling. Du leder och utvecklar arbetet enligt övergripande styrdokument samt gällande riktlinjer inom området, både administrativt och operativt. I arbetsuppgifterna ingår också att genom ditt ledarskap skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du kommer att samverka med såväl interna som externa aktörer.

Som områdeschef är du direkt underställd socialchefen och ingår i socialtjänstens ledningsgrupp för områdeschefer inom kommunens äldreomsorg. I ledningsgruppen ingår chefer för hälso- och sjukvård, särskilt boende, korttidsboende, hemtjänst, MAS, MAR och SAS. Stödfunktioner så som HR, ekonomi samt socialförvaltningens stab finns som ditt stöd.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för uppdraget.

Du ska ha erfarenhet från verksamhetsområdet och kvalificerad erfarenhet av arbetsledning. Du ska även ha en ekonomisk medvetenhet och förmåga att planera och utveckla utifrån givna mål och ekonomiska ramar. Du är tydlig, kommunikativ och utvecklingsinriktad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper som vi lägger extra stor vikt vid är, engagemang, lyhördhet och ett positivt förhållningssätt. Självklart delar du vår värdegrund om att vara professionell, välkomnande, engagerad och delaktig!

Giltigt B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Till Stora Enso i Grums söker teamleader till Såglinjen.

Ansök    Apr 7    Stora Enso AB    Teamledare
Är du intresserad av att vara en del av en ny organisation som har en central roll och stor påverkan på företages produktion och framgång? Vi erbjuder stimulerande arbetsmiljö i ständig utveckling. Inom Stora Enso står hållbarhet i fokus, och som medarbetare hos oss är du med och bidrar till en hållbar framtid. Arbetsbeskrivning I den här rollen kommer du säkerställa ett säkert och effektivt skiftarbete. Du kommer att se till att skiftlaget har förståelse... Visa mer
Är du intresserad av att vara en del av en ny organisation som har en central roll och stor påverkan på företages produktion och framgång? Vi erbjuder stimulerande arbetsmiljö i ständig utveckling. Inom Stora Enso står hållbarhet i fokus, och som medarbetare hos oss är du med och bidrar till en hållbar framtid.
Arbetsbeskrivning
I den här rollen kommer du säkerställa ett säkert och effektivt skiftarbete. Du kommer att se till att skiftlaget har förståelse för och tillämpar företagets strategi, värderingar, policys och att arbetet sker i enlighet med dessa. Du ansvarar för att utveckla och arbeta efter standardiserade arbetssätt, planering av bemanning/rekrytering och utveckling av personalen för att möta verksamhetens nuvarande och framtida kompetenskrav. Detta i samarbete med produktionschef och övriga teamleader på avdelningen.
För att lyckas i rollen bör du trivas med att vara en förebild för operatörer när det gäller fokus på kvalitét, miljö och säkerhet. Som teamleader kommer du spendera en stor del av din arbetstid i produktion, därför ser vi att du har en stark ”hands-on” attityd. Du värnar om operatörsunderhåll och har ett högt intresse för teknik/mekanik att arbeta med och samarbeta kring underhåll.
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:
• Ansvara för att uppnå produktionsmål inom volym, kvalitét, effektivitet och miljö
• Ansvara för medarbetare, säkerhet och kvalitét på ditt skift
• Ständiga förbättringar inom alla områden
• Skapa en säker arbetsmiljö genom att vara en förebild för bra beteende, coaching och feedback
• Lösa problem tillsammans med operatörerna
• Ansvara för bemanning (inklusive semesterplanering) för det egna skiftet
• Aktivt utveckla ditt ledarskap samt samarbetsförmågan på skiftet
• Samarbeta med entreprenörer
• Medarbetarsamtal/Lönesamtal
• Denna roll innebär skiftarbete
Kvalifikationer
Du har teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande samt yrkeserfarenhet som ledare inom tillverkande industri. Erfarenhet från sågverk är meriterande.
Vi lägger stor fokus på dina personliga egenskaper och dina drivkrafter. Du har teknisk kompetens och intresse för att driva avdelningen framåt genom att ständigt förbättra processer. För att lyckas med detta har du intresse för människor och förmågan att lyfta fram det bästa hos varje medarbetare. Du motiverar och leder i förändring, samt arbetar strukturerat. Du förstår och kan analysera produktionsdata samt agera på förbättringspotential du upptäcker. Slutligen har du mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga med såväl interna som externa intressenter.
Du behärskar både svenska och engelska då Stora Enso arbetar globalt.
Vad erbjuder vi?
En möjlighet att göra skillnad. Vi bygger en hållbar framtid för världen och du kommer att vara en del av den. Du har en direkt inverkan på företagets framgång, och inte att glömma, med 25 000 anställda finns det många möjligheter att växa själv.
Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och olika arbetsgrupper gör det möjligt för oss att utforska olika typer av perspektiv och utmana vårt sätt att tänka, vilket bidrar till bättre beslutsfattande. Vi arbetar aktivt med att öka jämställdheten och mångfalden på arbetsplatsen och är därför glada över att de sökande bidrar till detta.
Mer information om tjänsten.
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 22 april 2021. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Vi accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.
Rekryterande chef Joakim Sveder, +46 70 278 4074, [email protected] svarar gärna på dina frågor om tjänsten. Frågor kring rekryteringsprocessen ställs till rekryteringsspecialist [email protected]. Notera att vi endast accepterar ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.
Fackliga representantanter: Unionen Henrik Salberg +46 73 038 77 62 och Ledarna Tord Thorin +46 73 058 13 31.
Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers/open-positions
Mer om Stora Enso
https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs
Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag.
Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.
Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Företaget har cirka 23 000 medarbetare och försäljning i över 50 länder. År 2020 uppgick omsättningen till 8,6 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R). Visa mindre

Områdeschef till äldreomsorgen

Ansök    Apr 12    Grums kommun    Äldreomsorgschef
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Äldreomsor... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Äldreomsorgen i Grums kommun omfattar hemtjänst, hemsjukvård, korttidsboende samt särskilt boende. Det finns fyra särskilda boenden för äldre i kommunen med tre ansvariga områdeschefer och vi söker nu en områdeschef till ett av dem. Edsholm har 44 lägenheter fördelat på fyra avdelningar: Kullen, Gläntan, Dungen och Ängen. Varje lägenhet har pentry och eget hygienutrymme. Två avdelningar är gruppboende för personer med demenssjukdom. På varje avdelning finns gemensamhetsutrymmen och uteplatser med möjlighet till promenader inom området med utgång från varje avdelning.

ARBETSUPPGIFTER
Som områdeschef inom äldreomsorgen i Grums kommun kommer du att vara en av tre chefer som ansvarar för särskilt boende för äldre. Som chef har du verksamhets-, kvalitetsutvecklings, budget-, personal- och arbetsmiljöansvar. Du leder och utvecklar arbetet enligt övergripande styrdokument samt gällande riktlinjer inom området, både administrativt och operativt. I arbetsuppgifterna ingår också att genom ditt ledarskap skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du kommer att samverka med såväl interna som externa aktörer.

Du är direkt underställd socialchefen och ingår i socialtjänstens ledningsgrupp för områdeschefer inom kommunens äldreomsorg. Ledningsgruppen består av chefer för särskilt boende, HSL, korttidsboende och hemtjänst. Stödfunktioner så som MAS, SAS, HR, ekonomi samt socialförvaltningens stab finns som ditt stöd.

Hos oss gör du skillnad!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna med inriktning mot social omsorg, socionom eller annan examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har erfarenhet från verksamhetsområdet, kvalificerad erfarenhet av arbetsledning samt en ekonomisk medvetenhet och förmåga att planera och utveckla utifrån givna mål och ekonomiska ramar.

Du ser helheten och har förmåga att få människor att växa i sina roller, känna arbetsglädje, stolthet och bidra till verksamhetens utveckling. Du har god analytisk förmåga samt är tydlig, kommunikativ och utvecklingsinriktad. Vi värdesätter din förmåga att skapa delaktighet bland dina medarbetare samtidigt som du är nytänkande och kundorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper vi lägger extra stor vikt vid är engagemang, lyhördhet och ett positivt förhållningssätt. Självklart delar du vår värdegrund om att vara professionell, välkomnande, engagerad och delaktig.

Giltigt B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Kvalitetschef till Gruvöns Sågverk

Ansök    Mar 17    Qtym AB    Kvalitetschef
Gruvöns Sågverk är placerat i Grums cirka två mil väster om Karlstad. Sågverket har omkring 210 anställda och producerar sågat virke, processat trä, pellets och specialbeställda produkter, framför allt för byggindustrin. Årligen produceras cirka 350 000 m3 sågat virke. Tillsammans med Ala Sågverk i Ljusne bildas Stora Enso Timber AB och ingår i Stora Ensos division Wood Products. Bli en del av teamet som bygger en miljövänlig framtid, Nu söker vi en K... Visa mer
Gruvöns Sågverk är placerat i Grums cirka två mil väster om Karlstad. Sågverket har omkring 210 anställda och producerar sågat virke, processat trä, pellets och specialbeställda produkter, framför allt för byggindustrin. Årligen produceras cirka 350 000 m3 sågat virke. Tillsammans med Ala Sågverk i Ljusne bildas Stora Enso Timber AB och ingår i Stora Ensos division Wood Products.


Bli en del av teamet som bygger en miljövänlig framtid,
Nu söker vi en Kvalitetschef till Gruvöns Sågverk en del av Stora Enso Wood Products!

Om rollen
Som kvalitetschef är ditt huvudsakliga ansvar att leda och utveckla kvalitetsarbetet och ledningssystemet. Du samordnar, strukturerar, tar fram riktlinjer och strategier för ledningssystemet. Du säkerställer att alla processer, produkter och tjänster uppfyller Stora Ensos interna kvalitetskrav, kundförväntningar och produktstandardkrav. Detta innebär att du bland annat utför kvalitetsrevisioner, inspekterar produktionslinjer och produktionsanläggningar, maskiner och utrustning för att identifiera och korrigera potentiella risker samt säkerställa kvalitetsefterlevnad. Du utreder kundreklamationer samt jobbar aktivt med ständiga förbättringar för att utveckla och optimera hanteringen av kvalitetsprocessen för alla intressenter genom hela värdekedjan. Vidare är du delaktig i att utveckla och implementera nya arbetssätt samt säkerställa att vi får en lärande organisation inom kvalitetsområdet. I rollen ingår även att implementera och säkerställa att förändringar i produktspecifikationer och certifikat efterföljs.

Som kvalitetschef ingår du i ledningsgruppen och har ett personalansvar för tre kvalitetspecialister och en labboperatör. Du rapporterar till platschef men ingår även i en matrisorganisation där du nätverkar med divisionens kvalitetsorganisation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom industriellt kvalitetsarbete, meriterande om du har erfarenhet inom träindustrin. Du har erfarenhet av att jobba i kvalitetsledningssystem samt en civilingenjörsexamen, meriterande om du läst träteknik. Du hanterar det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift. Vidare är du duktig på system och en van användare av Office-paketet.

Som person är du systematisk och organiserad, du har en helhetssyn och gillar att driva på för att nå resultat. Du är en lagspelare och kommunicerar på ett professionellt sätt med människor på alla nivåer och inom alla funktioner – såväl internt som externt. Du är även bra på att förklara processer och rutiner på ett enkelt och rakt sätt.

Vad erbjuder vi?
Stora Enso erbjuder givande och utvecklande karriärmöjligheter samt chansen att bidra till en mer förnybar och hållbar framtid.
På Stora Enso anser vi att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Följ med oss på vår resa om du känner likadant!

Övrig:

Placering: Grums

Tillträda enligt överenskommelse

Ansökan
Sista ansökningsdag 11 april 2021.
Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson, 0725141822 alt. [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platschef, bygg

Ansök    Feb 11    PEAB Sverige AB    Platschef, bygg
Inom Peab Värmland är vi allbyggare. Dvs vi jobbar med allt från nyproduktion av bostäder, lokaler, byggservice och industristjänster. Nu gör vi begreppet allbyggare än mer tydligt när vi fått förtroendet att tillsätta ytterligare en organisation inom en av våra pappersindustrier i Värmland. Vi är idag ca 200 kompetenta medarbetare som är spridda över stora delar av länet. Vi kommer behöva utöka våra resurser med ytterligare medarbetare. I detta fall en pl... Visa mer
Inom Peab Värmland är vi allbyggare. Dvs vi jobbar med allt från nyproduktion av bostäder, lokaler, byggservice och industristjänster. Nu gör vi begreppet allbyggare än mer tydligt när vi fått förtroendet att tillsätta ytterligare en organisation inom en av våra pappersindustrier i Värmland. Vi är idag ca 200 kompetenta medarbetare som är spridda över stora delar av länet. Vi kommer behöva utöka våra resurser med ytterligare medarbetare. I detta fall en platschef i Grums.

Peabs platschefer har alltid en central roll i projekten med ansvar för projektens utförande. Dessutom ansvarar platscheferna för kvalitet, ekonomi, arbetsmiljö, planering och personal i projekten. I rollen ingår en hel del kalkylarbete.

I en roll som platschef bör du ha god teknisk utbildning samt flera års erfarenhet som platschef inom pappersindustrin då det krävs att du har en djup förståelse för verksamhetens särskilda prägel. Meritterande är om du har betongklasserna 1 och 2 samt SSG. Vi vill att du har körkort och tillgång till egen bil.

Vi rekryterar löpande varför tjänsten kan tillsättas innan annonseringstiden löpt ut. Tveka därför inte att skicka oss din ansökan så snart du kan!

Vi undanber oss rekryterings- och annonssäljare! Visa mindre

Teamleaders, Gruvöns Sawmill

Ansök    Dec 30    Stora Enso AB    Teamledare
Are you interested in being involved in a quit new organization that has a central role and a great impact on the company's operations and success? Have you been looking for an opportunity to work in a future industry and a factory with great potential, which provides great opportunities for personal further development? We are currently looking for Teamleaders Gruvöns Sawmill in Grums. Wood Products division provides versatile wood-based solutions for bui... Visa mer
Are you interested in being involved in a quit new organization that has a central role and a great impact on the company's operations and success? Have you been looking for an opportunity to work in a future industry and a factory with great potential, which provides great opportunities for personal further development? We are currently looking for Teamleaders Gruvöns Sawmill in Grums.
Wood Products division provides versatile wood-based solutions for building and housing. Our product range covers all areas of construction, including massive wood elements, wood components and sawn goods. We also offer pellets for sustainable heating. Our customers are mainly merchants and retailers, industrial integrators and construction companies.
In this role you will ensure safe and efficient daily shift work. You will develop your team and solve obstacles to reach targets of the shift, ensure smooth operations and reach work standards. To succeed in this role, you want to be a role model for operators and have strong focus on OI, safety and quality.
You also have a strong “hands-on attitude” to spend most of your time in production and even substitute for operator in exceptional cases. You have strong interest to user maintenance and willingness to cooperate with maintenance.
The role
Your main responsibilities will be:
Responsible for production in the shift and reaching production targets: volume, quality, efficiency, environment
Responsible for employees, safety and quality in the shift
Continuous improvement in all areas
Create a safe working environment by role modelling good behavior, coaching and feedback
Solve problems together with operators
Plan manning (including holiday planning) in own shift together with the production manager
Active development of own leadership and teamwork in the shift.
Cooperation with contractors
This role involves shift work

Requirements for the applicants:
Knowledge of the wood processing industry and production process
Good knowledge of continuous improvement methodology, Genba mindset and problem-solving skills
Team leadership and coaching skills
Technical understanding
Change management and communication
Good Swedish and English language skills
IT skills

The position reports to Production Manager, Gruvön Sawmill.
What do we offer?
An opportunity to make a difference. We are building a sustainable future for the world and you will be part of it. You will work in an international team with a wide geographical scope in your own work. You have a direct impact on the company’s success and not to forget, with 25 000 employees there are numerous opportunities to grow yourself!
We believe diversity strengthens our competitiveness and diverse working teams enable us to explore different perspectives and challenge our way of thinking, contributing to better decision-making. We work actively to increase equality and diversity in the workplace and are therefore happy to see applicants contributing to this.
Got interested?
More information about the position:
You are welcome to apply via Stora Enso's online system, www.storaenso.com/en/careers! You can apply on both English and Swedish. We work with the recruitment process on an ongoing basis, so apply as soon as possible, but no later than January 24th 2021. Your application includes CV and a personal letter. In the personal letter, please let us know why you are suitable for this position. We accept submitted through our recruitment system only. Prospective employees are screened for drug use in the preemployment examination.
For further information regarding the role, please contact the hiring manager Joakim Sveder, +46 70 278 4074, [email protected]. Other questions can be directed to Recruitment Specialist Ulrica Berg Persson, [email protected].
Union representatives: Unionen Henrik Salberg +46 73 038 77 62 and Ledarna Tord Thorin +46 73 058 13 31.
See our film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s
Meet the people at Stora Enso in:
Instagram @storaensoworld
Facebook www.facebook.com/storaenso/
LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/
You are the opportunity. Join us.
www.storaenso.com/en/careers
Part of the bioeconomy, Stora Enso is a leading global provider of renewable solutions in packaging, biomaterials, wooden construction and paper. We employ some 25 000 people in more than 30 countries and our shares are listed on the Helsinki (STEAV, STERV) and Stockholm (STE A, STE R) stock exchanges.
Our fiber-based materials are renewable, recyclable and fossil free. Our solutions offer low-carbon alternatives to products based on finite resources. We believe that everything that is made from fossil-based materials today can be made from a tree tomorrow. Visa mindre

Produktionschef till Gruvöns Sågverk

Ansök    Mar 8    Qtym AB    Produktionschef, tillverkning
Gruvöns Sågverk är placerat i Grums cirka två mil väster om Karlstad. Sågverket har omkring 210 anställda och producerar sågat virke, processat trä, pellets och specialbeställda produkter, framför allt för byggindustrin. Årligen produceras cirka 350 000 m3 sågat virke. Tillsammans med Ala Sågverk i Ljusne bildas Stora Enso Timber AB och ingår i Stora Ensos division Wood Products. Letar du efter ett stimulerande arbete i ett framtidsföretag med goda möjl... Visa mer
Gruvöns Sågverk är placerat i Grums cirka två mil väster om Karlstad. Sågverket har omkring 210 anställda och producerar sågat virke, processat trä, pellets och specialbeställda produkter, framför allt för byggindustrin. Årligen produceras cirka 350 000 m3 sågat virke. Tillsammans med Ala Sågverk i Ljusne bildas Stora Enso Timber AB och ingår i Stora Ensos division Wood Products.

Letar du efter ett stimulerande arbete i ett framtidsföretag med goda möjligheter att påverka och utvecklas? Då kanske detta är jobbet för dig?

Nu söker vi Produktionschef till Gruvöns Sågverk en del av Stora Enso Wood Products

Om rollen:
Som Produktionschef ansvarar du för avdelningarna Timmersortering, Sönderdelning, Tork, Justerverk, Pack, Internlogistik och Pellets. Du har 9 teamledare som rapporterar till dig och i deras grupper ingår totalt ca 80 operatörer. Du har personal, kvalitets och resultatansvar för ditt ansvarsområde. Detta innebär att du självständigt hanterar frågor kopplade till personal, produktion, kvalitet, ekonomi samt arbetsmiljö och säkerhet. En viktig del i arbetet är att driva förbättringsarbeten och projekt. Rollen innebär även kontakter med kunder, leverantörer och andra intressenter vilket ställer höga krav på din förmåga att samarbeta och kommunicera. Som produktionschef rapporterar du direkt till sågverkets platschef och ingår i sågverkets ledningsgrupp.

Vem söker vi?
Vi söker en trygg och stabil ledare som skapar en engagerad och inkluderad kultur. Du har erfarenhet från motsvarande befattning inom träindustrin samt ett stort intresse för produktion och teknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att jobba och utveckla processer enligt Lean. Då arbetet innebär mycket kontakter med olika partners krävs det goda kunskaper i Svenska och Engelska, både skriftligt och muntligt.

Som person är du lyhörd och prestigelös, samtidigt som du är tydlig i din kommunikation och inte har problem med att fatta beslut och delegera. Du är en engagerad ledare som värdesätter dina medarbetares åsikter och bidrag. Vidare är du mån om att tillse kundernas behov och har höga principer beträffande kvalitet och produktivitet.

Vad erbjuder vi?
Stora Enso erbjuder givande och utvecklande karriärmöjligheter samt chansen att bidra till en mer förnybar och hållbar framtid.
På Stora Enso anser vi att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd i morgon. Följ med oss på vår resa om du känner likadant! Arbeta på Stora Enso – Karriär | Stora Enso

Övrig:

Placering: Grums

Tillträda enligt överenskommelse

Ansökan
Sista ansökningsdag 4 april 2021.
Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Magnusson, 0725141822 alt. [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande Restaurangchef

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfoku... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus?

För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

Varför ska du välja oss? *Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning*Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken*Vi erbjuder flexibel arbetstid*Vi ger dig stort eget ansvar*Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo

Vi söker dig som: *Har minst tre års erfarenhet inom Burger King*Har minst fem års branschvana från restaurang*Tycker om att ta ansvar och fatta beslut*Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål*Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan. Visa mindre

Gruppchef till Smörjare & Inspektörer

Vill du vara med och utveckla vårt förebyggande underhåll? Tveka då inte att söka tjänsten som gruppchef till gruppen Inspektörer och smörjare inom Underhållssektionen FU. Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en gruppchef till vår FU-sektion som vi... Visa mer
Vill du vara med och utveckla vårt förebyggande underhåll?
Tveka då inte att söka tjänsten som gruppchef till gruppen Inspektörer och smörjare inom Underhållssektionen FU.
Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en gruppchef till vår FU-sektion som vill leda vår grupp med Inspektörer och smörjare .
Gruppchefen leder och utvecklar sin personal genom ett delegerat och målstyrt arbetssätt. Befattningen ställer höga krav på samarbetsförmåga, personliga initiativ och administrativa färdigheter. Det är viktigt att du har förmågan att professionellt kunna kommunicera med olika målgrupper i varierande situationer. Du är tillsammans med gruppen en viktig pusselbit för att vi ska kunna uppfylla våra krav på maskinernas tillgänglighet. För detta krävs ett nära samarbete med driftledningen och övriga underhållsgrupper.
Som person brinner du för personal och gillar planeringsarbete. Du sätter både långsiktiga och kortsiktiga mål för gruppen samt individer och ser sedan till att de efterföljs. Du sätter dig in i gruppens kompetens samt bevakar och ser till att ni, som grupp, har all kunskap som krävs för att driva en bra avdelning!
Tjänsten är en tillsvidare anställning och arbetstiden är förlagd till dagtid.
Kvalifikationer
Relevant gymnasie- eller högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdiga.
Du som söker har kompetens inom området och relevant erfarenhet från arbete inom processindustri , underhållsprocesser eller motsvarande verksamhet, gärna i en medelstor till stor organisation.
Personliga egenskaper
Till denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att samarbeta såväl internt som externt, är kreativ och är mån om att leverera resultat och kvalitet. Du arbetar strukturerat för att nå uppställda mål och det känns naturligt att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde.
Du är empatisk, lyhörd, motiverande, ser möjligheter och jobbar med humor och glädje.
Kompetens är såklart en viktig bit i denna roll, men för att lyckas och trivas i denna roll så måste du tycka om att arbeta med personalansvar! Viktigast för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper och trivs i en ledande roll gärna med strategiskt tänkande.
Känns det som om det är dig vi beskriver? Så roligt! Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!
Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta :
Annica Sterner, Sektionschef FU tfn 0555-41316


Vi gör urval löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Gruppchef Mek/Hydraul till Gruvöns bruk

Underhållsavdelningens huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en gruppchef som vill leda vår Mek/Hydraul grupp som består av 14 personer. Om tjänsten Gruppchefen leder och utvecklar sin personal genom ett delegerat och målstyrt arbetssätt... Visa mer
Underhållsavdelningens huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet.
Vi söker nu en gruppchef som vill leda vår Mek/Hydraul grupp som består av 14 personer.
Om tjänsten
Gruppchefen leder och utvecklar sin personal genom ett delegerat och målstyrt arbetssätt. Befattningen ställer höga krav på samarbetsförmåga, personliga initiativ samt administrativa färdigheter. Det är viktigt att du har förmågan att professionellt kunna kommunicera med olika målgrupper i varierande situationer. Du är tillsammans med gruppen en viktig pusselbit för att vi ska kunna uppfylla våra krav på maskinernas tillgänglighet. För detta krävs ett nära samarbete med driftledningen och övrig underhållsavdelning.
En roll för dig som vill vara med och leda, driva och utveckla underhållet inom Mek/Hydraul som är en central sektion inom Underhåll. Förutom att planera och leda det dagliga arbetet har du personalansvaret för 14 personer där du ansvarar för att motivera och utveckla dessa på längre sikt.
Tjänsten är tillsvidare, heltid och du arbetar dagtid.


Kvalifikationer
Relevant gymnasie- eller högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdiga.
Du som söker har kompetens inom ovanstående områden och relevant erfarenhet från arbete inom processindustri eller motsvarande verksamhet gärna i en medelstor till stor organisation.
Personliga egenskaper
Du har lätt för att samarbeta såväl internt som externt, är kreativ och är mån om att leverera resultat och kvalitet. För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt. Det måste kännas naturligt för dig att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde.
Du är empatisk, lyhörd, motiverande, ser möjligheter och jobbar med humor och glädje.
Kompetens är såklart mycket viktig bit i denna roll, men för att lyckas och trivas i denna roll så måste du också tycka om att arbeta med personal. Viktigast för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper och trivs i en ledande roll gärna med strategiskt tänkande.
Känns det som om det är dig vi beskriver? Så roligt! Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!


Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Peter Larsson, Sektionschef Mek, tfn 0555-412 66 Visa mindre

Gruppchef El/Instrument Fiber Gruvöns bruk

Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en Gruppchef till sektion PS Fiber, område El och Instrument. Tjänsten är heltid, tillsvidare och dagtid. Som gruppchef för el och instrument kommer du att driva och säkerställa att ve... Visa mer
Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en Gruppchef till sektion PS Fiber, område El och Instrument. Tjänsten är heltid, tillsvidare och dagtid.
Som gruppchef för el och instrument kommer du att driva och säkerställa att verksamheten når sina mål gällande tillgänglighet, kvalité och arbetsmiljö. Du kommer att leda och utveckla din personal genom ett delegerat och målstyrt arbetssätt. Du är tillsammans med gruppen en viktig pusselbit för att vi ska kunna uppfylla krav på maskinernas tillgänglighet genom ett bra förebyggande, avhjälpande och förbättrande underhåll.
I ditt arbete som gruppchef kommer du att genomföra medarbetarsamtal, planera utbildningsinsatser, coacha dina medarbetare samt vara med i rekrytering av nya medarbetare. Arbetet präglas i hög grad av ett arbetsmiljö- och säkerhetstänk. Gruppchef el och instrument rapporterar till sektionschef PS Fiber och ingår i sektionens ledningsgrupp.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller minst 3-års gymnasial utbildning inom automation (el/instrument), alternativt att du på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Du ska ha praktisk erfarenhet av underhållsarbete inom el/instrument, med fördel från processindustrin. Det är också meriterande om har:
- Ledaregenskaper och ledarerfarenhet
- Erfarenhet av automationsunderhåll (el/instrument)
- Elbehörighet
- Förståelse för förändringsledning och drivkraften att implementera förändringar.
Personliga egenskaper
Du har ett starkt intresse både av teknik och av att utveckla och leda andra människor. Som person är du strukturerad och initiativrik, du är ansvarstagande och har förmåga att skapa engagemang. En god kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift. Stor vikt kommer fästas vid dina ledaregenskaper. Vi prioriterar en säker arbetsplats så ett högt säkerhetstänk är viktigt för oss.
Vi ser fram emot din ansökan där du berättar om vad du kan bidra med hos oss.
Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Joel Svensson, Sektionschef PS Fiber, tfn 0555-41751 Visa mindre

Verksamhetschef

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi oc... Visa mer
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Välkommen till Capio Vårdcentral Vålberg, Capio Vårdcentral Vänern och Capio Fysioterapi Grums! Vålberg är en fullbemannad vårdcentral som arbetar med att vidareutveckla och förbättra verksamheten för att ge en god vård med hög kvalitet! Vi värdesätter en god samarbetsförmåga och flexibilitet för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och omhändertagande av våra patienter. Capio Vårdcentral Vålberg och filialen i Grums har ca 7000 listade patienter. Vi har läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, BMM, provtagning, fotvård, samt en fysioterapimottagning. Filialen i Grums är en Akademisk Vårdcentral där vi på ett strukturerat sätt tar emot sjuksköterske-, distriktssköterske- och läkarstudenter. När vi 15 september övertar Grums vårdcentral från Region Värmland så får vi ytterligare 6000 listade patienter. Capios filial i Grums kommer integreras in i vårdcentralen som i samband med öppnandet byter namn från Vårdcentral Grums till Capio Vårdcentral Vänern. Vi har en erfaren projektgrupp som arbetar med att på bästa sätt underlätta övertagandet. Varmt välkommen in med din ansökan och bli en del i vårat team!Beskrivning
15 september tar Capio över Grums vårdcentral.

Här kommer chansen att kunna vara delaktig att bygga upp en verksamhet från grunden, att få stöd och resurser att skapa en innovationsvårdcentral! En verksamhet där medarbetarnas ges förutsättningar att testa nya idéer, ny teknik och nya arbetssätt. I arbetet som verksamhetschef har du ett stort mandat, som givetvis även innebär ett stort ansvar. Du ansvarar också för Capio fysioterapi Grums, en välfungerande mindre enhet som idag arbetar i nära samarbete med Capio Vårdcentral Vålberg. Det finns även möjlighet till ett utökat uppdrag som täcker Capio Vårdcentral Vålberg, Capio Vårdcentral Vänern och Capio Fysioterapi Grums, alternativt uppdelat mellan två verksamhetschefer.

Arbetsuppgifter
Leda medarbetarna i arbetet med att ge våra patienter hög tillgänglighet, vård av hög kvalitet och ett gott bemötande, utveckla arbetssätt, följa upp kvalitetsmål och ekonomiska mål. Att vara en närvarande chef som prioriterar medarbetarna framför externa möten. Du leder verksamheten i nära samarbete med den medicinskt ansvariga läkaren, om du inte själv är läkare. Du har arbetsmiljöansvar och ansvar för budget. Du rapporterar till regionchef. Till ditt stöd har du vår regionsupport som består av regionchef, regional medicinsk chef, HR, controller, IT-support och regional kvalitetssamordnare.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av primärvård och ledarskap. Gärna erfarenhet av ekonomi. Nyfikenhet och nytänkande!

Villkor
Tillträde enligt överenskommelse. Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Gruppchef skift till Gruvöns bruk

Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en gruppchef som vill leda vår skiftgående UH grupp som består av 20 personer fördelat på 5 skiftlag. Gruppchefen leder och utvecklar sin personal genom ett delegerat och målstyrt arbetssätt. Befattningen ställe... Visa mer
Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en gruppchef som vill leda vår skiftgående UH grupp som består av 20 personer fördelat på 5 skiftlag.
Gruppchefen leder och utvecklar sin personal genom ett delegerat och målstyrt arbetssätt. Befattningen ställer höga krav på samarbetsförmåga, personliga initiativ och administrativa färdigheter. Det är viktigt att du har förmågan att professionellt kunna kommunicera med olika målgrupper i varierande situationer. Du är tillsammans med gruppen en viktig pusselbit för att vi ska kunna uppfylla våra krav på maskinernas tillgänglighet. För detta krävs ett nära samarbete med driftledningen och övriga underhållsgrupper.
En roll för dig som brinner för personalen och gillar planeringsarbete. Du sätter både långsiktiga och kortsiktiga mål för gruppen samt individer och ser sedan till att de efterföljs. Du sätter dig in i gruppens kompetens samt bevakar och ser till att ni, som grupp, har all kunskap som krävs för att driva en bra avdelning!
Tjänsten är en tillsvidare anställning och arbetstiden är förlagd till dagtid.


Kvalifikationer
Relevant gymnasie- eller högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdiga.
Du som söker har kompetens inom området och relevant erfarenhet från arbete inom processindustri eller motsvarande verksamhet gärna i en medelstor till stor organisation.
Personliga egenskaper
Du har lätt för att samarbeta såväl internt som externt, är kreativ och är mån om att leverera resultat och kvalitet. För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt. Det måste kännas naturligt för dig att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde.
Du är empatisk, lyhörd, motiverande, ser möjligheter och jobbar med humor och glädje.
Kompetens är såklart en viktig bit i denna roll, men för att lyckas och trivas i denna roll så måste du tycka om att arbeta med personal. Viktigast för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper och trivs i en ledande roll gärna med strategiskt tänkande.
Känns det som om det är dig vi beskriver? Så roligt! Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!


Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta :
Peter Larsson, Sektionschef Mek, tfn 0555-41266 Visa mindre

Produktionschef

Triton Valsteknik AB växer och söker en Produktionschef. Vi erbjuder en chans att börja arbeta i ett expanderande och högteknologiskt företag i en icke konjunkturkänslig bransch. Om Företaget Triton Valsteknik AB är ett värmlänskt företag som startades 1999. Företaget har sedan dess växt varje år och har idag ca 50 medarbetare. Vi servar våra valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning. I verksamheten vid Nyängen i Grums tillverka... Visa mer
Triton Valsteknik AB växer och söker en Produktionschef.
Vi erbjuder en chans att börja arbeta i ett expanderande och högteknologiskt företag i en icke konjunkturkänslig bransch.


Om Företaget
Triton Valsteknik AB är ett värmlänskt företag som startades 1999. Företaget har sedan dess växt varje år och har idag ca 50 medarbetare.
Vi servar våra valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning. I verksamheten vid Nyängen i Grums tillverkar och renoverar vi valsar. Årligen passerar ca 17 000 valsar av alla storlekar genom vår produktion. Vi totalt 25 svarvar, varav 6 stycken är cnc-styrda.
Vid tillverkning fräser och svarvar vi metallkomponenter som sedan svetsas samman till en färdig vals. Till flera kunder belägger vi även valsar med gummi eller polyuretan som sedan bearbetas för att ge önskad funktion.


Arbetsbeskrivning
Som produktionschef kommer du att leda och koordinera den dagliga verksamheten. Du ser till att planering och leveranstider följs.
Du ansvarar för personalfrågor. Du engagerar, motiverar och utvecklar dina medarbetare.
Då vi är ett mindre företag kommer du vara mycket delaktig i allt som händer.


Vem är du?
Vi söker en hungrig ledare med dokumenterad erfarenhet av personalansvar och teambyggande. Ditt arbetssätt bör vara prestigelöst, självständigt med hög grad av integritet. Du sprider positiv energi och engagerar personer runt dig.
Du kommer vara involverad i tekniska diskussioner, så du har ett tekniskt intresse.
Vi är öppna för olika bakgrunder, men erfarenhet från liknande verksamhet är en fördel. Visa mindre

Sektionschef Underhåll Lut&Ånga till BillerudKorsnäs – Gruvön

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Just nu söker vi en ledare som vill vara med och utveckla vår förmåga att producera förpackningar utan oförutsedda driftstopp.

Är du en erfaren ledare som har förmågan att skapa ett vinnande lag? Tycker du om att bidra i tekniska diskussioner för att nå gemensamma beslut? I så fall är du den vi söker!Arbetsuppgifter

Underhållsavdelningens ansvar är att hålla en hög tillgänglighet på brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitét och kostnadseffektivitet. Som sektionschef för underhållsavdelningen Lut&Ånga skapar du förutsättningar för ditt team att planera och genomföra underhållsarbete på ett säkert och effektivt sätt. Som en del av underhållsavdelningens ledningsgrupp sätter du långsiktiga planer och driver förbättringsarbete som bidrar till en driftsäker och hållbar produktion.

Inom sektionen Lut&Ånga arbetar ca 20 personer som är fördelade på två grupper - mek och el/instrument. Direktrapporterande till dig är utöver gruppcheferna även underhållsingenjör och beredare. Du rapporterar till brukets underhållschef Thomas Nilsson.

I rollen som sektionschef ingår bl.a. följande arbetsuppgifter:

- Aktivt deltagande i underhållsavdelningens ledningsgrupp
- Strategiskt arbete med underhållsplan, investeringar och budget för den egna sektionen
- Driva och förbättra sektionens arbete med fokus på förebyggande åtgärder
- Stötta gruppchefer inom sektionen med coachande ledarskap
- Kontinuerligt arbete med kompetens- och organisationsutveckling inom den egna sektionen
- Samverkan med driftsektionerna för optimal planering och prioritering av underhållsarbete
Din bakgrund

Vår övertygelse är att den bästa ledaren är den som har förmågan att visa vägen och att leda genom andra. Vi söker därför dig som motiveras av att arbeta med människor och skapa goda relationer.

Då underhållsarbete många gånger kräver flexibilitet och snabba beslut är det mycket viktigt att du är trygg i ditt ledarskap och i din tekniska förståelse.

För att lyckas i rollen som sektionschef hos oss ser vi att du har vana av att arbeta strategiskt, tänka nytt och har viljan att utveckla organisationen. Besitter du erfarenhet från arbete inom pappers-/ massaindustri ser vi det som ett stort plus.

Vi tror att du har en civil-/högskoleingenjörsutbildning eller erfarenhet som kan anses likvärdig. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats med framtidstro och högt engagemang för både människa, teknik och samhälle. Som nyanställd hos oss tilldelas du en mentor samt får ett individuellt introduktionsprogram med fokus på upplärning av maskinerna och pappersprocessen.

Vår värdegrund utgörs av orden tänka nytt, samarbeta, känna ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är övertygade om att det är människorna som driver förändring, därför är du viktig för oss!Ansökan

Känns den här tjänsten som helt rätt utmaning för dig? Så roligt! Då urval kommer att ske löpande välkomnar vi din ansökan redan idag, dock senast 1 mars 2020. Ansökan till tjänsten sker via annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.

I denna rekrytering har BillerudKorsnäs valt att samarbeta med Technogarden. Frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen besvaras därmed av Rekryteringskonsult Marina Olsson som nås på 0739-808391 eller [email protected]. Visa mindre

Sektionschef Renseri, Lövmassalinjen och Externrening

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Gruvöns bruk söker nu en sektionschef till Renseri, Lövmassalinjen och Externrening. Sektionen ingår i avdelning Massatillverkning. Ansvarsområdet är indelat i följande processavsnitt; renseri, kokeri, sileri, syrgasdelignifiering, blekeri, externrening och råvattenintag.
Skiftlagen på renseriet består av sex medarbetare per skift och på lövlinjen fyra medarbetare per skift. Den dagliga driftorganisationen består av sektionschef, driftingenjör, två gruppchefer, två drifttekniker samt tre daggående operatörer. Sektionen har totalt 59 medarbetare.

Om tjänsten
Våra ledord är säker och stabil produktion, hållbarhet och lagkänsla. Befattningen innebär därför att du ansvarar för sektionens utveckling vad gäller personal, organisation, utrustning, kvalitet, produkter, miljö och process för att nå positiva resultat inom dessa områden. I ansvaret ingår även sektionens samlade budget- och kostnadsansvar. Som sektionschef ingår Du i avdelningen Massatillverknings ledning och rapporterar till avdelningschef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har civilingenjörsexamen eller motsvarande. Du har ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och av att arbeta i ledande befattning, gärna inom massa- och pappersindustrin. Goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska är ett krav

Personliga egenskaper
Du är en drivande person med ett stort intresse av att utveckla både människor och teknik. Du har förmågan att prioritera, både på kort och lång sikt, och skapa tydlighet för din personal. Vi vill att du är en ansvarstagande och kommunikativ ledare med stort engagemang, god samarbetsförmåga och har förmåga genomföra åtgärder som leder till hållbara resultat.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Andersson, avdelningschef Masstillverkning, 0555-418 30

Välkommen med din ansökan senast den 9 februari! Visa mindre

Sektionschef Underhåll Lut&Ånga

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Underhållsavdelningens ansvar är att hålla en hög tillgänglighet på brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalité och kostnadseffektivitet. Sektionschef ansvarar för det avhjälpande, förebyggande samt förbättrande underhållet inom ansvarsområdet. Ca 20 personer arbetar inom sektionen.

Om tjänsten
Som sektionschef arbetar du operativt och strategiskt med frågor som skydd och säkerhet, investeringar, utveckling och förbättring av fabrikstillgängligheten, arbetsrutiner och organisation, kompetensutveckling mm. Samverkan med driftsektionerna är en viktig del i arbetet och stort fokus ligger i att arbeta med förebyggande åtgärder. Du har personal- och kostnadsansvar och rapporterar till brukets underhållschef. Sektionen är uppdelad i två grupper, Mek och El/Instrument med varsin gruppchef, och du har även UH-ingenjör och Beredare i sektionen.

Kvalifikationer
Vi söker dig med universitets- eller högskoleutbildning och som har praktisk erfarenhet inom teknikområdet samt tidigare ledarerfarenhet.
Du brinner för tillgänglighets- och ledarskapsfrågor och motiveras av att arbeta med och genom andra. Det är viktigt att du har stor vana av att arbeta strategiskt, tänka nytt och har viljan att utveckla organisationen för att kunna axla framtida krav. Goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har tydliga ledaregenskaper och som trivs bra i ledande roll med strategiskt tänkande. Du ska ha lätt för att samarbeta och skapa goda relationer.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

Thomas M Nilsson, Underhållschef, tfn 0555-41268

Vi hoppas du finner tjänsten intressant och ser fram emot just din ansökan, urval kommer att ske löpande så ansök redan idag, dock senast 10 nov 2019.

I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med utvalda annonsörer och undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare. Visa mindre

Gruppchef till Lut & Ånga

Ansök    Nov 7    BillerudKorsnäs    Gruppchef, teknik
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Är du en engagerad ledare med stort intresse för processteknik? Lut & Ånga på Gruvöns bruk söker nu ytterligare en gruppchef till sektionen.

Sektion Lut & ånga har totalt 55 medarbetare och är en av fyra sektioner inom avdelningen Massatillverkning med cirka 200 medarbetare. Sektionen ansvarar för att producera kokkemikalier, ånga och el till bruket. Den daggående driftsorganisationen består av sektionschef, driftingenjör, och i dagsläget två gruppchefer. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. 

Om tjänsten
Gruppchefen är personalansvarig för ca 10 skiftgående operatörer och svarar för den dagliga driften inom aktuellt processavsnitt. Som gruppchef kommer du att driva och säkerställa att verksamheten når sina mål gällande kapacitet, kvalitet, miljökrav samt att en god arbetsmiljö upprätthålls. Du är även med och planerar underhållsinsatser tillsammans med vår underhållsavdelning. I ditt arbete som gruppchef ansvarar och säkerställer du att medarbetare inom skiftlagen har rätt kompetens. Du kommer att genomföra medarbetarsamtal, planera utbildningsinsatser, delta i rehabiliteringsprocessen samt rekrytering av nya medarbetare för operatörsbefattningarna. Arbetet präglas i hög grad av ett arbetsmiljö- och säkerhetstänk.

Gruppchef rapporterar till sektionschef Lut & Ånga och ingår i sektionens ledningsgrupp. Gruppcheferna inom sektionen ersätter varandra vid behov.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har högskoleutbildning med teknisk inriktning, dock fordrar vi lägst treårigt gymnasium med teknisk inriktning, YH-utbildning eller motsvarande. Erfarenhet från processindustrin, gärna från pappers- och massatillverkning samt erfarenhet från tidigare ledande befattningar är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har ett starkt intresse både av teknik och av att utveckla och leda andra människor. Som person är du strukturerad och initiativrik, du är ansvarstagande och har förmåga att skapa engagemang. En god kommunikationsförmåga är viktigt, i både tal och skrift. Stor vikt kommer fästas vid dina ledaregenskaper.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jonas Piscator, Sektionschef Lut & Ånga, 0555-412 35

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande, ansök dock senast den 1 december 2019. Visa mindre

Biträdande verksamhetschef Capio Vårdcentral Vålberg/Grums

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi oc... Visa mer
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Välkommen till Capio Vårdcentral Vålberg & Grums! En fullbemannad vårdcentral som arbetar med att vidareutveckla och förbättra verksamheten för att ge en god vård med hög kvalitet! Vi värdesätter en god samarbetsförmåga och flexibilitet för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och omhändertagande av våra patienter. Capio Vårdcentral Vålberg och Grums har ca 7000 listade patienter. Vi har läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, BMM, provtagning, fotvård, samt en fysioterapimottagning. Vi har i Grums en Akademisk Vårdcentral där vi på ett strukturerat sätt tar emot sjuksköterske-, distriktssköterske- och läkarstudenter.
Varmt välkommen in med din ansökan och bli en del i vårat team!Beskrivning
Som biträdande verksamhetschef arbetar du ca 50% av din tid administrativt, resterade del kliniskt på mottagningen i din grundprofession som är någon av de som återspeglas på vårdcentralen.

Ditt uppdrag är att i samverkan med verksamhetschef och medicinskt ansvarig läkare, leda den dagliga och långsiktiga verksamheten. Du har en central roll på vårdcentralen och har en stark vilja och driv att tillsammans med medarbetarna vidareutveckla vår vårdcentral. Du kommer att ha personalansvar för våra duktiga sköterskor och undersköterskor och ansvara för att den dagliga driften fungerar optimalt.Arbetsuppgifter
Utöver det kliniska arbetet innebär uppdraget bland annat arbete med bemanning, planering, resursfördelning samt att säkerställa rutiner, utbildning samt verksamhetsutveckling i linje med Capios värderingar; kvalitet, medkänsla och ansvar. Du arbetar aktivt med arbetsplatsens arbetsmiljö och ansvarar för att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö för samtliga medarbetare där man tar tillvara kompetens och uppmuntrar utveckling. Du är målinriktad, gillar förbättringsarbeten och uppföljning. Du månar om en god patientsäkerhet och att vi ska erbjuda våra patienter en riktigt god vård.Kvalifikationer

Vi söker Dig som har erfarenhet från primärvården, gärna i liknande roller tidigare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är rätt person för oss med ett starkt intresse för att utveckla verksamheten. Du har en god kommunikativ förmåga och är en engagerad ledare. Det är viktigt att du är nytänkande och intresserad av utveckling, då vi ständigt vill utveckla vår enhet för att ge en hög vårdkvalitet till våra patienter och en god arbetsmiljö för våra medarbetare.

Du trivs bra i en ledarroll där du får inspirera och motivera dina kollegor för att tillsammans skapa en bra verksamhet med ett gott samarbetsklimat.

Låter det som ett spännande uppdrag? Då blir vi glada över att få in din ansökan!

Villkor
Inför tillsvidareanställningar tillämpas alltid 6 månaders provanställning.
Urval kommer ske fortlöpande.

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Gruppchef Barr/NS

Ansök    Okt 11    BillerudKorsnäs    Gruppchef, teknik
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vi söker nu en ny gruppchef till sektionen Barr/NS på Gruvöns bruk. Är du en person med stort intresse för processteknik och av att utveckla människor är detta tjänsten för dig!

Avdelning Massatillverkning består av 4 sektioner med totalt cirka 190 medarbetare där Barr/NS är en av sektionerna. Barr/NS ansvarar för att producera barrsulfatmassa till PM4, KM7 och neutralsulfitmassa till flutingbruket. Skiftlagen består av nio medarbetare. Den daggående driftsorganisationen består av sektionschef, driftingenjör, tre gruppchefer, drifttekniker och en kemikalielossare.

Om tjänsten
Som gruppchef är du personalansvarig för ca 15 skiftgående operatörer och svarar för den dagliga driften inom aktuellt processavsnitt. Där ingår det att driva och säkerställa att verksamheten når sina mål gällande kapacitet, kvalitet, miljökrav samt att en god arbetsmiljö och säkerhet upprätthålls. Planering av underhållsinsatser utförs tillsammans med övriga inom sektionen. Som gruppchef har du ansvar över att utveckla dina medarbetare för att säkerställa rätt kompetens inom skiftlagen. I arbetet ingår att genomföra medarbetarsamtal, planera utbildningsinsatser, delta i rehabiliteringsprocessen samt rekrytering av nya medarbetare för operatörsbefattningarna. Arbetet präglas av en hög grad av säkerhetstänkande.

Gruppchef rapporterar till sektionschef Barr/NS och ingår i sektionens ledningsgrupp. Gruppcheferna inom sektionen ersätter varandra vid behov.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med teknisk inriktning. Dock fordrar vi lägst treårigt gymnasium med teknisk inriktning, YH-utbildning eller motsvarande. Det är en fördel om du har erfarenhet från ledande befattning. Erfarenhet från processindustrin är meriterande, gärna från sulfatmassatillverkning och/eller mekanisk massatillverkning.

Personliga egenskaper
Du har ett starkt intresse för både teknik och av att utveckla människor. Som person är du strukturerad och initiativrik, du är ansvarstagande och har förmåga att skapa engagemang. En god kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift. Stor vikt kommer fästas vid dina tydliga ledaregenskaper.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mikael Öster , sektionschef Barr/NS, 0555-412 98

Välkommen med din ansökan senast den 3 november 2019 Visa mindre

HR Manager till BillerudKorsnäs - Gruvön

Ansök    Aug 21    AxÖ Consulting    Personalchef/HR-chef
Söker du en spännande chefsroll i ett internationellt företag med stark lokal förankring och som befinner sig på en förändringsresa? Vill du gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? På uppdrag av BillerudKorsnäs söker AxÖ Consulting en HR Manager till enheten i Gruvön. Tjänsten passar dig som är senior i din ledarroll och som vill fortsätta utveckla både HR och affären. Som HR Manager ingår du i ledningsgruppen och får tydligt mandat med stora... Visa mer
Söker du en spännande chefsroll i ett internationellt företag med stark lokal förankring och som befinner sig på en förändringsresa? Vill du gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?
På uppdrag av BillerudKorsnäs söker AxÖ Consulting en HR Manager till enheten i Gruvön.

Tjänsten passar dig som är senior i din ledarroll och som vill fortsätta utveckla både HR och affären. Som HR Manager ingår du i ledningsgruppen och får tydligt mandat med stora möjligheter att utveckla arbetet inom ditt ansvarsområde och verksamheten.

BillerudKorsnäs, Gruvön finner du 3 mil väster om Karlstad och bruket omfattar ca 900 medarbetare.

Arbetsbeskrivning
I rollen som HR Manager för Gruvöns bruk ansvarar du för att fortsätta driva utvecklingen där du har en nyckelroll i den förändring som bruket just nu genomgår. Du leder ett starkt och kompetent team om 5 personer och tillsammans arbetar ni både operativt och strategiskt inom alla HR-processer. Din uppgift är att skapa engagemang hos medarbetare och chefer och verka för att organisationen fortsätter vara proaktiv och drivande. I rollen som HR Manager har du en central roll i Gruvöns ledningsgrupp med en streckad linje till Brukschefen, du rapporterar till HR Director Division Board.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Driva och leda HR-processer så att de adderar värde och bidrar till övergripande strategier och mål
- Leda och ansvara för HR-funktionen i Gruvön och dess medarbetare, både utifrån ett lokalt och övergripande perspektiv
- Arbeta nära ledningsgrupper för att förbättra arbetsförhållandena och stärka BillerudKorsnäs värderingar samt utveckla affären
- Driva och leda förändringsinitiativ
- Stärka och utveckla de fackliga relationerna och ansvara för förhandlingar
- Vara länken mellan HR Center of Excellence-funktioner och övriga delar i HR organisationen

Framgång i denna roll nås genom att, på ett professionellt och konsultativt sätt, utveckla organisationen inom de områden som du är ansvarig för. Du driver självständigt ditt arbete framåt samtidigt som du arbetar tätt tillsammans med brukschefen och övriga ledningsgruppen där arbetet präglas av samarbete och engagemang.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

- har erfarenhet från HR arbete i internationell tillverkningsindustri
- har akademisk utbildning, PA eller motsvarande samt flera års erfarenhet av verksamhet med bestående gott resultat
- har erfarenhet från att leda, samordna och utveckla HR-processer
- har kunskap i de affärsmässiga drivkrafterna i tillverkningsföretag
- har en dokumenterad erfarenhet av ett tryggt och involverande ledarskap
- har arbetat i ett högt tempo, präglat av målfokusering kombinerat med en hög grad av samverkan inom ledningsgruppen
- har goda kunskaper i svensk lagstiftning och arbetsrätt
- utrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift

Din profil
Som HR Manager är du en stabil och prestigelös person med förmåga att arbeta målinriktat ur ett verksamhetsperspektiv. Du är lyhörd, analytisk och har förmåga att fatta beslut och verkställa dem. Vidare har du förmåga att agera utifrån organisationens totala behov. Som ledare är du van att coacha och ge feedback samt motivera till att nå uppsatta mål. Vidare ser vi att du är en relationsskapande person som har lätt att tydligt kommunicera med olika målgrupper i företaget. Du ser medarbetarna, med sina kunskaper och förmågor, som bolagets främsta tillgångar.

Ansökan och information
Urval sker löpande, vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefonnummer 079-340 54 42. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

- Placering Gruvön – Grums, i Värmland, resor inom Sverige förkommer

Varmt välkommen med din ansökan senast den 20 september.

Läs mer om BillerudKorsnäs https://www.billerudkorsnas.se/

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Biträdande Restaurangchef

Ansök    Okt 15    Burger King    Restaurangchef
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfoku... Visa mer
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Har du tidigare erfarenhet av att leda och engagera medarbetare? Arbetar du gärna mot tydliga mål och har ett stort resultatfokus?

För dig som vill ta chansen att bli Biträdande Restaurangchef på en av våra restauranger väntar ett spännande uppdrag. Du ansvarar för i stort sett allt; drift, personal, ekonomi, lokal marknadsföring, nyanställningar och tusen andra stora och små saker. Att bli Biträdande Restaurangchef innebär mycket ansvar men är en given möjlighet för dig som är duktig och driven.

Varför ska du välja oss? *Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning*Hos oss finns det goda karriärmöjligheter, både inom Burger King men även inom våra andra varumärken*Vi erbjuder flexibel arbetstid*Vi ger dig stort eget ansvar*Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo

Vi söker dig som: *Har minst tre års erfarenhet inom Burger King*Har minst fem års branschvana från restaurang*Tycker om att ta ansvar och fatta beslut*Är resultatorienterad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål*Har en naturlig fallenhet för att leda och engagera genom arbetsglädje och tydliga målsättningar

Låter det här som ett uppdrag för dig, tveka inte att skicka din ansökan. Visa mindre

Produktionschef till CLT fabriken

Nu har du chansen att söka Värmlands mest spännande tjänst inom produktion! Vi rekryterar just nu en Produktionschef till Stora Ensos nya produktionsanläggning i Grums, CLT fabriken. Fabriken är en av världens största och modernaste produktionslinjer för korslimmat trä. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. Om tjänsten I rollen som produktionschef kommer du att leda, utveckla och ansvara för fabrikens verksamhet och... Visa mer
Nu har du chansen att söka Värmlands mest spännande tjänst inom produktion! Vi rekryterar just nu en Produktionschef till Stora Ensos nya produktionsanläggning i Grums, CLT fabriken. Fabriken är en av världens största och modernaste produktionslinjer för korslimmat trä.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten
I rollen som produktionschef kommer du att leda, utveckla och ansvara för fabrikens verksamhet och produktion.

Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:
• Leda upprampningen av produktionsvolymen enligt plan
• Skapa god kontakt med leverantörer och arbeta för att skapa de bästa tekniska lösningarna
• Upprätthålla kostnadseffektiv produktion med hög kvalité samt göra uppföljning på detta
• Undersöka och koordinera flödet för råmaterial
• Regelbundet utveckla och förbättra verksamheten och processer
• Leda och utveckla personal, och tillsammans med personalavdelning rekrytera ny personal
• Samordna produktutveckling genom hela produktionsprocessen
• Vara delaktig i att arbetsmiljön är säkerställd
• Budgetera och strategisk planering
• Presentera fabriken för besökare och delta på mässor där du får hålla i presentationer för personer inom näringslivet

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning på universitetsnivå, alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet. Du behöver ha 3-5 års erfarenhet från ledande befattning inom produktion. Det är meriterande med kunskaper inom sågverk eller träindustri, samt om du har erfarenhet av CAD-system och CNC, men det är ingen nödvändighet. Språkkrav på svenska och engelska i tal och skrift, meriterande med tyska. Som person drivs du av att se utvecklingsmöjligheter och att få lära dig nytt. Du har ett tekniskt intresse eller är teknisk kunnig, samt besitter ledaregenskaper.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Om verksamheten
CLT fabriken och Gruvöns sågverk går under divisionen Stora Enso Wood Products, som tillhandahåller träbaserade produkter och innovativa lösningar för allmänna bygg och inredningsbehov. I de vidareförädlade produkterna ingår bland annat massiva träelement och husmoduler, träkomponenter och pellets. Wood Products har mer än 20 produktionsenheter i Europa och verksamhet över hela världen. Alla produkter är förnybara och tillverkas helt av spårbar europeisk tall eller gran. Visa mindre

Klinikchef , folktandvården Grums

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjude... Visa mer
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland.
Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med ett tidsbegränsat förordnande som klinikchef. Vi är också öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar än heltid.

Kliniken i Grums är samlokaliserad med vårdcentralen och behandlar ca 4000 patienter varav ca 1700 är barn. På kliniken arbetar idag totalt 12 medarbetare fördelat är 6 tandsköterskor 3 tandhygienister och 3 tandläkare.

Grums kommunen ligger vid Vänerns nordvästra strand ungefär 25 kilometer väster om Karlstad. Här finns alla förutsättningar för en aktiv fritid med bl. a olika slags idrotts- och friluftsanläggningar, ett flertal badplatser, båthamnar och många föreningar och en levande kulturbygd. Mellan Grums och Karlstad kan man resa på 20 minuters och det finns såväl bra kollektivtrafik som bra bilväg.
Läs mer på www.grums.se

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är målinriktad, driftig och engagerad med förmåga att inspirera och skapa förtroende. Du har några års odontologisk erfarenhet och är genuint intresserad av ledarskapsfrågor.

Ditt uppdrag blir att leda, planera och utveckla klinikerna i enlighet med folktandvårdens områdesplan. Du ansvarar för klinikernas vårdplanering, personalplanering, arbetsmiljöarbete samt budget och uppföljning.

Som klinikchef ingår du i folktandvårdens samlade ledning med tandvårdschefen som närmaste chef.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Områdeschef till äldreomsorgen

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan. Äldreomsorgen i Grums kommun omfattar hemtjänst, hemsjukvård, korttidsboende samt särskilt boende. Det finns fyra särskilda boenden för äldre i kommu... Visa mer
Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan.

Äldreomsorgen i Grums kommun omfattar hemtjänst, hemsjukvård, korttidsboende samt särskilt boende. Det finns fyra särskilda boenden för äldre i kommunen med tre ansvariga områdeschefer. Vi söker nu en områdeschef till våra två mindre boenden Karlberg och Segmon.

ARBETSUPPGIFTER
Som områdeschef inom äldreomsorgen i Grums kommun kommer du att vara en av tre chefer som ansvarar för särskilt boende för äldre. Som chef har du verksamhets-, kvalitetsutvecklings-, budget-, personal- och arbetsmiljöansvar.

Du leder och utvecklar arbetet enligt övergripande styrdokument samt gällande riktlinjer inom området, både administrativt och operativt. I arbetsuppgifterna ingår också att genom ditt ledarskap skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare.

Du är direkt underställd socialchefen och ingår i socialtjänstens ledningsgrupp för områdeschefer inom kommunens äldreomsorg som består av chefer för särskilt boende, HSL, korttidsboende och hemtjänst. Stödfunktioner så som MAS, SAS, HR, ekonomi samt socialförvaltningens stab finns som ditt stöd.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen gärna med inriktning mot social omsorg eller annan examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har erfarenhet från verksamhetsområdet, kvalificerad erfarenhet av arbetsledning samt en ekonomisk medvetenhet och förmåga att planera och utveckla utifrån givna mål och ekonomiska ramar.

Du ser helheten och har förmåga att få människor att växa i sina roller, känna arbetsglädje, stolthet och bidra till verksamhetens utveckling. Du har god analytisk förmåga samt är tydlig, kommunikativ och utvecklingsinriktad. Vi tror också att du är social och lyhörd. Vi värdesätter din förmåga att skapa delaktighet bland dina medarbetare samtidigt som du är nytänkande och kundorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Giltigt B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

VD / Ekonomiansvarig

Grums Hyresbostäder AB (GHAB) är ett litet, engagerat och välkomnande bostadsföretag som ägs av Grums kommun. GHAB har till huvuduppgift att inom Grums kommun äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet. På GHAB är vi 9 medarbetare, varav 4 arbetar med fastighetsskötsel och övriga är administrativ personal. I Grums kommun, som ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad, bor ca 9 000 invånare. Här finns de fördelar den li... Visa mer
Grums Hyresbostäder AB (GHAB) är ett litet, engagerat och välkomnande bostadsföretag som ägs av Grums kommun. GHAB har till huvuduppgift att inom Grums kommun äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet. På GHAB är vi 9 medarbetare, varav 4 arbetar med fastighetsskötsel och övriga är administrativ personal.

I Grums kommun, som ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad, bor ca 9 000 invånare. Här finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som VD på GHAB arbetar du både strategiskt i samverkan med styrelsen men också till största delen operativt i den dagliga verksamheten med kortare verksamhetsnära mål. Du initierar och driver utvecklingsprocesser, i första hand inom förvaltning och ekonomi. Du rapporterar till styrelsen vid sammanträden och löpande till GHAB:s styrelseordförande.

Du har personalansvar för GHAB:s administrativa personal. Du har också kontaktytor utåt med ansvar för att upprätthålla goda relationer med våra kunder och tillser att omförhandlingar och uthyrning görs på ett affärsmässigt och strukturerat sätt.

Du ansvarar för ekonomisk uppföljning och rapportering, samt månads- och årsbokslut för GHAB samt Stiftelsen Grums Kommuns Hyresbostäder AB.

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du har en högskoleutbildning inom ekonomi med några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är en fördel om du tidigare arbetat självständigt på mindre eller större företag. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i bokföring samt erfarenhet av redovisning. Du har en hög IT-mognad med goda kunskaper i Excel.

Som ledare är du positiv, engagerande och delegerande och skapar tydlighet för dina medarbetare.

Du som söker är en noggrann och strukturerad person som självständigt driver ditt arbete. Vi vill att du är flexibel, engagerad och prestigelös samt tar egna initiativ för att förbättra och effektivisera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Giltigt B-körkort krävs.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun och GHAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Chef för Produktlab

Ansök    Jun 10    BillerudKorsnäs    Laboratoriechef
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Tänk om du kunde leda utvecklingen mot en hållbar framtid?
Våra ledare på BillerudKorsnäs Gruvöns bruk har en avgörande roll för att vi ska arbeta säkert och ha en stabil produktion. 

Om tjänsten
Vi söker en chef till Produktlab. Gruppen består av laboratorieingenjörer och produktsäkerhetsingenjörer. Produktlab ansvarar för hela laboratoriets metoder och instrument och för arbete med livsmedelssäkerhet. Att var chef på Produktlab innebär att du har en viktig roll i att leda och driva verksamheten och utveckla medarbetare med fokus på skydd- och säkerhet, kvalitet och effektivitet. Produktlab ingår i avdelningen Kvalitet & Miljö, vars främsta arbetsuppdrag är att ge stöd till drift och marknad med analys och provning, processutveckling och med kvalitets-, miljö-, energi- och produktsäkerhetsfrågor och bevaka lagstiftning inom områdena. 

Som ledare på Gruvöns bruk erbjuder vi dig att ett självständigt arbete där du får möjlighet att tänka nytt, samarbeta, skapa värde på ett ansvarsfullt sätt. Vi arbetar aktivt med ett hållbart ledarskap genom flera olika aktiviteter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning med inriktning på kemi, massa eller teknik,  alternativt lång och välmeriterad arbetslivserfarenhet inom området. Erfarenhet av ledarskap är meriterande för rollen. 

Personliga egenskaper
Du som trivs med att utveckla både dig själv och andra, planera och driva arbetet på ett målmedvetet sätt, är den vi söker. Vi ser också att du drivs av att arbeta med förbättringar med fokus på hållbarhet. 

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Elisabet Sarin 0555-412 27

Välkommen med din ansökan senast den 30 juni 2019! Visa mindre

Chef för avdelningen Kvalitet och Miljö

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Tänk om du kunde leda utvecklingen mot en hållbar framtid?
Våra ledare på BillerudKorsnäs har en avgörande roll för att vi ska lyckas som företag och nå vår vision: Att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid.

BillerudKorsnäs Gruvöns bruk söker nu en chef till avdelning Kvalitet & Miljö. Som chef för Kvalitet & Miljö är du en del av Gruvöns bruks ledningsgrupp. Avdelningen ger stöd till drift och marknad med provning, utredningar och projekt för utveckling av process, miljö, produkt. Avdelningen består av två sektioner, Pappersteknik och Lab/Produktsäkerhet, ingår gör även bruksöverskridande roller, så som miljöchef, energiingenjör, produktsäkerhetsspecialist och kvalitetsingenjörer. 

Om tjänsten
Som chef för avdelningen Kvalitet & Miljö är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att leda, samordna och utveckla verksamheten mot en säker och hållbar produktion, på ett effektivt sätt. Du har kundens förväntningar i fokus samtidigt som du målmedvetet arbetar mot de mål som finns uppsatta i organisationen.

Samverkan med brukets övriga avdelningar är en viktig del i arbetet, så även arbetet med att driva utvecklingen av kvalitetsfrågor tillsammans med kollegor inom Division Board.
Du får som chef för avdelningen en viktig roll i flera olika forum och grupper, både internt och mot kund.

Budget- och personalansvar ingår i rollen. Rapporterar gör du till Gruvöns brukschef. Som ledare i BillerudKorsnäs har man möjlighet att driva och påverka sina egna mål och resultat. Vi arbetar aktivt med ett hållbart ledarskap genom flera olika stöd och aktiviteter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör, alternativt erfarenhet av liknande befattning. Tidigare ledarerfarenhet inom processindustrin är meriterande.

Personliga egenskaper
Du är en person som har lätt för att nå fram med din kommunikation till andra människor, kan se uppgifter från ett helhetsperspektiv, har en hög integritet och är strukturerad.

Vi ser att det är naturligt för dig att ta ansvar, samarbeta, tänka nytt och skapa värde.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Lindgren, brukschef Gruvön 0555- 413 61 alt. HR-chef Carina Fridell 0555-413 62

Välkommen med din ansökan senast den 16 juni 2019! Visa mindre

Gruppchef till El / instrument som drivs av att se medarbetare växa

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en medarbetare som vill jobba med oss inom Fiber. Tjänsten är heltid, tillsvidare och dagtid.

Om tjänsten
Som gruppchef ska du leda och utveckla din personal genom ett delegerat och målstyrt arbetssätt. Du är tillsammans med gruppen en viktig pusselbit för att vi ska kunna uppfylla våra krav på maskinernas tillgänglighet. För detta arbete krävs ett nära samarbete med driftledning och vi har korta beslutsvägar. Vi arbetar med att förebygga och planera underhållet och arbetar med bland annat rotorsakseliminering som du kommer att få delta mycket i.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller minst 3-års gymnasial utbildning inom automation (el/instrument), alternativt att du på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Du ska ha praktisk erfarenhet av underhållsarbete inom el/instrument, med fördel från processindustri. Vi arbetar i IFS och det är meriterande om du tidigare arbetat i programmet och du behöver ha goda datakunskaper.

Det är också meriterande om har

Ledaregenskaper och ledarerfarenhet
Erfarenhet av automationsunderhåll (el/instrument)
Elbehörighet
Förståelse för förändringsledning och drivkraften att implementera förändringar.
Personliga egenskaper
Du vill se dina medarbetare växa och vara en lagspelare och du har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ och nytänkande. Tycker du om att tänka efter före och har förmåga att lösa problem, så kan vi erbjuda ett spännande och utmanande jobb i en utvecklande miljö. Vi prioriterar en säker arbetsplats så högt säkerhetstänk är viktigt för oss.

Vi ser fram emot din ansökan där du berättar om vad du kan bidra med hos oss.  

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Kim Bengtsson, Tf Sektionschef PS Fiber, tfn 0555-41282 

Välkommen med din ansökan senast den 7 april 2019.

I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med utvalda annonsörer och undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare. Visa mindre

Supply Chain Manager till Stora Enso Wood Products

Ansök    Mar 18    Poolia Örebro AB    Inköpschef
Nu rekryterar vi på Poolia i Karlstad denna nyckelroll som Supply Chain Manager till vår kund Stora Enso Wood Products. Stora Enso Wood Products tillhandahåller träbaserade produkter och innovativa lösningar för allmänna bygg- och inredningsbehov. I de vidareförädlade produkterna ingår bland annat massiva träelement och husmoduler, träkomponenter och pellets. Ett flertal olika sågade trävaror kompletterar sortimentet. Wood Products har mer än 20 produk... Visa mer
Nu rekryterar vi på Poolia i Karlstad denna nyckelroll som Supply Chain Manager till vår kund Stora Enso Wood Products.

Stora Enso Wood Products tillhandahåller träbaserade produkter och innovativa lösningar för allmänna bygg- och inredningsbehov. I de vidareförädlade produkterna ingår bland annat massiva träelement och husmoduler, träkomponenter och pellets. Ett flertal olika sågade trävaror kompletterar sortimentet. Wood Products har mer än 20 produktionsenheter i Europa och är verksamma över hela världen. Alla produkter är förnybara och tillverkas helt av spårbar europeisk tall eller gran.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Supply Chain Manager blir du ansvarig för en kundstyrd produktionsplanering där leveranssäkerhet och optimerad vinst står i fokus. Du samarbetar med produktionsenheterna sågverk, logistik, kundcenter, inköp och försäljningsavdelningen. Tillsammans med enheterna följer du upp kvalité på råmaterial och planerar produktionsvolymer baserat på kundorder.
Ditt team som du leder består av åtta personer inom produktion och leveransplanering. Du rapporterar till Director Supply Chain Manager Northern Europe och utgår från kontoret på Gruvöns Sågverk i Grums.

Stora Enso erbjuder dig en möjlighet att vara med och kunna påverka företagets framgång och framtid. Du kommer arbeta i ett stort internationellt bolag med 25 000 anställda. Här finns många möjligheter för personlig utveckling.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Supply Chain Manager tror vi att du:

• Har ett serviceinriktat arbetssätt med en god förmåga till att skapa goda relationer.
• Är förändringsbenägen och drivas av utveckling och förbättringsarbeten.
• Besitter förmågan att planera och organisera inkommande order, produktion och leverans
• Är resultatorienterad, kunna sätta tydliga mål och deadlines.
• Har ett analytiskt tänkande, är lösningsorienterad och fattar grundliga beslut.
• Har erfarenhet av en processtyrd organisation för att uppnå högsta effektivitet.
• Besitter relevant utbildning med en till två års erfarenhet inom Supply Chain, eller motsvarande arbetslivserfarenhet som kan värderas likvärdig.


Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats. Visa mindre

Projektledare / Teamleader kundprojekt

Ansök    Mar 14    TRITON VALSTEKNIK AB    Teamledare
Triton Valsteknik AB söker en Projektledare / Teamleader för kundprojekt. Vi erbjuder en chans att börja arbeta i ett expanderande och högteknologiskt företag i en icke konjunkturkänslig bransch. Om Företaget Triton Valsteknik AB är ett värmlänskt företag som startades 1999. Företaget har sedan dess växt varje år och har idag ca 45 medarbetare. Vi servar våra valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning. I verksamheten vid Nyängen... Visa mer
Triton Valsteknik AB söker en Projektledare / Teamleader för kundprojekt.
Vi erbjuder en chans att börja arbeta i ett expanderande och högteknologiskt företag i en icke konjunkturkänslig bransch.

Om Företaget
Triton Valsteknik AB är ett värmlänskt företag som startades 1999. Företaget har sedan dess växt varje år och har idag ca 45 medarbetare.
Vi servar våra valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning. I verksamheten vid Nyängen i Grums tillverkar och renoverar vi valsar. Årligen passerar ca 17 000 valsar av alla storlekar genom vår produktion. Vi totalt 25 svarvar, varav 6 stycken är cnc-styrda.
Vid tillverkning fräser och svarvar vi metallkomponenter som sedan svetsas samman till en färdig vals. Till flera kunder belägger vi även valsar med gummi eller polyuretan som sedan bearbetas för att ge önskad funktion.

Arbetsbeskrivning
I denna roll får du ett varierande arbete med stora möjligheter till utveckling. Du är mitt i händelsernas centrum då du är fabrikens röst mot kunder för pågående ordrar. Du kommer koordinera vårt tekniska team med att analysera och rekommendera åtgärder till kund och säkerställa att detta utförs korrekt i vår produktion.
Du kommer även ha en roll som Projektledare för mer komplexa kundordrar och leda gruppen mot bästa lösningen för våra kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Ansvara för kundkontakter för pågående ordrar
- Koordinera kontroll och analys av ankommande valsar
- Själv driva mer komplexa kundordrar som projekt för att säkerställa rätt kvalitet och ledtid
- Säkerställa att kundens beställning motsvarar vad som levereras
- Prioritering av kundordrar i produktionen

Vem är du?
Vi tror att du är en driven person med teknisk bakgrund.
Jobbet kräver att du har en hög servicenivå och att du är duktig på att kommunicera, både skriftligt och muntligt med såväl kunder som internt anställda. Det är viktigt att du har ett gott affärssinne och att du strävar efter att skapa långsiktiga relationer. Till din hjälp kommer du ha kompetenta och erfarna kollegor som strävar efter att leverera samma höga kvalité som du själv.
I den här rollen ser vi en strukturerad och analytisk person som trivs i en händelserik och föränderlig arbetsmiljö. Du är en positiv och initiativrik lagspelare som kan vara flexibel och prestigelös i din yrkesroll. Du har god förmåga att hålla många bollar i luften.

Din profil
- Gymnasial eller eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning, gärna maskiningenjör
- Erfarenhet som projektledare eller liknande meriter av att koordinera, planera eller schemalägga arbete
- Goda kunskaper i Excel
- Du har kunskap i ritningsläsning och kan mäta upp artiklar
- Du talar och skriver obehindrat på svenska

Personliga egenskaper
- Se helheten och förstå processen
- Bra på att hantera flera parallella processer/arbetsuppgifter samtidigt
- Driven lagspelare Visa mindre

Gruppchef till Mek som drivs av att se medarbetare växa

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Underhållsavdelningens uppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en medarbetare som vill jobba med oss inom Fiber, inom vårt område finns all utrustning mellan barkning av stock till färdigblekt papper/kartongmassa. Tjänsten är heltid, tillsvidare och dagtid.

Om tjänsten
Som gruppchef ska du leda och utveckla din personal genom ett delegerat och målstyrt arbetssätt. Du är tillsammans med gruppen en viktig pusselbit för att vi ska kunna uppfylla våra krav på maskinernas tillgänglighet. För detta arbete krävs ett nära samarbete med driftledning och vi har korta beslutsvägar. Vi arbetar med att förebygga och planera underhållet och arbetar med bland annat rotorsakseliminering som du kommer att få delta mycket i.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller minst 3 års gymnasial utbildning inom industritekniska området alternativt att du på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Du ska ha erfarenhet av underhållsarbete inom mekaniskt reparations- och underhållsarbete, med fördel från processindustri. Vi arbetar i IFS och det är meriterande om du tidigare arbetat i programmet och du behöver ha goda datakunskaper.

Det är också meriterande om du har

Ledaregenskaper och ledarerfarenhet
Förståelse för förändringsledning och drivkraften att implementera förändringar
Personliga egenskaper
Du vill se dina medarbetare växa och vara en lagspelare och du har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ och nytänkande. Tycker du om att tänka efter före och har förmåga att lösa problem, så kan vi erbjuda ett spännande och utmanande jobb i en utvecklande miljö. Vi prioriterar en säker arbetsplats så högt säkerhetstänk är viktigt för oss.

Vi ser fram emot din ansökan där du berättar om vad du kan bidra med hos oss.  

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Kim Bengtsson, Tf Sektionschef PS Fiber, tfn 0555-41282 

Välkommen med din ansökan senast den 7 april 2019

I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med utvalda annonsörer och undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare. Visa mindre