Lediga jobb som Säkerhetsarbete i Grums

Se lediga jobb som Säkerhetsarbete i Grums. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Grums som finns hos arbetsgivaren.

CSG söker medarbetare till Grums inför sommaren med chans till förlängning

Väktare till ledande bolag inom pappersbruk i Grums CSG är ett helägt dotterbolag i BG Holding AB och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 600 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar! CSG söker väktare till ett av de ledande svenska bolagen inom kartong- och papperstillverkning Grums Nu söker vi nya medarbetare som kan täcka upp för semesterperioder men som också kan tänka sig en behovsanställning fö... Visa mer
Väktare till ledande bolag inom pappersbruk i Grums

CSG är ett helägt dotterbolag i BG Holding AB och auktoriserat bevakningsföretag. Vi är ca 600 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar!

CSG söker väktare till ett av de ledande svenska bolagen inom kartong- och papperstillverkning Grums

Nu söker vi nya medarbetare som kan täcka upp för semesterperioder men som också kan tänka sig en behovsanställning för att täcka vakanser. Som väktare kommer du vara en viktig del i övervakningen för industrianläggningen där din kompetens och kunskap kommer vara avgörande för att lyckas i rollen. Arbetsuppgifterna kommer variera men vi ställer krav på att du innehar B-körkort då rondering både till fots och bil kommer ske. Du kommer även i din roll utföra tillträdes-, fordons- och/eller områdesövervakning, övervaka området via befintliga och tillkommande kameror samt receptionstjänst där fokus på service och säkerhet kommer vara primärt för de besökande.  

Dina erfarenheter

För tjänsten krävs det att du innehar B körkort. Är fyllda 20år. Har goda språkkunskaper i svenska och engelska (både i tal och skrift). Ha en tillräckligt god hälsa samt god fysik för att klara av förekommande arbetsuppgifter. Ha en psykisk stabilitet och stresstålighet för att klara av förekommande arbetsuppgifter

Vi ser det som meriterande om du är flerspråkig, har andra erfarenhet från bevakningsbranschen ex. väktargrundutbildning (Vu1, Vu2), Hamn- och sjöfartsskyddskontrollantsutbildning med godkänt resultat, Skyddsvaktsutbildning med godkänt resultat samt om du innehar SSG entrépass.

Vi erbjuder

CSG erbjuder en familjär tillvaro och en dynamisk arbetsplats. Bli en del av ett spännande uppdrag med högt tempo och varierande arbetsmiljö.

Självklart erhåller du friskvårdsbidrag som en del av vår strävan att ha nöjda medarbetare i vår organisation.  

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.
Alla uppdragsutbildningar som krävs tillhandandahålls av oss.
Innan en anställning kan bli aktuell måste du först genomgå en säkerhetsprövning där registerkontroll genomförs samt bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.csgab.se/jobb 

Är du redo att utmana dig själv?
Sök idag!

Svar på de vanligaste frågorna hittar du på vår hemsida: https://csgab.se/fragor-svar/
För övriga frågor kring processen, maila [email protected]

sida www.csgab.se/jobb Visa mindre

Byggnadsinspektör

Ansök    Jan 2    Grums kommun    Byggnadsinspektör
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Nu söker v... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Nu söker vi en byggnadsinspektör till enheten bygg och miljö som är en del av tillväxt- och tillsynsfunktionen. Inom enheten arbetar vi tillsammans för att uppnå en god bebyggd miljö genom ett nära samarbete mellan bygg, miljö och enheten gata. I dagsläget består enheten av bygglovsinspektör, miljö- och hälsoskyddsinspektörer och livsmedelsinspektör.

Grums kommun ser positivt på att kombinera arbete på distans och fysiskt på kontoret. Vi värnar om att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete och fritid/föräldraskap på ett hållbart sätt.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Som byggnadsinspektör kommer du att få arbeta med den tekniska delen inom bygglovsprocessen där bland annat följande arbetsuppgifter som att hålla tekniska samråd, åka ut på arbetsplatsbesök, hålla slutsamråd samt ge service i form av råd och upplysningar till såväl allmänheten som professionella byggföretag. Du kommer även att handlägga bygglovsärenden som exempelvis inkluderar att handlägga start- och slutbesked.

Du behöver kunna arbeta självständigt och i grupp, och du kommer att ha delegerad rätt från kommunstyrelsen/samhällsbyggnadsutskottet och jävsnämnden för att fatta myndighetsbeslut för deras räkning. Du kommer också att vid behov föredra dina ärenden inför kommunstyrelsen, utskottet och jävsnämnden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom byggnadsteknik/arkitekt eller arbetslivsfarenhet som byggnadsinspektör/bygglovshandläggare inom kommunal verksamhet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.
Meriterande om du har kommunal erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du har goda kunskaper i plan- och bygglagen samt om Boverkets byggregler och vana att läsa ritningar.

Du har ett stort intresse för arkitektur och förståelse för regelverket inom samhällsbyggnadsprocessen. För tjänsten behöver du även ha en god datorvana samt ha B-körkort. Bygg- och miljöenheten arbetar med ärendehanteringssystemet EDP Vision.

Arbetet innebär myndighetsutövning med tillhörande administration. Vi förutsätter att du behärskar svenska språket väl i tal och skrift och kan anpassa din kommunikation till olika målgrupper. Myndighetsutövning innebär krav på saklighet och opartiskhet samt att du är strukturerad och tydlig.

Vi ser att du som person tycker om att lära dig nya arbetsuppgifter och har god problemlösande förmåga. Du har lätt för och värdesätter lagarbete med arbetskamrater. Kunskapsutbyte och gott samarbete är en förutsättning hos oss för leverans av god service gentemot våra medborgare och företag som verkar i kommunen.

Självklart delar du vår värdegrund om att vara professionell, välkomnande, engagerad och delaktig!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Väktare till pappersbruk i Grums

Ansök    Feb 2    Commuter Security Group AB    Väktare
Väktare till ledande bolag inom pappersbruk i Grums CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 550 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland. CSG söker väktare till ett av de ledande svenska bolagen inom kartong- och papperstillverkning Gru... Visa mer
Väktare till ledande bolag inom pappersbruk i Grums

CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 550 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland.

CSG söker väktare till ett av de ledande svenska bolagen inom kartong- och papperstillverkning Grums

Nu söker vi nya medarbetare till behovstjänster som vill arbeta på vårt uppdrag i Grums. Som väktare kommer du vara en viktig del i övervakningen för industrianläggningen där din kompetens och kunskap kommer vara avgörande för att lyckas i rollen. Arbetsuppgifterna kommer variera men vi ställer krav på att du innehar B-körkort då rondering både till fots och bil kommer ske. Du kommer även i din roll utföra tillträdes-, fordons- och/eller områdesövervakning, övervaka området via befintliga och tillkommande kameror samt receptionstjänst där fokus på service och säkerhet kommer vara primärt för de besökande.  

Krav:


• Vara minst 20 år gammal och ha minst ett års arbetslivserfarenhet av arbete som väktare
• Väktargrundutbildning (VU1 och VU2)
• B-Körkort
• Ha goda språkkunskaper i svenska och engelska (både i tal och skrift)
• Ha en tillräckligt god hälsa samt god fysik för att klara av förekommande arbetsuppgifter
• Ha en psykisk stabilitet och stresstålighet för att klara av förekommande arbetsuppgifter

Meriterande:


• Hamn- och sjöfartsskyddskontrollantsutbildning med godkänt resultat
• Ordningsvaktsutbildning med godkänt resultat och giltigt förordnande
• Skyddsvaktsutbildning med godkänt resultat 
• Inneha SSG Entrépass

 

Alla uppdragsutbildningar som krävs tillhandandahålls av oss.

Innan en anställning kan bli aktuell måste du först genomgå en säkerhetsprövning där registerkontroll genomförs samt bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.csgab.se/jobb Visa mindre

Väktare till ledande bolag inom pappersbruk i Grums

Ansök    Jun 8    Commuter Security Group AB    Väktare
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 550 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland. CSG söker väktare till ett av de ledande svenska bolagen inom kartong- och papperstillverkning Grums Nu söker vi nya medarbetare både till heltid- och... Visa mer
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 550 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland.

CSG söker väktare till ett av de ledande svenska bolagen inom kartong- och papperstillverkning Grums

Nu söker vi nya medarbetare både till heltid- och behovstjänster som vill vara med i uppstarten av vårt nya uppdrag i Grums. Som väktare kommer du vara en viktig del i övervakningen för industrianläggningen där din kompetens och kunskap kommer vara avgörande för att lyckas i rollen. Arbetsuppgifterna kommer variera men vi ställer krav på att du innehar B-körkort då rondering både till fots och bil kommer ske. Du kommer även i din roll utföra tillträdes-, fordons- och/eller områdesövervakning, övervaka området via befintliga och tillkommande kameror samt receptionstjänst där fokus på service och säkerhet kommer vara primärt för de besökande.  

Krav:


• Vara minst 20 år gammal och ha minst ett års arbetslivserfarenhet av arbete som väktare
• Väktargrundutbildning (VU1 och VU2)
• B-Körkort
• Ha goda språkkunskaper i svenska och engelska (både i tal och skrift)
• Ha en tillräckligt god hälsa samt god fysik för att klara av förekommande arbetsuppgifter
• Ha en psykisk stabilitet och stresstålighet för att klara av förekommande arbetsuppgifter

Meriterande:


• Hamn- och sjöfartsskyddskontrollantsutbildning med godkänt resultat
• Ordningsvaktsutbildning med godkänt resultat och giltigt förordnande
• Skyddsvaktsutbildning med godkänt resultat 
• Inneha SSG Entrépass

Uppdraget kommer starta 1 september 2022.

Alla uppdragsutbildningar som krävs tillhandandahålls av oss.

Innan en anställning kan bli aktuell måste du först genomgå en säkerhetsprövning där registerkontroll genomförs samt bli godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.csgab.se/jobb Visa mindre

Arbetsmiljöingenjör

Arbetsmiljöingenjör – senior ingenjör sökes med inriktning riskhantering, arbetsmiljö och kemikalier Som arbetsmiljöingenjör hos oss på BillerudKorsnäs Gruvön får du chansen att tillsammans med oss fortsätta arbetet mot en säker arbetsplats. Du kommer att ha möjligheten att göra skillnad, jobba tillsammans med såväl medarbetare som chefer och utvecklas tillsammans med oss. Vi utökar nu vårt team och söker dig som är senior som Arbetsmiljöingenjör för att k... Visa mer
Arbetsmiljöingenjör – senior ingenjör sökes med inriktning riskhantering, arbetsmiljö och kemikalier
Som arbetsmiljöingenjör hos oss på BillerudKorsnäs Gruvön får du chansen att tillsammans med oss fortsätta arbetet mot en säker arbetsplats. Du kommer att ha möjligheten att göra skillnad, jobba tillsammans med såväl medarbetare som chefer och utvecklas tillsammans med oss. Vi utökar nu vårt team och söker dig som är senior som Arbetsmiljöingenjör för att kunna ta ytterligare kliv framåt i vårt säkerhetsarbetet.
Våra resurser inom arbetsmiljö arbetar som expertstöd till organisationens chefer i det systematiska arbetsmiljöarbetet och stöttar i gällande arbetsmiljölagstiftning. Du är delaktig i det dagliga arbetet runt arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor och du kommer att ha en roll som sakkunnig inom arbetsmiljöområdet.
Vid behov initierar, deltar och genomför du riskbedömningar och utbildningar inom arbetsmiljöområdet. Du kommer tillsammans med berörda parter att stödja utredningar av olycksfall och tillbud. Vidare genomför du många arbetsuppgifter i projektform samt leder och deltar i förbättringsteam för att bidra till en säker arbetsplats. Du tillhör avdelningen Skydd och Säkerhet där du tillsammans med de andra arbetsmiljöingenjörerna bildar ett starkt och sammansvetsat lag.
Kvalifikationer
Du har en arbetsmiljöingenjörsutbildning eller en gedigen erfarenhet som bedöms likvärdig och goda kunskaper i svenska och engelska. Du har erfarenhet av att göra skriftlig dokumentation och rapportskrivning.
Har du haft likande arbetsuppgifter inom processindustri och även erfarenhet av riskhantering av kemikalier ser vi detta som en fin merit. Det är även meriterande att vara sakkunnig inom områdena arbetsmiljöjuridik samt förändringsledning. Du kommer ha en viktig roll i vår fortsatta förändringsresa av vår säkerhetskultur. Erfarenhet av myndighetsarbete ser vi som meriterande.
Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker stimuleras av mötet med människor med ett starkt intresse för en trygg och säker arbetsplats samt har förmågan att på ett pedagogiskt sätt kommunicera detta utifrån ett arbetsmiljö- och företagsperspektiv.
För att du ska lyckas i din roll behöver vi dina pedagogiska förmågor och att du kan initiera, planera, prioritera samt verkställa åtgärder. Du är en lyhörd lagspelare som förmår skapa engagemang förmedlar vidare idéer om hur verksamheten kan förbättras. Du ser helheten och driver på samt följer upp förändrings och utvecklingsinsatser.
Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Charlotta Sundgren, Avdelningschef Skydd och Säkerhet, på telefon 0555-41447 eller via e-post [email protected] Visa mindre

Arbetsmiljöingenjör

I arbetsmiljöarbetet hos oss på Billerud Gruvön får du chansen att utvecklas och tillsammans med oss fortsätta arbetet mot en säker arbetsplats där ingen gör sig illa. Våra resurser inom arbetsmiljö arbetar som expertstöd till organisationens chefer i det systematiska arbetsmiljöarbetet och stöttar i gällande arbetsmiljölagstiftning. Du är delaktig i det dagliga arbetet runt arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor och du kommer att ha rollen som sakkunnig inom a... Visa mer
I arbetsmiljöarbetet hos oss på Billerud Gruvön får du chansen att utvecklas och tillsammans med oss fortsätta arbetet mot en säker arbetsplats där ingen gör sig illa.
Våra resurser inom arbetsmiljö arbetar som expertstöd till organisationens chefer i det systematiska arbetsmiljöarbetet och stöttar i gällande arbetsmiljölagstiftning. Du är delaktig i det dagliga arbetet runt arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor och du kommer att ha rollen som sakkunnig inom arbetsmiljöområdet.
I rollen som arbetsmiljöingenjör är du med och driver säkerhetskulturen framåt. Du deltar som en partner åt avdelningarnas ledningsgrupper och får mycket frihet i att vara med och påverka ledningen om hur vi ska nå Gruvöns och avdelningens mål. Avdelningarnas ledningsgrupper uppskattar de lösningsorienterade diskussioner som du kan bidra i.
Som arbetsmiljöingenjör får du arbeta med alla aspekter inom arbetsmiljöområdet för att stötta avdelningarnas behov. Vid behov initierar, deltar och genomför du riskbedömningar och utbildningar inom arbetsmiljöområdet. Du kommer tillsammans med berörda parter att stödja utredningar av olycksfall och tillbud.
Du tillhör avdelningen Skydd och Säkerhet där du tillsammans med de andra arbetsmiljöingenjörerna bildar ett starkt och sammansvetsat lag.
Det här varierade arbetet får du till stor del styra över själv och jobba mot dina områden samtidigt som du i avdelningen Skydd och Säkerhet kan diskutera problemställningar och prioriteringar med kompetenta kollegor och se hur man kan göra lösningar för hela fabriken.
Kvalifikationer
Du har en arbetsmiljöingenjörsutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig och goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet av att göra skriftlig dokumentation och rapportskrivning är meriterande. Har du haft likande arbetsuppgifter inom processindustri och även erfarenhet av riskhantering av kemikalier ser vi detta som en fin merit. Myndighetsarbete ser vi som mycket meriterande.
Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker stimuleras av mötet med människor med ett starkt intresse för en trygg och säker arbetsplats samt har förmågan att på ett pedagogiskt sätt kommunicera detta utifrån ett arbetsmiljö- och företagsperspektiv. Du är drivande och självständig.
För att du ska lyckas i din roll behöver vi dina pedagogiska förmågor och att du kan initiera, planera, prioritera samt verkställa åtgärder. Du är en lyhörd lagspelare som förmår skapa engagemang förmedlar vidare idéer om hur verksamheten kan förbättras. Du ser helheten och driver på samt följer upp förändrings och utvecklingsinsatser. Visa mindre

Besiktningsingenjör

Som Besiktningsansvarig får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där Din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer ha ansvar för att utveckla arbetssätt och säkerställa Gruvöns besiktningar av trycksatta anordningar samt tydliggöra och förbättra vårt helhetsprogram för kontroller/besiktningar inklusive dokumentation av densamma. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är: Driva arb... Visa mer
Som Besiktningsansvarig får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där Din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat.
Du kommer ha ansvar för att utveckla arbetssätt och säkerställa Gruvöns besiktningar av trycksatta anordningar samt tydliggöra och förbättra vårt helhetsprogram för kontroller/besiktningar inklusive dokumentation av densamma.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
Driva arbetet med utveckling av vårt program för kontroll och besiktningar
I samarbete med drift och underhåll planera för kommande kontroller/besiktningar
Säkerställa utförandet av besiktningar enligt plan
Säkerställa dokumentation och handlingsplaner från genomförda kontroller/besiktningar
Vara Gruvöns specialist inom besiktningar
Vara delaktig i upprättandet av budgeten för återkommande besiktningar
Kvalifikationer
Relevant gymnasie- eller högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdiga.
Du som söker har kompetens inom området och erfarenhet från arbete inom processindustri eller motsvarande verksamhet gärna i en medelstor till stor organisation.
Personliga egenskaper
Du har lätt för att samarbeta såväl internt som externt, är kreativ och är mån om att leverera resultat och kvalitet. För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt. Det måste kännas naturligt för dig att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. Du är empatisk, lyhörd, motiverande, ser möjligheter och jobbar med humor och glädje.
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta :
Peter Larsson, Sektionschef Mek, tfn 0555-41266
Känns det som om det är dig vi beskriver? Så roligt! Vi ser fram emot att läsa just din ansökan! Visa mindre

Arbetsmiljöingenjör – BillerudKorsnäs

Ansök    Jul 7    Libäck & Co AB    Arbetsmiljöingenjör
En säker arbetsplats, där våra medarbetare ska kunna känna sig trygga, inkluderade och inte skada sig är vår hjärtefråga. BillerudKorsnäs investerar mycket inom säkerhetsområdet och håller på att skapa en kultur där säkerhetstänket finns med i allt vi gör. För att kunna fortsätta den resan som vi påbörjat behöver vi nu stärka vårt team med ytterligare en arbetsmiljöingenjör! Om tjänsten Som arbetsmiljöingenjör hos oss består din vardag av en kombination a... Visa mer
En säker arbetsplats, där våra medarbetare ska kunna känna sig trygga, inkluderade och inte skada sig är vår hjärtefråga. BillerudKorsnäs investerar mycket inom säkerhetsområdet och håller på att skapa en kultur där säkerhetstänket finns med i allt vi gör. För att kunna fortsätta den resan som vi påbörjat behöver vi nu stärka vårt team med ytterligare en arbetsmiljöingenjör!

Om tjänsten
Som arbetsmiljöingenjör hos oss består din vardag av en kombination av strategiska frågor, planering, analys, riskbedömningar, utbildning, informationsinhämtning och kontakter med många av brukets medarbetare och även myndigheter. Du kommer ingå i Risk Management teamet och tillsammans med dina kollegor tar ni fram och implementerar processer, riktlinjer och arbetssätt. Ni följer upp och rapporterar tillämpning av dessa och lagefterlevnad, samt ansvarar för dokumentation inom arbetsmiljöområdet.

Du och dina kollegor är brukets specialister inom området och kommer få ge mycket stöd och rådgivning inom olika arbetsmiljö- och säkerhetsrelaterade frågor. På så vis är ni och blir en oerhörd viktig nyckelfunktion i vår organisation.

Du kommer tillsammans med berörda parter även stödja utredningar av olycksfall och tillbud. Vidare genomför du många arbetsuppgifter i projektform samt leder och deltar i förbättringsteam för att bidra till en säker arbetsplats.

Om dig
För att trivas i rollen hos oss behöver du brinna för att utveckla hållbart arbetsmiljöarbete. Du vill effektivisera organisationen, fysiskt och socialt, du vill få med dig ledare och medarbetare på den resan vi gör för att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen för alla. Vilket du får genom ditt stora engagemang för frågorna. Du är en duktig kommunikatör och kan förmedla kunskapen på ett lättförståeligt och pedagogiskt sätt.

Vi ser vidare att du har en arbetsmiljöingenjörsutbildning eller annan relevant utbildning. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter tror vi är nödvändigt för att kunna axla rollen hos oss. Har du även erfarenhet av maskinsäkerhet, CE-märkning och arbetsmiljöjuridik är det meriterande.

Om oss
BillerudKorsnäs levererar förpackningsmaterial och -lösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder.

Vi har fler än 150 kompetensområden som täcker allt från skogsbruk till tillverkning av papper och förpackningslösningar med rätt material, funktion och design. Våra tjänster är utspridda över 13 länder vilket ger dig som vill, chans till ett globalt nätverk och arbete i en internationell miljö.

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck, 070 594 72 77 eller Andrea Elfman, på 073 509 38 66.

Välkommen med din ansökan senast den 22/8. Visa mindre

Brandman Gruvöns Bruk

Ansök    Nov 15    Billerudkorsnäs Sweden AB    Brandman
Avdelningen Skydd och Säkerhet på Gruvön söker nu dig! En engagerad person med stor kunskap om brandskydd- och säkerhetsfrågor. Skydd och Säkerhet består idag av avdelningschef, arbetsplatsens huvudskyddsombud, arbetsmiljöingenjörer, samordnande brandtekniker, brandmän samt hamn- och bevakningsansvarig. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse och lön enligt kollektivavtal. Du tillhör avdelningen Skydd och Säkerhet där du till... Visa mer
Avdelningen Skydd och Säkerhet på Gruvön söker nu dig!
En engagerad person med stor kunskap om brandskydd- och säkerhetsfrågor.
Skydd och Säkerhet består idag av avdelningschef, arbetsplatsens huvudskyddsombud, arbetsmiljöingenjörer, samordnande brandtekniker, brandmän samt hamn- och bevakningsansvarig.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse och lön enligt kollektivavtal.
Du tillhör avdelningen Skydd och Säkerhet där du tillsammans med dina kollegor på brandstationen bildar ett starkt och sammansvetsat lag.
Du kommer att utbilda och träna industribrandstyrkan samt ingår i larmorganisationen dagtid i händelse av brand-, kem-, olycksfall- och sjukdomsfall. Som brandman är du med och planerar, genomför och upprätthåller det systematiska brandskyddsarbetet på Gruvöns bruk. Det innebär skötsel, underhåll och tillsyn av sprinklersystem, brandlarm och brandvattennät med pumpar. Andra delar som ingår i tjänsten är till exempel skötsel av personburna gasvarnare och gasmätare samt underhåll av fordon och utrustning på brandstationen.
Du kommer kunna vara deltagare i projekt på brandskyddsområdet samt genomföra brandskyddsutbildningar. I arbetet ingår också att kunna utfärda tillstånd för heta arbeten, gasmätningar samt ge arbetstillstånd för arbeten i ATEX-områden.
Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning med inriktning brand eller motsvarande samt körkort B. Erfarenhet av sprinkleranläggningar, planering samt genomförande av systematiskt brandskyddsarbete, nödlägesövningar samt arbete som brandman är mycket meriterande.
Kunskap och erfarenhet av att utfärda tillstånd inom områden som heta arbeten, arbeten i ATEX-områden, föreståndare brandfarlig vara samt utföra gasmätningar är önskvärt.
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Som person har du lätt för att samarbeta med andra och tar stort ansvar för att arbetsuppgifterna blir utförda.
Vidare tror vi att du har ett starkt intresse för en trygg och säker arbetsplats och är en lyhörd lagspelare som förmår skapa engagemang och sprida arbetsglädje. Visa mindre

Arbetsmiljöingenjör - BillerudKorsnäs

Ansök    Maj 7    Libäck & Co AB    Arbetsmiljöingenjör
En säker arbetsplats, där våra medarbetare ska kunna känna sig trygga, inkluderade och inte skada sig, är vår hjärtefråga. BillerudKorsnäs investerar mycket inom säkerhetsområdet och håller på att skapa en kultur där säkerhetstänket finns med i allt vi gör. För att kunna fortsätta den resan som vi påbörjat behöver vi nu stärka vårt team med ytterligare en arbetsmiljöingenjör! Om tjänsten Som arbetsmiljöingenjör hos oss består din vardag av en kombination ... Visa mer
En säker arbetsplats, där våra medarbetare ska kunna känna sig trygga, inkluderade och inte skada sig, är vår hjärtefråga. BillerudKorsnäs investerar mycket inom säkerhetsområdet och håller på att skapa en kultur där säkerhetstänket finns med i allt vi gör. För att kunna fortsätta den resan som vi påbörjat behöver vi nu stärka vårt team med ytterligare en arbetsmiljöingenjör!

Om tjänsten
Som arbetsmiljöingenjör hos oss består din vardag av en kombination av strategiska frågor, planering, analys, riskbedömningar, utbildning, informationsinhämtning och kontakter med många av brukets medarbetare och även myndigheter. Du kommer ingå i Risk Management teamet och tillsammans med dina kollegor tar ni fram och implementerar processer, riktlinjer och arbetssätt. Ni följer upp och rapporterar tillämpning av dessa och lagefterlevnad, samt ansvarar för dokumentation inom arbetsmiljöområdet.

Du och dina kollegor är brukets specialister inom området och kommer få ge mycket stöd och rådgivning inom olika arbetsmiljö- och säkerhetsrelaterade frågor. På så vis är ni och blir en oerhörd viktig nyckelfunktion i vår organisation.

Du kommer tillsammans med berörda parter även stödja utredningar av olycksfall och tillbud. Vidare genomför du många arbetsuppgifter i projektform samt leder och deltar i förbättringsteam för att bidra till en säker arbetsplats.

Om dig
För att trivas i rollen hos oss behöver du brinna för att utveckla hållbart arbetsmiljöarbete. Du vill effektivisera organisationen, fysiskt och socialt, du vill få med dig ledare och medarbetare på den resan vi gör för att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen för alla. Vilket du får genom ditt stora engagemang för frågorna. Du är en duktig kommunikatör och kan förmedla kunskapen på ett lättförståeligt och pedagogiskt sätt.

Vi ser vidare att du har en arbetsmiljöingenjörsutbildning eller annan relevant utbildning. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter tror vi är nödvändigt för att kunna axla rollen hos oss. Har du även erfarenhet av maskinsäkerhet, CE-märkning och arbetsmiljöjuridik är det meriterande.

Om oss
BillerudKorsnäs levererar förpackningsmaterial och -lösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder.

Vi har fler än 150 kompetensområden som täcker allt från skogsbruk till tillverkning av papper och förpackningslösningar med rätt material, funktion och design. Våra tjänster är utspridda över 13 länder vilket ger dig som vill, chans till ett globalt nätverk och arbete i en internationell miljö.

Om processen I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck, 070 594 72 77 eller Andrea Elfman, på 073 509 38 66.

Välkommen med din ansökan senast den 23/5. Visa mindre

Arbetsmiljöingenjör - BillerudKorsnäs

Ansök    Feb 11    Libäck & Co AB    Arbetsmiljöingenjör
En säker arbetsplats, där våra medarbetare ska kunna känna sig trygga, inkluderade och inte skada sig, är vår hjärtefråga. BillerudKorsnäs investerar mycket inom säkerhetsområdet och håller på att skapa en kultur där säkerhetstänket finns med i allt vi gör. För att kunna fortsätta den resan som vi påbörjat behöver vi nu stärka vårt team med ytterligare en arbetsmiljöingenjör! Om tjänsten Som arbetsmiljöingenjör hos oss består din vardag av en kombination ... Visa mer
En säker arbetsplats, där våra medarbetare ska kunna känna sig trygga, inkluderade och inte skada sig, är vår hjärtefråga. BillerudKorsnäs investerar mycket inom säkerhetsområdet och håller på att skapa en kultur där säkerhetstänket finns med i allt vi gör. För att kunna fortsätta den resan som vi påbörjat behöver vi nu stärka vårt team med ytterligare en arbetsmiljöingenjör!

Om tjänsten
Som arbetsmiljöingenjör hos oss består din vardag av en kombination av strategiska frågor, planering, analys, riskbedömningar, utbildning, informationsinhämtning och kontakter med många av brukets medarbetare och även myndigheter. Du kommer ingå i Risk Management teamet och tillsammans med dina kollegor tar ni fram och implementerar processer, riktlinjer och arbetssätt. Ni följer upp och rapporterar tillämpning av dessa och lagefterlevnad, samt ansvarar för dokumentation inom arbetsmiljöområdet.

Du och dina kollegor är brukets specialister inom området och kommer få ge mycket stöd och rådgivning inom olika arbetsmiljö- och säkerhetsrelaterade frågor. På så vis är ni och blir en oerhörd viktig nyckelfunktion i vår organisation.

Du kommer tillsammans med berörda parter även stödja utredningar av olycksfall och tillbud. Vidare genomför du många arbetsuppgifter i projektform samt leder och deltar i förbättringsteam för att bidra till en säker arbetsplats.

Om dig
För att trivas i rollen hos oss behöver du brinna för att utveckla hållbart arbetsmiljöarbete. Du vill effektivisera organisationen, fysiskt och socialt, du vill få med dig ledare och medarbetare på den resan vi gör för att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen för alla. Vilket du får genom ditt stora engagemang för frågorna. Du är en duktig kommunikatör och kan förmedla kunskapen på ett lättförståeligt och pedagogiskt sätt.

Vi ser vidare att du har en arbetsmiljöingenjörsutbildning eller annan relevant utbildning. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter tror vi är nödvändigt för att kunna axla rollen hos oss. Har du även erfarenhet av maskinsäkerhet, CE-märkning och arbetsmiljöjuridik är det meriterande.

Om oss
BillerudKorsnäs levererar förpackningsmaterial och -lösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder.

Vi har fler än 150 kompetensområden som täcker allt från skogsbruk till tillverkning av papper och förpackningslösningar med rätt material, funktion och design. Våra tjänster är utspridda över 13 länder vilket ger dig som vill, chans till ett globalt nätverk och arbete i en internationell miljö.

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck, 070 594 72 77 eller Andrea Elfman, på 073 509 38 66.

Välkommen med din ansökan senast den 21 februari. Visa mindre

Byggnadsinspektör

Ansök    Apr 21    Grums kommun    Bygglovshandläggare
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Den admini... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Den administrativa funktionen är länken mellan kommunens verksamheter och den politiska organisationen. Kommunens byggnadsinspektör är tillsammans med våra fyra miljö- och hälsoskyddsinspektörer organiserade under den administrativa funktionen med den administrativa chefen som närmsta chef.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Som byggnadsinspektör hos oss omfattar dina arbetsuppgifter främst hantering av bygglovsärenden och bygganmälningar, förhandsbesked och myndighetsutövning med utgångspunkt i plan- och bygglagen. Kommunen är liten, vilket innebär att du får ta hand om alla typer av ärenden däribland ovårdade fastigheter och då ofta i samarbete med exempelvis miljöinspektörer eller stadsarkitekt.

Arbetet är självständigt och innebär eget beslutsfattande såväl som föredragningar inför politiska beslutsfattare. Du ansvarar för hela kedjan från ansökan fram till beslut, inklusive tillsyn. Information och service till allmänheten liksom kontakt med byggare, konsulter med flera är en viktig del av arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad byggnadsinspektör, bygglovsinspektör, arkitekt eller motsvarande. Du har goda kunskaper om bygglagstiftningen, och framförallt plan- och bygglagen med dess föreskrifter och byggregler. Erfarenhet av arbete som byggnadsinspektör eller bygglovshandläggare samt erfarenhet av arbete inom kommunal förvaltning är meriterande.

Som person är du lyhörd, pedagogisk, tydlig och lösningsfokuserad. Du behöver ha hög social kompetens och lätt för att samarbeta med andra. Du stöttar gärna kollegor, delger kunskap vidare och har en bra känsla för service. Samtidigt som du behöver ha en god teamkänsla är du en person som tycker om att arbeta självständigt. Andra viktiga egenskaper i rollen är stresstålighet, att ha förmåga att planera och prioritera ditt arbete, ett analytiskt tänkande och förmåga att fatta beslut. Arbetet förutsätter även att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och att du har god IT-kunskap. Vi lägger stor vikt vid dina personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Arbetsmiljöingenjör - BillerudKorsnäs

Ansök    Feb 5    Libäck & Co AB    Arbetsmiljöingenjör
En säker arbetsplats, där våra medarbetare ska kunna känna sig trygga, inkluderade och inte skada sig, är vår hjärtefråga. BillerudKorsnäs investerar mycket inom säkerhetsområdet och håller på att skapa en kultur där säkerhetstänket finns med i allt vi gör. För att kunna fortsätta den resan som vi påbörjat behöver vi nu stärka vårt team med ytterligare en arbetsmiljöingenjör! Om tjänsten Som arbetsmiljöingenjör hos oss består din vardag av en kombination ... Visa mer
En säker arbetsplats, där våra medarbetare ska kunna känna sig trygga, inkluderade och inte skada sig, är vår hjärtefråga. BillerudKorsnäs investerar mycket inom säkerhetsområdet och håller på att skapa en kultur där säkerhetstänket finns med i allt vi gör. För att kunna fortsätta den resan som vi påbörjat behöver vi nu stärka vårt team med ytterligare en arbetsmiljöingenjör!

Om tjänsten
Som arbetsmiljöingenjör hos oss består din vardag av en kombination av strategiska frågor, planering, analys, riskbedömningar, utbildning, informationsinhämtning och kontakter med många av brukets medarbetare och även myndigheter. Du kommer ingå i Risk Management teamet och tillsammans med dina kollegor tar ni fram och implementerar processer, riktlinjer och arbetssätt. Ni följer upp och rapporterar tillämpning av dessa och lagefterlevnad, samt ansvarar för dokumentation inom arbetsmiljöområdet.

Du och dina kollegor är brukets specialister inom området och kommer få ge mycket stöd och rådgivning inom olika arbetsmiljö- och säkerhetsrelaterade frågor. På så vis är ni och blir en oerhörd viktig nyckelfunktion i vår organisation.

Du kommer tillsammans med berörda parter även stödja utredningar av olycksfall och tillbud. Vidare genomför du många arbetsuppgifter i projektform samt leder och deltar i förbättringsteam för att bidra till en säker arbetsplats.

Om dig
För att trivas i rollen hos oss behöver du brinna för att utveckla hållbart arbetsmiljöarbete. Du vill effektivisera organisationen, fysiskt och socialt, du vill få med dig ledare och medarbetare på den resan vi gör för att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen för alla. Vilket du får genom ditt stora engagemang för frågorna. Du är en duktig kommunikatör och kan förmedla kunskapen på ett lättförståeligt och pedagogiskt sätt.

Vi ser vidare att du har en arbetsmiljöingenjörsutbildning eller annan relevant utbildning. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter tror vi är nödvändigt för att kunna axla rollen hos oss. Har du även erfarenhet av maskinsäkerhet, CE-märkning och arbetsmiljöjuridik är det meriterande.

Om oss
BillerudKorsnäs levererar förpackningsmaterial och -lösningar som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är en världsledande leverantör av nyfiberbaserat förpackningsmaterial och har kunder i över 100 länder.

Vi har fler än 150 kompetensområden som täcker allt från skogsbruk till tillverkning av papper och förpackningslösningar med rätt material, funktion och design. Våra tjänster är utspridda över 13 länder vilket ger dig som vill, chans till ett globalt nätverk och arbete i en internationell miljö.

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck, 070 594 72 77 eller Andrea Elfman, på 073 509 38 66.

Välkommen med din ansökan senast den 21 februari. Visa mindre

Brandman

Ansök    Okt 22    Billerudkorsnäs Sweden AB    Brandman
Avdelningen Risk Management på Gruvön söker nu dig! En engagerad person med stor kunskap om brandskydd- och säkerhetsfrågor. Risk Management består idag av avdelningschef, arbetsplatsens huvudskyddsombud, arbetsmiljöingenjörer, samordnande brandtekniker, brandman samt hamn- och bevakningsansvarig. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse och lön enligt kollektivavtal. Du tillhör avdelningen Risk Management där du tillsammans ... Visa mer
Avdelningen Risk Management på Gruvön söker nu dig!
En engagerad person med stor kunskap om brandskydd- och säkerhetsfrågor.
Risk Management består idag av avdelningschef, arbetsplatsens huvudskyddsombud, arbetsmiljöingenjörer, samordnande brandtekniker, brandman samt hamn- och bevakningsansvarig.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse och lön enligt kollektivavtal.
Du tillhör avdelningen Risk Management där du tillsammans med dina kollegor på brandstationen bildar ett starkt och sammansvetsat lag.
Du kommer att utbilda och träna industribrandstyrkan samt ingår i larmorganisationen dagtid i händelse av brand-, kem-, olycksfall- och sjukdomsfall. Som brandman är du med och planerar, genomför och upprätthåller det systematiska brandskyddsarbetet på Gruvöns bruk. Det innebär skötsel, underhåll och tillsyn av sprinklersystem, brandlarm och brandvattennät med pumpar. Andra delar som ingår i tjänsten är till exempel skötsel av personburna gasvarnare och gasmätare samt underhåll av fordon och utrustning på brandstationen.
Du kommer kunna vara deltagare i projekt på brandskyddsområdet samt genomföra brandskyddsutbildningar. I arbetet ingår också att kunna utfärda tillstånd för heta arbeten, gasmätningar samt ge arbetstillstånd för arbeten i ATEX-områden.
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning med inriktning brand eller motsvarande samt körkort B. Erfarenhet av sprinkleranläggningar, planering samt genomförande av systematiskt brandskyddsarbete, nödlägesövningar samt arbete som brandman är mycket meriterande.
Kunskap och erfarenhet av att utfärda tillstånd inom områden som heta arbeten, arbeten i ATEX-områden, föreståndare brandfarlig vara samt utföra gasmätningar är önskvärt.
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Som person har du lätt för att samarbeta med andra och tar stort ansvar för att arbetsuppgifterna blir utförda.
Vidare tror vi att du har ett starkt intresse för en trygg och säker arbetsplats och är en lyhörd lagspelare som förmår skapa engagemang och sprida arbetsglädje.


Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Charlotta Sundgren 0555-41447 eller Susanne Thellberg 0555-41485 Visa mindre

Arbetsmiljöingenjör till BillerudKorsnäs

ARBETSMILJÖINGENJÖR TILL BILLERUDKORSNÄS ”Vi ser fram emot att få in den sista pusselbiten till vårt lag! Som arbetsmiljöingenjör hos oss på BillerudKorsnäs kommer du dels få vara med när vi sätter vår nya arbetsstruktur men här får du ju verkligen vara med och skapa en trygg arbetsplats. Du kommer få chansen att utveckla dig själv och dina kollegor och tillsammans med oss fortsätta arbetet mot en säker arbetsplats där ingen gör sig illa, en stabil produkt... Visa mer
ARBETSMILJÖINGENJÖR TILL BILLERUDKORSNÄS
”Vi ser fram emot att få in den sista pusselbiten till vårt lag! Som arbetsmiljöingenjör hos oss på BillerudKorsnäs kommer du dels få vara med när vi sätter vår nya arbetsstruktur men här får du ju verkligen vara med och skapa en trygg arbetsplats. Du kommer få chansen att utveckla dig själv och dina kollegor och tillsammans med oss fortsätta arbetet mot en säker arbetsplats där ingen gör sig illa, en stabil produktion med medarbetare som trivs med att tänka nytt, ta ansvar, samarbeta och skapa värde!” Så säger Charlotta Sundgren, Säkerhetschef och din blivande chef på BillerudKorsnäs om varför du ska söka tjänsten som arbetsmiljöingenjör.  

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsmiljöingenjör är du en stödfunktion med brett kontaktnät inom Gruvöns bruk och i det dagliga arbetet har du kontakt med många av brukets medarbetare. Du tillhör avdelningen Risk Management där du tillsammans med de andra arbetsmiljöingenjörerna bildar ett starkt och sammansvetsat lag. Du är delaktig i det dagliga arbetet runt arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor och du kommer även att ha rollen som sakkunnig inom arbetsmiljöområdet. Vid behov initierar, deltar och genomför du riskbedömningar och utbildningar inom arbetsmiljöområdet. Du kommer tillsammans med berörda parter att stödja utredningar av olycksfall och tillbud. Vidare genomför du många arbetsuppgifter projektform samt leder och deltar i förbättringsteam för att bidra till en säker arbetsplats.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker stimuleras av mötet med människor och att du skapar de kontakter som krävs för att på så vis se och bidra till att utbildningsbehov, utvecklingsområden och risker åtgärdas. Du är en lyhörd lagspelare som förmår skapa engagemang. Vidare tror vi att du har ett starkt intresse för en trygg och säker arbetsplats samt förmågan att på ett pedagogiskt sätt kommunicera detta utifrån ett arbetsmiljö- och företagsperspektiv. Du har en arbetsmiljöingenjörsutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig och goda kunskaper i svenska och engelska. Har du erfarenhet av maskinsäkerhet och CE-märkning är det meriterande.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som arbetsmiljöingenjör är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på BillerudKorsnäs. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsmiljöingenjör

Ansök    Dec 20    BillerudKorsnäs    Arbetsmiljöingenjör
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

På Gruvöns bruk arbetar vi varje dag mot våra mål: En säker arbetsplats där ingen gör sig illa, en stabil produktion med medarbetare som trivs med att tänka nytt, ta ansvar, samarbeta och skapa värde!

Vi söker nu en drivande och kunnig Arbetsmiljöingenjör till avdelningen Risk Management.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Om tjänsten
Vi erbjuder en roll där du utifrån rådande behov kommer att delta på driftsmöten och vara delaktig i det dagliga arbetet runt arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor.
Du är med och utvecklar och informerar om gällande arbetsmiljöfaktorer, lagar- och föreskrifter inom arbetsmiljöområdet.
Vid behov initierar, deltar och genomför arbetsmiljöingenjören skyddsronder, riskbedömningar och utbildningar inom arbetsmiljöområdet.
Du kommer tillsammans med berörda parter att utreda olycksfall och tillbud.

Som arbetsmiljöingenjör har du ett brett kontaktnät inom Gruvöns bruk och i det dagliga arbetet har du kontakt med många av brukets medarbetare.
Du kommer att ha rollen som sakkunnig inom arbetsmiljöområdet i en av brukets ledningsgrupper.

Kvalifikationer
Arbetsmiljöingenjörsutbildning eller utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig. Goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Du har ett brinnande intresse för en trygg och säker arbetsplats samt förmågan att på ett pedagogiskt sätt kommunicera detta utifrån ett arbetsmiljö- och företagsperspektiv.
Som arbetsmiljöingenjör hos oss har du förmågan att skapa de kontakter som krävs för rollen, för att på så vis se och bidra till att utbildningsbehov, utvecklingsområden och risker åtgärdas.
Du har lätt för att skapa engagemang och driva frågor inom arbetsmiljöområdet.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Englund, tf. Risk Manager, 0555-41093

Välkommen med din ansökan senast den 19 januari 2020 Visa mindre

Vi söker nu en Kundansvarig Gruppledare till stationärt uppdrag

Ansök    Feb 19    Nokas Security AB    Väktare
Det här är en tjänst som passar dig som tycker om mötet med olika människor och ser det som en utmaning att hantera alla typer av uppkomna situationer och är lösningsorienterad till sinnet. Du är en person som levererar hög service med säkerhet i fokus. Du bör trivas med att arbeta i en föränderlig miljö med snabba omställningar. Du har förmåga att delegera arbetsuppgifter samtidigt som du får dina medarbetare att arbeta som ett team. Arbetstider: Dagtid,... Visa mer
Det här är en tjänst som passar dig som tycker om mötet med olika människor och ser det som en utmaning att hantera alla typer av uppkomna situationer och är lösningsorienterad till sinnet. Du är en person som levererar hög service med säkerhet i fokus. Du bör trivas med att arbeta i en föränderlig miljö med snabba omställningar. Du har förmåga att delegera arbetsuppgifter samtidigt som du får dina medarbetare att arbeta som ett team.

Arbetstider: Dagtid, vardagar må-fre 

Tjänsteställe: Grums

Varaktighet: Heltid, tillsvidare

Tillträde: Enligt överenskommelse

Som kundansvarig gruppledare skall du bland annat:


• Ombesörja rapportering till kund
• Rekrytera nya medarbetare
• Schemaläggning
• Hantera sjukskrivningar och ledighetsansökningar
• Planera extrabevakningar
• Delta i kundmöten
• Ta del av produktivitetsrapport. Vidta och/eller föreslå åtgärder för relevanta delar
• Säkerställa bemanning under pass samt kommande pass utifrån lokal rutin
• Säkerställa korrekt leverans, kvalitet och utbildningsnivå
• Säkerställa att samtliga medarbetare har rätt förutsättningar och korrekt utrustning

Formella krav:


• Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Vara pedagogiskt lagd
• Vara självgående
• Körkort klass B
• Väktarutbildning 1 & 2
• Vara en representant för såväl Avarn Security som BillerudKorsnäs

Kvalifikationer för tjänsten:

- Lösningsorienterad och ”Service-minded”
- Stresstålig
- Kunna hantera flera projekt samtidigt
- Vara väl förenlig med, samt verka efter Avarn Securitys samt BillerudKorsnäs värdegrunder

Meriterande för denna tjänst är om du har tidigare dokumenterad erfarenhet som gruppledare, arbetsledare eller motsvarande.

Sök tjänsten snarast möjligt, dock senast 8 mars

För tjänstespecifika frågor, kontakta gärna kundansvarig gruppledare Andreas Teuscher på [email protected] Visa mindre

Avarn Security söker nu hamn- och sjöfartskyddsontrollant

Ansök    Dec 6    Avarn Security Region Väst    Väktare
Avarn Security söker nu engagerade väktare som har gedigen erfarenhet av säkerhetsarbete. Vi erbjuder dig möjligheten att vara del av ett säkerhetsföretag där du som medarbetare är vår viktigaste tillgång och avgörande för vår vision – säkerhet och ansvarstagande i världsklass. Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med passion, respekt och laganda skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas. Vem är du? Du ... Visa mer
Avarn Security söker nu engagerade väktare som har gedigen erfarenhet av säkerhetsarbete.

Vi erbjuder dig möjligheten att vara del av ett säkerhetsföretag där du som medarbetare är vår viktigaste tillgång och avgörande för vår vision – säkerhet och ansvarstagande i världsklass.

Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med passion, respekt och laganda skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas.

Vem är du? Du är en innovativ person med ett äkta engagemang, är ansvarstagande samt har förmåga att fatta egna beslut.

Dagar som är tuffa och motiga behåller du fokus och ett gott humör. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kunder som med kollegor.

Tjänsten löper på rullande 5-4 schema. Tjänstgöring 2 helger per månad.

Som Hamn- och sjöfartskyddskontrollant skall du bland annat:

Tillverka passerkort.
Spärra tappade passerkort.
Tillverka parkeringstillstånd.
Utföra bevakning via övervakningskameror.
Utföra alkoholkontroller.
Sköta rapportering till kund.
Hindra att obehöriga får tillträde till kundens område.
Arbeta och verka efter AVARN Way.
 

Formella krav:

Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Vara pedagogiskt lagd.
Vara självgående.
Körkort klass B.
 

Meriterande:

Hamn- och sjöfartsskyddskontrollantsutbildning
Ordningsvaktsutbildning
Skyddsvaktsutbildning
 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten tillsätts i samråd med kund.

 

Övrigt:

Eftersom AVARN Security är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen.

Ekonomisk granskning och drogtest utan anmärkning är också en förutsättning för anställning.

 Vid tjänstespecifika frågor är du välkommen att kontakta Kundansvarig Gruppledare Andreas Teuscher [email protected]  alternativt platschef Morgan Ovén [email protected]

Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Respektera vänligen att vi inte tar emot några ansökningar via epost. Dessa kommer inte att behandlas. Visa mindre

Vi söker nu väktare till receptionsuppdrag hos storkund

Ansök    Okt 10    AVARN Security Region Väst    Väktare
AVARN Security söker nu engagerade väktare som har erfarenhet av receptionsarbete. Vi erbjuder dig möjligheten att vara del av ett säkerhetsföretag där du som medarbetare är vår viktigaste tillgång och avgörande för vår vision – säkerhet och ansvarstagande i världsklass. Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med passion, respekt och laganda skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas. Vem är du? Du är en i... Visa mer
AVARN Security söker nu engagerade väktare som har erfarenhet av receptionsarbete.

Vi erbjuder dig möjligheten att vara del av ett säkerhetsföretag där du som medarbetare är vår viktigaste tillgång och avgörande för vår vision – säkerhet och ansvarstagande i världsklass.

Våra värderingar är viktiga för oss och vi är övertygade om att vi med passion, respekt och laganda skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas.

Vem är du? Du är en innovativ person med ett äkta engagemang, är ansvarstagande samt har förmåga att fatta egna beslut.

Dagar som är tuffa och motiga behåller du fokus och ett gott humör. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kunder som med kollegor.

Erfarenhet av service och administration är en förutsättning för att lyckas i rollen och vi söker dig som erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För oss betyder det att du har arbetat som receptionist, kontorsassistent, administratör eller motsvarande och vi tror att du brinner för serviceyrket!

Som Receptionist blir du vår kunds ansikte utåt. Du kommer att bli det första och sista intrycket av ett besök och det är viktigt att du skapar ett professionellt mottagande så att alla besökarna känner sig sedda och värmt välkomna.

Grundkrav för ansökan;

-Väktarutbildning 1 och 2.

- Gymnasiekompetens eller motsvarande.

- God erfarenhet i Officepaketet eller motsvarande.

- Körkort.

- Behärska svenska språket såväl i tal som skrift.

Meriterande

- Kunskaper i fler språk. Tyska, franska, italienska, engelska.

- Tidigare erfarenhet av receptionsjobb

- Tidigare erfarenhet av telefonväxel.

 Arbetsuppgifter:

- Välkomna besökare i receptionen.

- Svara i kunds telefonväxel och koppla samtal.

- Säkerställa att endast behöriga personer passerar skalskyddet.

- Lotsa besökare rätt.

- Utfärda p-tillstånd för besökare.

- Hantering- och administrering i besöksprogram.

- Övrig administration.

Säkerhet och ansvarstagande är våra viktigaste ledord i allt vi gör. Vi söker därför personer som står för ett aktivt ansvarstagande och ett bemötande dina kollegor alltid kan vara stolta över.

För att trivas i rollen krävs det att du är självgående, serviceinriktad och kan på ett ansvarstagande och innovativt sätt fatta egna beslut när situationen kräver det. Du har förmågan att bygga relationer och lätt för att skapa ett givande samarbete med kunder och kollegor.

Samtidigt är det viktigt att du har en positiv inställning och kan arbeta självständigt utan att förlora fokus och energi. Vår verksamhet pågår dygnet runt, året om och kan innebära långa pass och obekväma arbetstider.
Arbetstider för denna specifika tjänst, är kontorstid måndag – fredag.

AVARN Security erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

Eftersom AVARN Security är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Ekonomisk granskning och drogtest utan anmärkning är också en förutsättning för anställning.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Kundansvarig Gruppledare Andreas Teuscher [email protected]  eller platschef Morgan Ovén [email protected]

Vänligen respektera att vi ej tar emot ansökningar via epost.

Sista ansökningsdatum är 2019-11-10 Visa mindre

Risk Manager

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

På Gruvöns bruk arbetar vi varje dag mot våra mål: En säker arbetsplats, där ingen gör sig illa, på något sätt, en stabil produktion, med medarbetare som trivs med att tänka nytt, ta ansvar, samarbeta och skapa värde.
Vi söker nu en Risk Manager som vill leda, samordna och utveckla verksamheten mot en hållbar framtid. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Om tjänsten
Vi erbjuder en roll med ett stort ansvar kring skydd och säkerhet. Arbetet innebär att du ansvarar för ledning, utveckling och samordning för brukets säkerhet tillsammans med skyddsombud, arbetsmiljöingenjörer, brandtekniker, hamn- och bevakningsansvarig samt brandman.
Du ingår i brukets lokala ledningsgrupp och har både personal- och budgetansvar för avdelningen.

Kvalifikationer
Du ska ha en eftergymnasial utbildning inom området eller annan vidare högre utbildning som bedöms vara meriterande för tjänsten. Erfarenhet av skydd- och säkerhetsarbete inom processindustri är en fördel.
Det är meriterande om du har erfarenhet från ledande befattning.
Kunskaper kring lagstiftning inom arbetsmiljö, hälsa och brandskydd är ett krav.

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du är en person som brinner för att skapa engagemang för skydd- och säkerhetsfrågor. Du har lätt för att lära känna och få kontakt med människor, vilket bidrar till att du också kan fånga utbildningsbehov, utvecklingsområden, eventuella riskområden och andra förhållanden av intresse ur ett risk- och företagsperspektiv.
Du kommer att driva eller delta i en rad frågor och projekt. Det är därför viktigt att du vill ha en roll där du ges möjlighet att lära dig mycket nytt samt att du frågar, utforskar och kommer med idéer och förslag.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkomm en att kontakta Peter Lindgren, Brukschef, 0555-413 61

Välkommen med din ansökan senast den 8 december 2019! Visa mindre

Byggnadsinspektör

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan. Den administrativa funktionen är länken mellan kommunens verksamheter och den politiska organisationen. Kommunens byggnadsinspektör är tillsammans m... Visa mer
Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan.

Den administrativa funktionen är länken mellan kommunens verksamheter och den politiska organisationen. Kommunens byggnadsinspektör är tillsammans med våra fyra miljö- och hälsoskyddsinspektörer organiserade under den administrativa funktionen med den administrativa chefen som närmsta chef.

ARBETSUPPGIFTER
Som byggnadsinspektör hos oss omfattar dina arbetsuppgifter främst hantering av bygglovsärenden och bygganmälningar, förhandsbesked och myndighetsutövning med utgångspunkt i plan- och bygglagen. Kommunen är liten, vilket innebär att du får ta hand om alla typer av ärenden däribland ovårdade fastigheter och då ofta i samarbete med exempelvis miljöinspektörer eller stadsarkitekt.

Arbetet är självständigt och innebär eget beslutsfattande såväl som föredragningar inför politiska beslutsfattare. Du ansvarar för hela kedjan från ansökan fram till beslut, inklusive tillsyn. Information och service till allmänheten liksom kontakt med byggare, konsulter med flera är en viktig del av arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad byggnadsinspektör, bygglovsinspektör, arkitekt eller motsvarande. Du har goda kunskaper om bygglagstiftningen, och framförallt plan- och bygglagen med dess föreskrifter och byggregler. Erfarenhet av arbete som byggnadsinspektör eller bygglovshandläggare samt erfarenhet av arbete inom kommunal förvaltning är meriterande.

Som person är du lyhörd, pedagogisk, tydlig och lösningsfokuserad. Du behöver ha hög social kompetens och lätt för att samarbeta med andra. Du stöttar gärna kollegor, delger kunskap vidare och har en bra känsla för service. Samtidigt som du behöver ha en god teamkänsla är du en person som tycker om att arbeta självständigt. Andra viktiga egenskaper i rollen är stresstålighet, att ha förmåga att planera och prioritera ditt arbete, ett analytiskt tänkande och förmåga att fatta beslut. Arbetet förutsätter även att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och att du har god IT-kunskap. Vi lägger stor vikt vid dina personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Samordnande brandtekniker

Ansök    Mar 15    BillerudKorsnäs    Brandtekniker
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Avdelningen Risk management på Gruvöns bruk söker nu dig som är en engagerad person med stor kunskap om säkerhets- och brandskyddsfrågor.

Risk management består idag av avdelningschef, skyddsombud, arbetsmiljöingenjörer, brandtekniker, hamn- och bevakningsansvarig samt en brandman.

Vi söker nu en samordnande brandtekniker till avdelningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Om tjänsten
Som samordnande brandtekniker är du med och planerar, samordnar, genomför och upprätthåller det systematiska brandskyddsarbetet inklusive insatsplaner. Du är även med och stöttar och följer upp det systematiska brandskyddsarbetet på Gruvöns avdelningar.

Andra delar som ingår i tjänsten är till exempel skötsel, underhåll och tillsyn av det förebyggande brandskyddet samt underhåll av fordon och utrustning på brandstationen. Som samordnande brandtekniker kommer du bland annat att planera och genomföra nödlägesövningar enligt lagar och krav, genomföra brandskyddsutbildningar och delta i projekt i brandskyddsfrågor. Du kommer även att genomföra utbildningar och träning av industribrandstyrkan samt att leda dem vid insatser. I förekommande fall utföra ovanstående uppgifter även på Gruvöns sågverk enligt avtal.

Arbetet innebär många kontaktytor, du kommer att ha kontakt med till exempel myndigheter, försäkringsbolag, StoraEnso Gruvöns sågverk samt alla avdelningar på Gruvöns bruk och övriga BillerudKorsnäs enheter.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en brand- eller civilingenjörsutbildning i riskhantering eller liknande utbildning.
Erfarenhet av sprinkleranläggningar, planering, samordning och genomförande av systematiskt brandskyddsarbete, nödlägesövningar samt arbete som brandman är meriterande.
Kunskap och erfarenhet av att utfärda tillstånd inom områden som heta arbeten, arbeten i ATEX-områden, föreståndare brandfarlig vara samt utföra gasmätningar är önskvärt. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person har du lätt för att samarbeta med andra, du arbetar aktivt med att ge återkoppling och är öppen för dialog. Du sprider arbetsglädje, motiverar och uppmuntrar andra.
Du tar ansvar för att arbetsuppgifterna blir utförda och arbetar för att nå uppsatta mål. Du är strukturerad, har lätt för att se samband och tycker om att arbeta aktivt med förbättringar. En bra och säker arbetsmiljö är viktigt för dig. 

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Hallgren, Risk Manager, 0555-41403

Välkommen med din ansökan  senast den 14 april 2019. Sök redan idag då u rval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum! Visa mindre