Lediga jobb Grums Pastorat i Grums

Se alla lediga jobb från Grums Pastorat i Grums. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Grums som finns inom det yrket.

Kyrkogårdsarbetare säsong

Vill du ha ett fritt arbete utomhus? Tycker du om ett fysiskt arbete? Vill du vara en del i en trevlig gemenskap? Då kan arbetet som kyrkogårdsarbetare vara något för dig. Vi behöver förstärka bemanningen under säsongen 2024 och söker därför flera kyrkogårdsarbetare. I Grums pastorat finns fyra kyrkogårdar med tillhörande fastigheter och arbetet kan ske inom hela pastoratet. Som kyrkogårdsarbetare ansvarar du tillsammans med andra för skötseln av våra kyr... Visa mer
Vill du ha ett fritt arbete utomhus? Tycker du om ett fysiskt arbete? Vill du vara en del i en trevlig gemenskap? Då kan arbetet som kyrkogårdsarbetare vara något för dig.
Vi behöver förstärka bemanningen under säsongen 2024 och söker därför flera kyrkogårdsarbetare.
I Grums pastorat finns fyra kyrkogårdar med tillhörande fastigheter och arbetet kan ske inom hela pastoratet. Som kyrkogårdsarbetare ansvarar du tillsammans med andra för skötseln av våra kyrkogårdar och fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår bland annat gräsklippning, trimning, plantering, häckklippning, ogräsrensning, lövhantering och gravsättningar.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta på kyrkogård, annat grönytearbete eller har grönyteutbildning. Även andra erfarenheter kan komma att värderas. Vi värdesätter egenskaper som förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor samt att du är flexibel som person med god initiativ- och samarbetsförmåga. Du ska vara ansvarstagande och professionell i ditt bemötande mot våra besökare på kyrkogårdarna.
Arbetet är fysiskt krävande och du behöver ha god fysik.
Vid tillsättningen av tjänsterna kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.
Varaktighet: april- november
Arbetstid: Heltid men deltid kan diskuteras
Tillträde: Efter överenskommelse
Ansökan med CV och personligt brev, mailas till
[email protected]
Märk ansökan med Säsong 2024
Sista ansökningsdag: 22 februari

Vid frågor om tjänsterna kontakta:
Kyrkogård- och fastighetschef Christer Skog 0555-43951
Facklig företrädare Per Gårdh 0555-43954 Visa mindre

Församlingspedagog/assistent 100%

Ansök    Maj 9    Grums Pastorat    Församlingspedagog
Vi söker en församlingspedagog/assistent med inriktning mot barn, familj och konfirmander i Grums pastorat. Tillsammans med andra pedagoger, präster och övriga medarbetare kommer Du fortsätta utveckla och aktivt leda olika delar av verksamheten i pastoratet. I Dina arbetsuppgifter ingår att skapa en trygg och lärande verksamhet för barn i olika åldrar, att arbeta med barn- och familjegrupper, ha skolkontakter och även vara en del av konfirmandmedarbetarlag... Visa mer
Vi söker en församlingspedagog/assistent med inriktning mot barn, familj och konfirmander i Grums pastorat. Tillsammans med andra pedagoger, präster och övriga medarbetare kommer Du fortsätta utveckla och aktivt leda olika delar av verksamheten i pastoratet.
I Dina arbetsuppgifter ingår att skapa en trygg och lärande verksamhet för barn i olika åldrar, att arbeta med barn- och familjegrupper, ha skolkontakter och även vara en del av konfirmandmedarbetarlaget tillsammans med församlingspedagog och präst.
Pedagogisk utbildning eller motsvarande är en merit.
· Vi söker Dig som har erfarenhet att arbeta med barn i olika åldrar, gärna från kyrkans verksamheter, samt vill skapa nyfikenhet för Bibelns berättelser.
· Vi ser det gärna att Du kan spela och sjunga.
· Vi förutsätter att Du tillhör Svenska Kyrkan och delar våra värderingar.
Hela församlingsverksamheten ligger direkt under kyrkoherden som kommer att ha ett nära samarbete med dig. Vi söker Dig som både kan arbeta självständigt och i ett arbetslag.

Om tjänsten:
100% tills vidareanställning. Ev. provanställning kan förekomma
Körkort B och tillgång till egen bil krävs
Helgarbete samt lägerverksamhet ingår i tjänsten.

För mer info kontakta:
Kyrkoherde Madelene Stendahl 0555-439 12
Vision Eva Bonander 0703-754144

Välkommen med Din ansökan med personligt brev och CV
Sista ansökningsdag 31 maj 2024
Grums pastorat
Orrbygatan 6
66430 Grums
Eller
[email protected] Visa mindre