Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Grums

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Grums. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Grums som finns hos arbetsgivaren.

Kommunikatör

Ansök    Jun 17    Grums kommun    Informatör/Kommunikatör
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Nu söker v... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Nu söker vi en kommunikatör till tillväxt- och tillsynsfunktionen. Funktionen arbetar med turism, näringsliv, miljö och bygg, planfrågor, GIS samt kontaktcenter. Den är organisatoriskt placerad i stabsfunktionen utveckling och förvaltning och leds av tillväxtchef.
Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör kommer du arbeta i ett nära samarbete med samtlig personal på tillväxt- och tillsynsfunktionen. Du kommer att ha kontakt med personer, föreningar och företag både internt och externt. Du kommer även att hjälpa till att arrangera evenemang och "hugga i" där det behövs. Viktigt att du trivs med att den ena dagen inte är den andra lik och att du är flexibel efter verksamhetens behov samt har ett eget driv.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Arbeta fram marknadsförings- och presentationsmaterial utifrån tillväxt- och tillsynsfunktionen behov
• Stödja och bevaka kommunens kommunikationsfrågor på sociala medier och på andra forum
• Producera broschyrer och informationsblad
• Skriva och redigera text
• Arrangera evenemang i samarbete med övrig personal på tillväxt- och tillsynsfunktionen
• Göra reportage med exempelvis företagare och föreningar
• Vid behov bemanna kontaktcenter

KVALIFIKATIONER
Vi söker en utåtriktad kommunikatör som trivs med att träffa mycket människor. Vi söker dig som är utbildad kommunikatör eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av grafisk formgivning och design, både för tryckta produkter och webbpublicering.

Vi ser det som betydelsefullt att du som söker har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på ett tydligt och strukturerat sätt både på svenska och engelska. Erfarenhet av Indesign är meriterande. Ibland kan tjänsten innefatta kvälls- och helgarbete.

Giltigt B-körkort är ett krav.

Du har en stark drivkraft till att uppnå resultat och tar egna initiativ. Du är serviceinriktad och känner till det goda värdskapet och vad det står för. Vidare är du en positiv, innovativ, lyhörd och prestigelös person och du är intresserad av att utveckla Grums kommun tillsammans med olika samverkansparter. Du är bra på att skapa nätverk och samverkan vilket ställer krav på en kommunikativ förmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Självklart delar du vår värdegrund om att vara professionell, välkomnande, engagerad och delaktig!

Urvalsarbete sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre