Lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Grums

Se lediga jobb som Städare/Lokalvårdare i Grums. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Grums som finns hos arbetsgivaren.

Lokalvårdare och skolbusschaufför

Vi söker en vikarierande lokalvårdare/skolbusschaufför med några arbetsuppgifter i disk och kök. Vikariatet innebär att du arbetar tillsammans med en kollega med liknande tjänst. Du kör skolbuss på morgon och eftermiddag, mellan bussturerna utför du lokalvård på vår skola och förskola samt köksarbete/disk efter frukost och lunch på förskolan. Arbetstider cirka 6.30-15.30 men det kan variera under året. Vi söker dig som är en ansvarstagande och servic... Visa mer
Vi söker en vikarierande lokalvårdare/skolbusschaufför med några arbetsuppgifter i disk och kök.

Vikariatet innebär att du arbetar tillsammans med en kollega med liknande tjänst. Du kör skolbuss på morgon och eftermiddag, mellan bussturerna utför du lokalvård på vår skola och förskola samt köksarbete/disk efter frukost och lunch på förskolan.
Arbetstider cirka 6.30-15.30 men det kan variera under året.
Vi söker dig som är en ansvarstagande och servicegivande person som kan arbeta både självständigt och i samarbete med kollegor.
Du har B-körkort och yrkesbevis/kompetensbevis eller dokumenterad erfarenhet av lokalvård.

Du som söker tycker om att arbeta där barnen är i fokus och ser vikten av att barnens lokaler håller god kvalitet. Du ska vara trygg i din roll som chaufför.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Värmskogs friskola och förskola består av en förskola med tre barngrupper, fritidshem för skolans elever och grundskola från förskoleklass till och med årskurs 6.
Förskolans verksamhet har funnits i privat regi sedan 1996 och sedan 2008 även skolan. Värmskogs förskola har cirka 40 barn i åldrarna ett till fem år och ungefär lika många elever på skolan F-6. Förskolan byggdes ut 2017, vilket ger större yta för barngrupperna. Skolan har en nyrenoverad matsal där det serveras hemlagad mat varje dag, de äldre förskolebarnen äter frukost, lunch och mellanmål där. Visa mindre

Nu söker vi extrapersonal

Rasta är en kedja med 29 anläggningar runt om i Sverige, de flesta anläggningarna har restaurang och butik/bensinstation. 12 av våra anläggningar har även hotell och här i Grums har vi ett hotell med 34 rum. Vi söker nu extrapersonal till städet. I första hand handlar det om att städa restaurangen och toaletter men även rumsstädning på hotellet kan förekomma. Vi har varierande arbetstider och jobbar morgon, dag, kväll och helger. Vi är ett glatt gäng i v... Visa mer
Rasta är en kedja med 29 anläggningar runt om i Sverige, de flesta anläggningarna har restaurang och butik/bensinstation. 12 av våra anläggningar har även hotell och här i Grums har vi ett hotell med 34 rum.
Vi söker nu extrapersonal till städet.
I första hand handlar det om att städa restaurangen och toaletter men även rumsstädning på hotellet kan förekomma.
Vi har varierande arbetstider och jobbar morgon, dag, kväll och helger.
Vi är ett glatt gäng i varierande åldrar som gillar när det är full fart och behöver likasinnade i vårt team.
Vår anläggning ligger något utanför samhället så det kan vara svårt att åka kollektivtrafik till oss, bil och körkort är en fördel.
Vi ser helst att du har fyllt 18år för att kunna jobba alla olika arbetspass.
Låter detta som något för dig? Visa mindre

Lokalvårdare

Ansök    Apr 6    Grums kommun    Städare/Lokalvårdare
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Hos oss gö... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker vikarierande lokalvårdare till Slottsbrons skola och förskola. I lokalvårdsuppdraget utför du städning i skolan och förskolans lokaler, arbetet innehåller samtliga städmoment inom daglig städning, veckostädning och storstädning av lokaler. Jobbet innefattar att vårda maskiner, städmaterial och ansvara för beställningar av förbrukningsmaterial.

Ditt uppdrag är att ge bästa möjliga service och hålla en god städkvalité så att verksamheternas lokaler upplevs som rena, fräscha och trivsamma att vistas i.

Vid behov kan du också få utföra enklare sysslor i våra mottagningskök såsom disk, städ etc.

KVALIFIKATIONER
Du har grundläggande kunskaper i professionell städning. Erfarenhet av liknande arbete och/eller SRY-kurs är meriterande.

Du är flexibel, serviceinriktad, ser möjligheter och inte hinder samt har god samarbetsförmåga. För att trivas i arbetet måste du kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Giltigt B-körkort krävs.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre