Lediga jobb Testhuset Urval & Utveckling AB i Grums

Se alla lediga jobb från Testhuset Urval & Utveckling AB i Grums. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Grums som finns inom det yrket.

Resande mekaniker - Fredheim Maskin

Om tjänsten Vi söker en erfaren och tekniskt intresserad resande mekaniker med gedigen kunskap inom installation och underhåll av kross & sorteringsverk. Som en värdefull medlem av vårt team kommer du att ha möjlighet att arbeta självständigt med varierande projekt och utmaningar hos våra kunder. Om du brinner för att göra skillnad och effektivisera våra kunders verksamhet kan du med din tekniska bakgrund bli en värdefull tillgång och nyckelspelare hos oss... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en erfaren och tekniskt intresserad resande mekaniker med gedigen kunskap inom installation och underhåll av kross & sorteringsverk. Som en värdefull medlem av vårt team kommer du att ha möjlighet att arbeta självständigt med varierande projekt och utmaningar hos våra kunder. Om du brinner för att göra skillnad och effektivisera våra kunders verksamhet kan du med din tekniska bakgrund bli en värdefull tillgång och nyckelspelare hos oss på Fredheim Maskin.
Dina ansvarsområden innefattar akut underhåll, service och reparation av maskiner samt installation och utbildning hos kund av nya maskiner för att säkerställa en hög kvalitet och bygga goda relationer. Majoriteten av tiden ser vi att du är på plats hos kunder i regionen mellersta och södra Sverige. Uppdrag förekommer även i övriga Sverige samt Norge.
Tjänsten är placerad i våra lokaler i Grums.
Arbetsuppgifter
Service och reparation av kross & sorteringsverk
Samt avancerad felsökning och reparation av el och hydraulsystem.
Utbilda kunder i våra produkter
Planera och strukturera eget arbete
Programmera styrsystem

Om dig
Vi söker dig som har
Minst 5 års arbetserfarenhet inom relevant bransch med liknande maskiner.
Erfarenhet av resande och arbete i utomhusmiljöer
Goda kunskaper att läsa el och hydraulschema
Kan söka och förstå instruktioner från verkstad manualer
Datavana, tex Officepaket
Flytande kunskaper i svenska och engelska
B-körkort

Det är meriterande om du har
Stort tekniskt intresse
Tungt släp (BE)
Tidigare erfarenhet av att arbeta i IT systemet
Erfarenhet från arbete med skogsmaskiner, anläggningsmaskiner lastbilsverkstad eller liknande tung fordonsindustri

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper
Strukturerad med god förmåga att arbeta självständigt samt planera eget arbete för att finnas tillhands för kunden på ett kvalitativt och effektivt sätt
Kommunikativ där du trivs i möten med människor och enkelt situationsanpassar din kommunikation till mottagare. Du är pedagogisk och förmedlar teknisk information på ett tydligt sätt.
Teknisk problemlösare med ett stort tekniskt intresse som hjälper dig driva ditt arbete framåt på ett effektivt sätt i situationer som kräver hantering av komplex problemlösning.

Om oss
Fredheim Maskin är en ledande leverantör av kross- och sorteringsverk samt stackläggare i Sverige och Norge. Fredheim säljer nytt, utför hyrköp, servar och reparerar samt levererar kundsupport. En stor betydande del av verksamheten är reservdelsförsäljningen. Med varumärken som Keestrack, Sandvik Mobile och Telestack är vi en framstående aktör på marknaden.
Företaget startades 2005 av bröderna Per & Svein Fredheim. Huvudkontoret i Norge ligger i Spydeberg där även huvudlager är beläget.
Fredheim Maskin har funnits i Sverige sedan 2009 och sitter numera i stora, fina och moderna lokaler utanför Grums på Nyängens industriområde. Strategiskt bra placerade nära europaväg E18/E45 där de delar sig.
Framtidstron är omfattande, vilket tydligt speglas i de betydande investeringar som har gjorts. Med ett tydligt hållbarhetstänk i utvecklingen av våra produkter gör det Fredheim till en arbetsplats där du inte bara bidrar till affärsframgång, utan också till en mer miljövänlig och hållbar framtid. Fredheim är inte bara ett stabilt företag med en stark ekonomisk grund, utan vi värderar också kompetenser som en trygg grund för vår framgång.
Fredheim Maskin är långt framme med nollutsläpps maskin ”ZERO”. De är helelektriska, samt har möjlighet att köra nätström, ström från en annan maskin eller med sparat elverk.
Om rekryteringsprocessen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVs standard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser genomför Testhuset en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Ulf Holmgren på telefon 076 307 10 29 eller Elin Skau på 073 529 69 67.
Välkommen in med din ansökan senast 21 april. Visa mindre

Kommundirektör Grums kommun

Om tjänsten Då nuvarande kommundirektör ska gå i pension söker vi nu dig som vill leda, samordna och utveckla Grums kommun mot en hållbar framtid! Som kommundirektör leder du organisationen mot kommunens övergripande mål genom att inspirera och motivera chefer och medarbetare. Det blir ditt uppdrag att samordna och utveckla kommunens verksamheter så att de bedrivs effektivt och i enlighet med politiska mål och beslut. Ditt ansvarsområde är övergripande le... Visa mer
Om tjänsten
Då nuvarande kommundirektör ska gå i pension söker vi nu dig som vill leda, samordna och utveckla Grums kommun mot en hållbar framtid! Som kommundirektör leder du organisationen mot kommunens övergripande mål genom att inspirera och motivera chefer och medarbetare. Det blir ditt uppdrag att samordna och utveckla kommunens verksamheter så att de bedrivs effektivt och i enlighet med politiska mål och beslut.

Ditt ansvarsområde är övergripande lednings- och utvecklingsfrågor där du jobbar i nära samarbete med förvaltningen, den politiska organisationen och näringslivet. Du skapar en sammanhållning mellan organisationens olika sektorer, du bibehåller det goda klimat som finns idag och skapar en organisatorisk stabilitet i utvecklingsarbetet.

Om dig
Vi söker dig som har god förståelse för det kommunala uppdraget i kombination med affärs- och entreprenörmässigt tänk. Du har flera års erfarenhet som ledare och är trygg och kommunikativ. Du har tidigare haft resultat- och budgetansvar vilket ger dig en god ekonomisk förståelse. Du har en akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet som för tjänsten bedöms likvärdig.

Du är bra på att motivera dina medarbetare och har lätt för att skapa ett positivt klimat som bygger på tillit och uppmuntrar till engagemang. Du är handlingskraftig, resultatorienterad och motiveras av utveckling och förbättring. Du är påläst och blickar såväl utåt mot omvärlden som lyssnar inåt i organisationen, vilket ger dig inspiration och möjlighet att driva utvecklingen framåt. Du har förmåga och vilja att sätta dig in i många olika frågeställningar och skapar en helhetssyn i verksamheten.

Om oss.
Grums kommun har rankats till bästa företagsklimat i Värmland och landar på plats 23 i Sverige i år! Detta är vi otroligt stolta över och bidrar till en stadig grund att bygga vidare på. Vi är en del av Vänersamarbetet och ingår i Karlstadsregionen. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

I Grums kommun finns en förvaltning. Förvaltningen hanterar alla kommunens verksamheter och leds av kommundirektören. Förvaltningen utför det som politikerna i kommunstyrelsen beslutar om och består av tre sektorer; socialtjänst, barn och utbildning samt samhällsbyggnad. Tillsammans utför vi våra tjänster effektivt med kvalitet och service samt enligt beslutande kvalitetsmål.

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070-594 72 77 eller Åse Granfeldt på 070-220 62 60.

Välkommen med din ansökan senast 10 januari. Visa mindre