Lediga jobb som Maskinreparatör i Grums

Se lediga jobb som Maskinreparatör i Grums. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Grums som finns hos arbetsgivaren.

Smörjare till Gruvöns bruk

Vill du vara med och utveckla vårt förebyggande underhåll? Tveka då inte att söka som Smörjare inom sektionen FU på BillerudKorsnäs Gruvöns bruk Till underhållsavdelningen söker vi nu en smörjare med fokus på att utveckla vårt förebyggande underhåll. Underhållsavdelningens huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla vårt förebyggande underhåll?
Tveka då inte att söka som Smörjare inom sektionen FU på BillerudKorsnäs Gruvöns bruk
Till underhållsavdelningen söker vi nu en smörjare med fokus på att utveckla vårt förebyggande underhåll. Underhållsavdelningens huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet.
Är du en drivande person, intresserad av teknisk utvecklig och problemlösning så är du rätt person för vår sektion.
Våra Smörjare tillhör sektionen FU, som består av teknisk administration samt inspektörer & Smörjare. Tjänsten är heltid, dagtid och tillsvidare.


Som Smörjare får du ansvar för ett eget område, men du kommer även att hjälpa till på andra avsnitt. Arbetsuppgifterna består av alla förekommande smörjarbeten på fabriksutrustningen, därutöver är du även en resurs vid ombyggnationer samt ansvarar för ändringar/uppdateringar av dokumentation rörande ditt ansvarsområde.
Du kommer i arbetet att få träffa en stor del av underhållsorganisationen.
Då systemintegrationen är hög, kommer du att arbeta i många olika system, såsom UH-system (IFS), uppföljningssystem och övriga webbaserade system.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, stort ansvarstagande och hög servicekänsla. Har du erfarenhet in om smörjning och god kunskap om centralsmörjningssystem samt kompetens inom hydraulik är det meriterande. Då vi använder oss av datoriserade system som verktyg i vårt dagliga arbete är goda datakunskaper ett krav.
Du har gått 3-årigt gymnasium, gärna med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som har högt säkerhetstänk och är serviceinriktad, självgående, noggrann, ansvarstagande och som trivs och fungerar bra både självständigt och i grupp. Du är drivande och initiativrik och är van att ta ansvar för både tekniska och administrativa uppgifter. God kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift. Vi ställer även krav på att våra medarbetare har förmåga samt intresse av att kontinuerlig vidareutbildas inom yrkesområdet.
Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Markus Andersson, Gruppchef Smörjare & Inspektörer 0555–41507
Annica Sterner Sektionschef FU 0555–41316
Vi hoppas du finner tjänsten intressant och ser fram emot din ansökan, urval kommer att ske löpande så ansök redan idag, dock senast 15 augusti 2021. Visa mindre

Maskinbearbetare till Gruvöns bruk

Ansök    Jul 8    Billerud Sweden AB    Maskinreparatör
Underhållsavdelningens huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Du kommer att tillhöra sektionen Mek/FU som är en del av Underhållsavdelningen och som servar hela bruket. Som maskinbearbetare ingår du i en grupp på brukets Centralverkstad vars huvudsakli... Visa mer
Underhållsavdelningens huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Du kommer att tillhöra sektionen Mek/FU som är en del av Underhållsavdelningen och som servar hela bruket.
Som maskinbearbetare ingår du i en grupp på brukets Centralverkstad vars huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillverka mekaniska komponenter i samband med reparationer av brukets produktionsutrustning. Du tillverkar reservdelar i svarv och fräsmaskin som till exempel axlar, bussningar mm. Du reparerar skadade lagerlägen, bearbetar transmissions kopplingar mm. Tjänsten är daggående.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk gymnasial utbildning eller motsvarande. Vi kräver praktisk erfarenhet av maskinbearbetning i manuell svarv och fräs samt kunskaper i ritningsläsning. Erfarenhet av arbeten i arborrverk är meriterande.
Du bör ha god datakunskap samt förmåga att kommunicera, dokumentera och rapportera, såväl muntligt som skriftligt.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som gillar att hitta lösningar på mekaniska problem vid reparationer och haverier, är serviceinriktad, självgående, noggrann, ansvarstagande, och som trivs och fungerar bra både i grupp och självständigt.
Vårt underhållssystem är det verktyg vi använder för såväl registrering av arbetsorder som hantering av reservdelar. Du vill lära dig hantera systemet och tycker det är viktigt med ordning och reda även i datamiljön. Vi ställer även krav på att våra medarbetare har förmåga samt intresse av att kontinuerligt vidareutbildas inom yrkesområdet.


Kontakta oss
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Peter Olsson, Gruppchef Centralmek, 0555-413 37 (sem v. 29-32)
Annica Sterner Sektionschef Mek/FU, 0555–41316 (sem v. 28-30)


Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Visa mindre