Lediga jobb som Fritidsledare m.fl. i Grums

Se lediga jobb som Fritidsledare m.fl. i Grums. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Grums som finns hos arbetsgivaren.

Församlingspedagog/assistent 100%

Ansök    Maj 9    Grums Pastorat    Församlingspedagog
Vi söker en församlingspedagog/assistent med inriktning mot barn, familj och konfirmander i Grums pastorat. Tillsammans med andra pedagoger, präster och övriga medarbetare kommer Du fortsätta utveckla och aktivt leda olika delar av verksamheten i pastoratet. I Dina arbetsuppgifter ingår att skapa en trygg och lärande verksamhet för barn i olika åldrar, att arbeta med barn- och familjegrupper, ha skolkontakter och även vara en del av konfirmandmedarbetarlag... Visa mer
Vi söker en församlingspedagog/assistent med inriktning mot barn, familj och konfirmander i Grums pastorat. Tillsammans med andra pedagoger, präster och övriga medarbetare kommer Du fortsätta utveckla och aktivt leda olika delar av verksamheten i pastoratet.
I Dina arbetsuppgifter ingår att skapa en trygg och lärande verksamhet för barn i olika åldrar, att arbeta med barn- och familjegrupper, ha skolkontakter och även vara en del av konfirmandmedarbetarlaget tillsammans med församlingspedagog och präst.
Pedagogisk utbildning eller motsvarande är en merit.
· Vi söker Dig som har erfarenhet att arbeta med barn i olika åldrar, gärna från kyrkans verksamheter, samt vill skapa nyfikenhet för Bibelns berättelser.
· Vi ser det gärna att Du kan spela och sjunga.
· Vi förutsätter att Du tillhör Svenska Kyrkan och delar våra värderingar.
Hela församlingsverksamheten ligger direkt under kyrkoherden som kommer att ha ett nära samarbete med dig. Vi söker Dig som både kan arbeta självständigt och i ett arbetslag.

Om tjänsten:
100% tills vidareanställning. Ev. provanställning kan förekomma
Körkort B och tillgång till egen bil krävs
Helgarbete samt lägerverksamhet ingår i tjänsten.

För mer info kontakta:
Kyrkoherde Madelene Stendahl 0555-439 12
Vision Eva Bonander 0703-754144

Välkommen med Din ansökan med personligt brev och CV
Sista ansökningsdag 31 maj 2024
Grums pastorat
Orrbygatan 6
66430 Grums
Eller
[email protected] Visa mindre

Föreståndare fritidsgård

Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Grums frit... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Grums fritidsgård är idag placerad på högstadieskolan i Grums. På fritidsgården jobbar vi för att ungdomar i kommunen ska ha en meningsfull fritid. Alla aktiviteter som fritidsgården erbjuder är kostnadsfria och huvudsakligen riktade till ungdomar som går på högstadiet och gymnasiet.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
På fritidsgården ska vi uppmuntra och inspirera deltagarna till aktivitet och deltagande i verksamheten. Vi ska ha en coachande och stöttande roll i syfte att få deltagarna att delta i verksamhetens olika aktiviteter och arrangemang. Fritidsföreståndaren hjälper deltagarna att skapa trygga och fungerande relationer mellan varandra samt skapa en positiv tillvaro och fritid.

Förutom aktiviteterna inne på fritidsgården anordnar fritidsledarna även aktiviteter runt omkring i kommunen och kan vid storhelger och större arrangemang även jobba med uppsökande verksamhet och finnas ute bland kommunens ungdomar.

Som föreståndare för fritidsgården i Grums kommer du att ha en central roll i att planera, organisera och genomföra fritidsaktiviteter och evenemang för ungdomar i Grums kommun. Du kommer att vara ansvarig för att skapa en trygg och inkluderande miljö där ungdomar kan utvecklas och trivas. Fritidsgården arbetar nära skolan och samarbete är centralt i det dagliga arbetet.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha relevant utbildning inom fritid, pedagogik eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av att arbeta med ungdomar och planera fritidsaktiviteter.
- En god kommunikationsförmåga och förmåga att skapa positiva relationer.
-Ledarerfarenhet och förmåga att motivera och inspirera andra.
-Flexibilitet och förmåga att arbeta varierande arbetstider.

Som person tror vi att du har ett engagemang för att skapa en meningsfull fritidsverksamhet för ungdomar. Att du har kreativitet och innovativa idéer för fritidsaktiviteter och evenemang är viktigt för oss. Vidare har du en förmåga att arbeta självständigt såväl som i team. Självklart har du även förståelse och respekt för olika bakgrunder och behov hos ungdomar.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Fritidssamordnare

Ansök    Feb 15    Grums kommun    Fritidskonsulent
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Område Kul... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Område Kultur och fritid tillhör sektor Samhällsbyggnad i Grums kommun. Hos oss arbetar 14 personer inom bad och sport, bibliotek och fritidsgård. Folkhälsa och brottsförebyggande arbete ingår också i område Kultur och fritid. Hos oss få du mycket frihet och ansvar i ditt arbete. Samverkan är ett ledord. Du är placerad under Kultur- och fritidschef.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Barn och unga behöver tillgång till meningsfulla fritidsaktiviteter, levande föreningsliv och kulturarenor. Vi söker därför en engagerad och relationsskapande fritidssamordnare med kunskaper inom föreningslivet som vill göra Grums till en bättre plats för barn och unga tillsammans med oss. I rollen som fritidssamordnare är din huvuduppgift att främja ett effektivt samarbete mellan olika aktörer inom Grums föreningsliv och kommunala verksamheter. Du kommer att aktivt delta i planering, samordning och uppföljning av olika aktiviteter och evenemang som riktar sig till barn och unga.

Som samordnare ansvarar du för idrottsanläggningar, badplatser, vandringsleder och arbetar aktivt i första hand med idrottsföreningar. I uppdraget ingår det också att handlägga stöd och bidrag till föreningslivet samt studieförbund. Samlingslokalen Gruvan samt administration ingår i dina arbetsuppgifter.

Målet är att utveckla och erbjuda ett varierat samt jämlikt utbud av fritidsaktiviteter som kan tillgodose olika intressen och behov. Genom din insats bidrar du aktivt till en mer inkluderande gemenskap för barn och unga.

KVALIFIKATIONER
Vi letar efter dig som innehar minst en högskole- eller universitetsutbildning inom idrott, folkhälsa, kommunikation eller en annan likvärdig utbildning. Du bör ha tidigare erfarenhet av administration samt ha arbetat med frågor om delaktighet och inkludering. Det är meriterande om du har haft ett samordnande uppdrag och har kunskaper om socioekonomiskt utanförskap.

Dessutom är det meriterande om du har erfarenhet av arbete med fritid/idrott för barn och unga samt en övergripande förståelse för barnkonventionen. Detta kan gärna vara baserat på tidigare arbete inom föreningslivet. Eftersom rollen fokuserar på en meningsfull och aktiv fritid för barn och unga, önskar vi att du har god kännedom om sociala medier och andra digitala plattformar. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett grundkrav för tjänsten.

Eftersom tjänsten kan innebära resor krävs B-körkort.

Det är meriterande om du tidigare arbetat i en politisk styrd organisation.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Fritidsledare till fritidsgården

Ansök    Dec 14    Grums kommun    Fritidsledare
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Hos oss gör... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.
Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en fritidsledare till fritidsgården. Som fritidsledare arbetar du med utgångspunkt från fritidsgården i den öppna verksamheten. Tillsammans med ungdomarna och övrig personal planerar, genomför och följer du upp verksamhetens uppdrag.

Hos oss har alla medarbetare en viktig roll i verksamhetens utveckling. Som fritidsledare är det viktigt att du är trygg i dig själv och har ett relationsskapande och lågaffektivt förhållningssätt mot målgruppen. Verksamheten bedrivs för ungdomar som går i årskurs 6 och är upp till 21år.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en trygg och positiv förebild för våra ungdomar. Du ska vara utbildad fritidsledare eller ha annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

I din roll som fritidsledare är du öppensinnad, social och utåtriktad. Du har god förmåga att ta egna initiativ, är kreativ i att planera aktiviteter och du tycker om ett högt tempo där flera saker händer samtidigt. Du finner glädje i det sociala arbetet och kan anpassa aktiviteter och diskussioner utefter de ungdomar du möter. Du har kompetens att arbeta normkritiskt och ur ett jämställt perspektiv. Framförallt så brinner du för målgruppen och att skapa en meningsfull fritid för ungdomar. Du är trygg i dig själv och du kan hålla dig lugn och professionell i stressade situationer. Du har god konflikthanteringsförmåga och kan praktisera ett lågaffektivt bemötande.

Större delen av tjänsten är förlagd på obekväma arbetstider och det är bra om du har möjlighet att vara flexibel i arbetstider då öppettider och aktiviteter kan variera under lov och helger.

Hos oss blir du en del av en liten och väl sammansvetsad personalgrupp så en viktig förutsättning för att trivas hos oss är att du kan samarbeta och passar in i arbetsgruppen. Samverkan är en viktig del av fritidsgårdens verksamhet och det är viktigt att du kan nätverka och samverka med andra verksamheter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Självklart delar du vår värdegrund om att vara professionell, välkomnande, engagerad och delaktig!

Giltigt B-körkort är ett krav för tjänsten.

Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Tjänsten tillsättes under förutsättningen att nödvändiga beslut fattas. Visa mindre

Skolchef till Grums kommun

Ansök    Jan 27    Grums kommun    Skolchef
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Hos oss gö... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som skolchef får du ett spännande ledaruppdrag där du får vara med och leda och utveckla barn- och utbildningsverksamheten i Grums kommun. Som skolchef kommer du få det övergripande ansvaret för kommunens förskolor, grundskolor, särskilt anpassad grundskola, gymnasiets introduktionsprogram individuellt alternativ, elevuppföljning av Grums kommuns elever på gymnasiet och särskilt anpassad gymnasieskola samt vuxenutbildning.

Du kommer även tillsammans med socialchefen ha ett viktigt uppdrag i arbetet med tidiga insatser för barn och unga i Grums kommun. Kommunens målstyrningsmodell möjliggör och förutsätter ett samarbete över sektorerna.

I rollen som skolchef leder och ansvarar du för verksamheten inför barn- och utbildningssektorn. Du är direkt underställd kommundirektören och ingår i kommundirektörens ledningsgrupp där du medverkar i kommunkoncernens strategiska arbete. Du ansvarar för att utveckla verksamheten på kort och lång sikt samt att leda och motivera personalen i deras främjande arbete för god förskole- och skolutvecklingsarbete.

Vi erbjuder dig som skolchef i Grums kommun ett spännande jobb där du får en flexibel arbetsform med stora utvecklingsmöjligheter.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du tidigare har erfarenhet av att arbeta som chef eller ledare där du genom ditt ledarskap har lett andra för att nå uppsatta resultat och mål. Du har en adekvat akademisk utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med skol- och utbildningsrelaterade frågor samt meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i en politiskt styrd organisation. Du är van att arbeta med ekonomi- och budgetfrågor samt arbetsmiljö. Vi tror även att du som person är en trygg och prestigelös ledare med en god kommunikationsförmåga. Din styrka som ledare är att du är lyhörd och har en tydlig kommunikation som bidrar till att skapa förutsättningar för ett trivsamt arbetsklimat, som också skapar samhörighet och delaktighet i verksamheten. Du trivs med att driva förändringsarbete. Du har mycket god samarbetsförmåga och når framgång genom samsyn och samverkan. Som person är du lösningsorienterad och har en förmåga att driva utveckling och förändring samt att tänka långsiktigt och strategiskt.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre