Lediga jobb som Ungdomsgårdsföreståndare i Grums

Se lediga jobb som Ungdomsgårdsföreståndare i Grums. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Grums som finns hos arbetsgivaren.

Föreståndare fritidsgård

Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Grums frit... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Grums fritidsgård är idag placerad på högstadieskolan i Grums. På fritidsgården jobbar vi för att ungdomar i kommunen ska ha en meningsfull fritid. Alla aktiviteter som fritidsgården erbjuder är kostnadsfria och huvudsakligen riktade till ungdomar som går på högstadiet och gymnasiet.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
På fritidsgården ska vi uppmuntra och inspirera deltagarna till aktivitet och deltagande i verksamheten. Vi ska ha en coachande och stöttande roll i syfte att få deltagarna att delta i verksamhetens olika aktiviteter och arrangemang. Fritidsföreståndaren hjälper deltagarna att skapa trygga och fungerande relationer mellan varandra samt skapa en positiv tillvaro och fritid.

Förutom aktiviteterna inne på fritidsgården anordnar fritidsledarna även aktiviteter runt omkring i kommunen och kan vid storhelger och större arrangemang även jobba med uppsökande verksamhet och finnas ute bland kommunens ungdomar.

Som föreståndare för fritidsgården i Grums kommer du att ha en central roll i att planera, organisera och genomföra fritidsaktiviteter och evenemang för ungdomar i Grums kommun. Du kommer att vara ansvarig för att skapa en trygg och inkluderande miljö där ungdomar kan utvecklas och trivas. Fritidsgården arbetar nära skolan och samarbete är centralt i det dagliga arbetet.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha relevant utbildning inom fritid, pedagogik eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av att arbeta med ungdomar och planera fritidsaktiviteter.
- En god kommunikationsförmåga och förmåga att skapa positiva relationer.
-Ledarerfarenhet och förmåga att motivera och inspirera andra.
-Flexibilitet och förmåga att arbeta varierande arbetstider.

Som person tror vi att du har ett engagemang för att skapa en meningsfull fritidsverksamhet för ungdomar. Att du har kreativitet och innovativa idéer för fritidsaktiviteter och evenemang är viktigt för oss. Vidare har du en förmåga att arbeta självständigt såväl som i team. Självklart har du även förståelse och respekt för olika bakgrunder och behov hos ungdomar.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre