Lediga jobb som Församlingspedagog i Grums

Se lediga jobb som Församlingspedagog i Grums. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Grums som finns hos arbetsgivaren.

Församlingspedagog/assistent 100%

Ansök    Maj 9    Grums Pastorat    Församlingspedagog
Vi söker en församlingspedagog/assistent med inriktning mot barn, familj och konfirmander i Grums pastorat. Tillsammans med andra pedagoger, präster och övriga medarbetare kommer Du fortsätta utveckla och aktivt leda olika delar av verksamheten i pastoratet. I Dina arbetsuppgifter ingår att skapa en trygg och lärande verksamhet för barn i olika åldrar, att arbeta med barn- och familjegrupper, ha skolkontakter och även vara en del av konfirmandmedarbetarlag... Visa mer
Vi söker en församlingspedagog/assistent med inriktning mot barn, familj och konfirmander i Grums pastorat. Tillsammans med andra pedagoger, präster och övriga medarbetare kommer Du fortsätta utveckla och aktivt leda olika delar av verksamheten i pastoratet.
I Dina arbetsuppgifter ingår att skapa en trygg och lärande verksamhet för barn i olika åldrar, att arbeta med barn- och familjegrupper, ha skolkontakter och även vara en del av konfirmandmedarbetarlaget tillsammans med församlingspedagog och präst.
Pedagogisk utbildning eller motsvarande är en merit.
· Vi söker Dig som har erfarenhet att arbeta med barn i olika åldrar, gärna från kyrkans verksamheter, samt vill skapa nyfikenhet för Bibelns berättelser.
· Vi ser det gärna att Du kan spela och sjunga.
· Vi förutsätter att Du tillhör Svenska Kyrkan och delar våra värderingar.
Hela församlingsverksamheten ligger direkt under kyrkoherden som kommer att ha ett nära samarbete med dig. Vi söker Dig som både kan arbeta självständigt och i ett arbetslag.

Om tjänsten:
100% tills vidareanställning. Ev. provanställning kan förekomma
Körkort B och tillgång till egen bil krävs
Helgarbete samt lägerverksamhet ingår i tjänsten.

För mer info kontakta:
Kyrkoherde Madelene Stendahl 0555-439 12
Vision Eva Bonander 0703-754144

Välkommen med Din ansökan med personligt brev och CV
Sista ansökningsdag 31 maj 2024
Grums pastorat
Orrbygatan 6
66430 Grums
Eller
[email protected] Visa mindre