Lediga jobb som Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker i Grums

Se lediga jobb som Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker i Grums. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Grums som finns hos arbetsgivaren.

Mekaniker

Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Område gat... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Område gata har ungefär 30 medarbetare som bland annat har hand om gator, vägar, utemiljö, fordonspark, vatten/avlopp och avfallshantering.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Område gata söker en ansvarsfull och ordningsam reparatör/mekaniker. Vi söker dig som är kunnig i reparation av bilar, lastbilar, traktorer, gräsklippare, plogar, sandspridare, sopmaskiner mm samt har god kännedom om smörjmedel och kemikalier.

Som person är du flexibel och hjälpsam i alla situationer. Vi tror även att du har en god förmåga att samarbeta men också att arbeta självständigt under eget ansvar. Du är öppen för förändringar och lösningsorienterad. Du bör också vara stresstålig, serviceinriktad och ha ett trevligt sätt att bemöta kunder och beställare.

KVALIFIKATIONER
Du har utbildning och arbetslivserfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har lastbilskort CE och hjullastarkort. Beredskapstjänstgöring under snösäsongen kan ingå i tjänsten.
Du behärskar svenska i tal och skrift samt har goda datakunskaper.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre