Lediga jobb som Sjuksköterska, psykiatrisk vård i Grums

Se lediga jobb som Sjuksköterska, psykiatrisk vård i Grums. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Grums som finns hos arbetsgivaren.

Specialistsjuksköterska inom psykiatri

Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Hos oss gör... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Hos oss gör du skillnad!

Hotellgatan är Grums kommuns öppenvårdsmottagning. Här arbetar behandlingsassistenter, beroendeterapeut, behandlingskonsulent och samordnare. Öppenvårdsmottagningen riktar sig till personer över 18 år med psykisk ohälsa, beroendeproblematik och samsjuklighet.

I hemsjukvården arbetar våra sjuksköterskor med sjukvård i enskilda bostäder, äldrebostäder och gruppbostäder för personer med funktionsvariation. Hemsjukvård utförs dygnet runt, alla dagar i veckan och vi har både demensteam och LSS-sköterska. Du kommer att ingå i en verksamhet med 23 sjuksköterskor, 9 rehabpersonal, 2 undersköterskor, en administratör. Verksamheten leds av områdeschef.

ARBETSUPPGIFTER
För att bättre möta framtidens behov av flexibel och patientanpassad vård satsar vi nu på en ny roll för en specialistsjuksköterska inom psykiatri/beroendevård. Med detta unika upplägg möjliggörs en mer sammanhängande vård för patienter och en möjlighet att underlätta samarbete mellan olika enheter. Du får vara med och forma verksamheten redan från början. Du ska ha ett gott bemötande och förmåga att självständigt organisera och strukturera ditt arbete. För att trivas bör du vara trygg i din yrkesroll och både kunna jobba självständigt och i olika team, beroende på aktuell situation. Du kommer att arbeta konsultativt, i teamsamverkan och med patientarbete.

Du kommer att vara placerad i anslutning till Hotellgatans öppenpsykiatri. Du kommer även att ingå i hemsjukvårdens verksamhet samt vara behjälplig i psykiatrifrågor på Capio vårdcentral Vänern då de är medfinansiärer till tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara legitimerad sjuksköterska samt specialistsjuksköterska inom psykiatri. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kommunal verksamhet.
Vi ser att du är en erfaren, lyhörd och engagerad medarbetare som har god samarbetsförmåga och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Självklart delar du vår värdegrund om att vara professionell, välkomnande, engagerad och delaktig!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Specialistsjuksköterska inom psykiatri

Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Vi söker n... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Vi söker nu dig som vill jobba som specialistsjuksköterska inom psykiatri i Grums kommun. Du kommer att ha en delad tjänst där du jobbar två dagar i veckan på Capio Vänern och resterande tid i kommunens regi, inriktning socialpsykiatri. Anställningen är ett samarbetsprojekt mellan Capio Vänern och Socialomsorgen i Grums kommun.

Inom kommunen kommer du att jobba på Öppenvårdsmottagningen på Hotellgatan. Öppenvårdsmottagningen riktar sig till personer över 18 år med psykisk ohälsa, beroendeproblematik och samsjuklighet. Här finns också ett stödboende. Här arbetar behandlingsassistenter, beroendeterapeut, behandlingskonsulent och samordnare.

I Hemsjukvården arbetar kommunens sjuksköterskor med insatser i ordinärt boende, på särskilt boende för äldre samt på gruppbostäder för personer med funktionsvariation. Hemsjukvård utförs dygnet runt, alla dagar i veckan.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
För att bättre möta framtidens behov av flexibel och patientanpassad vård fortsätter vi att utveckla en sammanhängande vård för patienter inom socialpsykiatrin och en möjlighet att underlätta samarbete mellan olika enheter, både inom kommunal och regional regi. Därför vill vi att du vidareutvecklar rollen som specialistsjuksköterska inom psykiatri/beroendevård och ser till att samarbetet mellan kommun och psykiatri blir ännu bättre, med patienten i fokus.

Du kommer att arbeta konsultativt gentemot andra professioner utifrån din psykiatrikompetens, i teamsamverkan. Du arbetar också med patientarbete och har ett PAS ansvar för patienter inom socialpsykiatrin, vilket bland annat innebär att du ansvarar för uppföljningar av hälsostatus, medicinhantering, gör alkoholtester och ser till att patienten får god och nära vård. Du kommer också att handleda personal.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara legitimerad sjuksköterska samt specialistsjuksköterska inom psykiatri. Du ska ha erfarenhet av att arbeta i kommunal regi. Vi ser att du är en erfaren, lyhörd och engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll.

Du ska ha ett gott bemötande och förmåga att självständigt organisera och strukturera ditt arbete. För att trivas bör du vara trygg i din yrkesroll och både kunna arbeta självständigt och i team, beroende på aktuell situation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Självklart delar du vår värdegrund om att vara professionell, välkomnande, engagerad och delaktig!

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre