Lediga jobb som Miljösamordnare/Miljökoordinator i Grums

Se lediga jobb som Miljösamordnare/Miljökoordinator i Grums. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Grums som finns hos arbetsgivaren.

Miljösamordnare

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan. Tillväxtfunktionen arbetar bland annat med turism, näringsliv, övergripande strategiskt miljöarbete, kundtjänst och växel. Tillväxtfunktionen består... Visa mer
Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan.

Tillväxtfunktionen arbetar bland annat med turism, näringsliv, övergripande strategiskt miljöarbete, kundtjänst och växel. Tillväxtfunktionen består för närvarande av sju medarbetare. Tillväxtfunktionen är organisatoriskt placerad på vår stabsfunktion Utveckling och förvaltning och leds av Näringslivschef.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget innebär att arbeta med kommunens miljöfrågor på en strategisk nivå. Arbetsuppgifterna består i att utveckla, säkerställa genomförande och följa upp kommunens miljöarbete. Det innebär till exempel att leda arbetet med att ta fram och implementera policys och program inom miljöområdet, samt att vara en kompetensresurs för det kommunala miljöarbetet.

En del av arbetsuppgifterna kommer också innebära att söka projektpengar inom miljöområdet för att på så sätt kunna driva arbetet mer omfattande och långsiktigt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant utbildning inom miljöområdet. Vi värdesätter erfarenheter från arbete med hållbar utveckling och helhetstänkande gärna i offentlig verksamhet. Vi förväntar oss att du har förmåga att driva, genomföra och följa upp utvecklingsarbete i samverkan och dialog med olika aktörer.

Vem är du?
Du är utåtriktad, idérik och tar egna initiativ. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och skapa förtroende. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Som miljösamordnare behöver du skapa och underhålla goda kontakter inom och utom organisationen. Din servicekänsla och förmåga att kommunicera och därigenom motivera blir avgörande för att lyckas. Vi ser miljöarbetet i kommunen som en långsiktig strategisk fråga och vi söker därför en självgående person med förmåga att arbeta framåtblickande och långsiktigt på ett uthålligt, strukturerat och disciplinerat sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre