Lediga jobb som Lokförare/Förare av tåg i Grums

Se lediga jobb som Lokförare/Förare av tåg i Grums. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Grums som finns hos arbetsgivaren.

Lokförare på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Lokförarbemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som finns till för att skapa skillnad för människor i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår personal trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet! Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta som lokförare och som trivs bra i ditt yrkesliv med a... Visa mer
Hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Lokförarbemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som finns till för att skapa skillnad för människor i deras liv. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår personal trivs på din arbetsplats genom oss, samtidigt som du känner att du utvecklas på det personliga planet!
Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta som lokförare och som trivs bra i ditt yrkesliv med att ge en god service till andra medborgare i vårt samhälle. Vi har arbete att erbjuda dig oavsett om du är nyutexaminerad lokförare eller om du har mångårig erfarenhet av ditt yrke - hos oss är alla välkomna oavsett bakgrund och alla behövs!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd som lokförare hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet själv över din egen arbetstid där du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du själv vill arbeta. Genom detta kan du då bli bokad på olika dagsvikariat på olika arbetsplatser olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika arbetsplatser genom oss innan du väljer var du trivs bäst. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med andra studier eller med andra jobb när du i första hand är intresserad av att arbeta extra på de tider som passar dig.
Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag. Vi får många förfrågningar till oss löpande som varierar i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid - men vårt motto är att alla som önskar ett heltidsschema som lokförare genom oss ska få det!
Genom dessa två olika alternativ att arbeta med oss kommer du alltid att få ett uppdrag som passar just dig - oavsett hur du själv föredrar att jobba. Det går också utmärkt att variera mellan vilket av de två alternativen du föredrar. Många som jobbar tillsammans med oss väljer till exempel att arbeta på ett heltidsschema vissa delar av året för att andra delar av året arbeta lite mindre. Hos oss får du friheten att välja själv samt ett större utrymme att ge ditt privatliv prioritet under de perioder som det är viktigast för dig - vi är lyhörda som arbetsgivare och gör allt för att våra medarbetare ska trivas hos oss över lång tid!
Utöver friheten att välja arbetstider själv kommer du hos oss alltid att få en högre lön och bättre villkor än om du är anställd genom någon annan. Vi är framtidens arbetsgivare och förhandlar alltid väl å dina vägnar. Vi förstår att du värdesätter någon högt som också värdesätter dig högt och som är beredd att kämpa för dig och dina arbetsvillkor - något våra skickliga förhandlare alltid kommer att göra för dig så länge du är anställd genom oss!
Sök in till oss på PersonalExpressen redan idag!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig! Visa mindre

Lokförare / Växlare

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

BillerudKorsnäs Gruvön är en världsledande tillverkare av förpackningsmaterial avsedda för användare med mycket höga krav på effektiva, kreativa och funktionella förpackningslösningar. Är du vår nya lokförare som vill bidra till en effektiv transport av gods på järnväg tillsammans med kompetenta och drivna kollegor? Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i kontinuerlig skiftgång. 

Om tjänsten  
Som lokförare är din uppgift att på ett så kostnadseffektivt och säkert sätt som möjligt hantera alla ankomster och avgångar av tomvagnar och färdiglastade vagnar till och från bruket. Som lokförare utför du in-/utväxling av våra vagnar samt hanterar och transporterar produkter från fabriken till deponi. Du arbetar i nära samarbete med en skiftgående kollega och tillsammans med  övriga i arbetslaget ansvarar ni för  det samlade resultatet av hantering av inkommande och avgående gods samt transport av restprodukter från fabriken under det aktuella skiftet. Förutom samarbete inom arbetslaget kommer du även ha kontakt med andra avdelningar.

Kvalifikationer
Godkänd 3-årig gymnasieutbildning, gärna från fordonsprogrammet eller motsvarande kompetens.

Det är ett krav att du har en lokförar- alternativt växlarutbildning, innehållande godkänd dokumenterad läkarundersökning.

Det är meriterande om du har båda utbildningarna samt truckkort A, B och C.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, initiativförmåga, ansvarskänsla och social kompetens. För att trivas hos oss gillar du att samarbeta och att skapa värde för andra och för verksamheten.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jörgen Hagström, Gruppchef Utlastning/Lok, tfn 0555-416 66.

Välkommen med din ansökan senast den 24 april 2019 Visa mindre