Lediga jobb som Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet i Grums

Se lediga jobb som Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet i Grums. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Grums som finns hos arbetsgivaren.

Drifttekniker

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan. ARBETSUPPGIFTER Som drifttekniker är du en nyckelperson med ansvar för den dagliga tillsynen av fastigheters tekniska system i fråga om drift, und... Visa mer
Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan.

ARBETSUPPGIFTER
Som drifttekniker är du en nyckelperson med ansvar för den dagliga tillsynen av fastigheters tekniska system i fråga om drift, underhåll och skötsel. Uppdraget innebär att du har ett helhetsperspektiv över vårt fastighetsbestånd när det gäller ventilation samt värme- och energiteknik. Du följer, via våra system, status på installationer och utför felavhjälpande åtgärder tillsammans med fastighetsskötare. Det innebär att dina dagar innehåller tid ute på fastigheterna, men också viss kontorstid. Tillsammans med din chef tar du fram underlag för underhåll på tekniska installationer i hela fastighetsbeståndet. Du kommer ha stor del i att utveckla vårt långsiktiga arbete med detta. Det finns möjlighet att på sikt ingå i vår beredskapsgrupp, som utanför kontorstid hanterar larm på våra fastigheter.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Drift och underhåll av befintliga anläggningar och system inom värme, vatten, ventilation, kyla och el
• Att arbeta med styrning och ledning av inhyrda entreprenörer och hantverkare
• Besiktning av lägenheter och lokaler
• Delaktighet i framtagning av underhållsplaner
• Dokumentation
• Arbete med miljöanpassad energieffektivisering och energioptimering
• Ansvar för att skapa och bibehålla goda relationer med hyresgäster
• Avlasta fastighetsskötare vid hög arbetsbelastning
• Ansvar för nyckel- och låssystem

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av branschen. Det är meriterande om du är utbildad inom drift- och fastighetsteknik eller har annan teknisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete samt kunskaper inom ventilation, värme, styr och regler är också meriterande.

Du har dator- och dokumentationsvana i administrativa och tekniska system. Du har mycket goda kunskaper i svenska gällande tal, skrift och läsförståelse. Giltigt B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som är initiativtagande, serviceinriktad och har hög social förmåga. Vidare ställer vi krav på hög samarbetsförmåga. Vi är ett team som värdesätter ett öppet arbetsklimat, högt i tak och samarbete och vi vill att det ska vara lika viktigt för dig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun och GHAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre