Lediga jobb som Driftmaskinist, reningsverk i Grums

Se lediga jobb som Driftmaskinist, reningsverk i Grums. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Grums som finns hos arbetsgivaren.

Drifttekniker avloppsreningsverk

Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Område gat... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Område gata har ungefär 30 medarbetare som bland annat har hand om gator, vägar, utemiljö, fordonspark, vatten/avlopp och avfallshantering.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Som drifttekniker kommer du att arbeta i ett litet arbetslag och dina främsta arbetsuppgifter omfattar drift och underhåll av kommunens avloppsreningsverk och pumpstationer. I arbetet är reningsprocessen och underhåll av anläggningarna i fokus. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs utbildning inom drift- och processteknik eller dokumenterad erfarenhet inom motsvarande område. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Även utbildning inom kemiinriktning, underhållsteknik, styr- och reglerteknik och eller/maskinteknik är önskvärd.

Datorvana och giltigt körkort (lägst B-körkort) är ett krav. Vi lägger stor vikt vid god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre