Lediga jobb som Civilingenjör, tillverkningsindustri i Grums

Se lediga jobb som Civilingenjör, tillverkningsindustri i Grums. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Grums som finns hos arbetsgivaren.

Underhållsingenjör till Billerud, Gruvön

Söker du en ny utmaning där du får vara med och driva ett progressivt underhållsarbete hos ett bolag som är i ständig utveckling? Här kan du göra skillnad genom att bidra med kompetens och erfarenhet kring förbättringar och underhåll. Vi söker nu en underhållsingenjör som vill jobba långsiktigt med att utveckla och underhålla massatillverkningen på Billerud, Gruvön. Dina arbetsuppgifter Som underhållsingenjör kommer du ha en nyckelroll i att utveckla det ... Visa mer
Söker du en ny utmaning där du får vara med och driva ett progressivt underhållsarbete hos ett bolag som är i ständig utveckling? Här kan du göra skillnad genom att bidra med kompetens och erfarenhet kring förbättringar och underhåll. Vi söker nu en underhållsingenjör som vill jobba långsiktigt med att utveckla och underhålla massatillverkningen på Billerud, Gruvön.

Dina arbetsuppgifter
Som underhållsingenjör kommer du ha en nyckelroll i att utveckla det avhjälpande, förebyggande samt förbättrande underhållet inom sektionen. Du kommer att ingå i sektionsledningen för PS Fiber.

I tjänsten ingår bl.a. följande arbetsuppgifter:
•Skapa och upprätthålla en långsiktig plan för sektionens underhåll
•Initiera och driva rotorsaksanalyser (RCA)
•Följa upp avvikelser och implementera korrigerande åtgärder
•Leda och driva förbättringsarbeten i team
•Planera och samordna större underhållsinsatser
•Delta som underhållssamordnare i projekt
•Stötta sektionschef i dennes arbete med budget, planering och strategi

Skallkrav
Du har lämplig ingenjörsexamen med inriktning maskin, alternativt annan likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska både i tal och skrift. Du har god datavana i Officepaketet.

Meriterande
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som underhållsingenjör inom pappers- och massaindustrin. Vi ser också gärna att du har ett stort tekniskt intresse. Har du dessutom erfarenhet från ledarskap i din yrkesroll anses det meriterande.


Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ser vi att du är en person som har god förmåga att ta egna initiativ och som med högt engagemang jobbar för goda resultat. Du tycker om att arbeta under hög belastning och är duktig på att strukturera och prioritera i det dagliga arbetet. Du har en god problemlösningsförmåga och gillar att driva och initiera förbättringar. Du har en god analytisk förmåga och trivs i en omväxlande miljö.


Om företaget
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att sätta kunden i fokus, våga prova nytt, driva förändring och värna om varandra. Billerud är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Rekryteringsprocess
Ansökan
Intervju (Framtiden)
Intervju (Kund)

Villkor
Start: Omgående eller enligt ök
Ort: Grums
Arbetstid: 8-17 måndag-fredag Visa mindre

Underhållsingenjör till Quant Gruvöns Sågverk

Till Quant i Gruvön söker vi en Underhållsingenjör Till vår underhållsavdelning söker vi dig som brinner för underhåll och ser framgång med proaktivt förbättringsarbete. Vi utför akut- och förebyggande underhåll hos vår kund Stora Enso Timber AB vid Gruvöns Sågverk och arbetar även med att hjälpa kunden bibehålla och effektivisera maskinprestandan på deras anläggningar. Gruvöns Sågverk är placerat i Grums cirka två mil väster om Karlstad och har omkring 14... Visa mer
Till Quant i Gruvön söker vi en Underhållsingenjör
Till vår underhållsavdelning söker vi dig som brinner för underhåll och ser framgång med proaktivt förbättringsarbete. Vi utför akut- och förebyggande underhåll hos vår kund Stora Enso Timber AB vid Gruvöns Sågverk och arbetar även med att hjälpa kunden bibehålla och effektivisera maskinprestandan på deras anläggningar. Gruvöns Sågverk är placerat i Grums cirka två mil väster om Karlstad och har omkring 140 anställda, inbegripande vissa verksamhetsdelar som ligger på entreprenad. Gruvöns Sågverk består av ett sågverk, en pelletsfabrik och en korslimträfabrik som tillhandahåller träbaserade produkter och innovativa lösningar för allmänna bygg- och inredningsbehov. På Quant i Gruvön är vi 33 personer som arbetar i underhållsteamet inom olika roller. Till vårt team söker vi en Underhållsingenjör som arbetar med framtagning och utveckling av interna service- och underhållsprocesser för proaktiva och långsiktiga lösningar som ökar driftsäkerheten och tillgängligheten.

Arbetsuppgifter
Som Underhållsingenjör hos Quant Service arbetar du bland annat med att utföra maskinsäkerhetsanalyser, samt analyserar och säkerställer att utrustningen uppfyller CE krav i samarbete med vår kunds Europeiska organisation. Du kommer även ansvara för att framtagning av regelbundna analyser och förväntas kunna bistå med teknisk områdeskunskap och input i utveckling av gällande serviceavtal.

Kvalifikationer 

• Långvarig arbetslivserfarenhet inom processindustrin och/eller en högskoleexamen inom el, automation, systemvetenskap eller likvärdigt
• Fördjupade kunskaper inom underhållsstyrning
• Erfarenhet från att utveckla och följa mätetal (KPI:er) för att driva förbättringsarbete
• Kunskap inom rotorsaksanalyser (RCA)
• Kunskap inom avläsning av maskindokumentation, skapande av offerter och affärsförslag
• Erfarenhet från proaktivt och systematiskt arbete som exempelvis  livscykelanalyser och revidering av förebyggande underhållsinstruktioner
• Mycket god systemvana och erfarenhet kring användandet av underhållssystem, samt mer avancerade kunskaper i Excel och PowerBi

Personliga egenskaper
Vi ser att du som söker tjänsten som Undrehållsingenjör är noggrann, har en positiv attityd och är serviceinriktad med kunden i fokus, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. För att trivas hos oss ser vi att du i grunden har ett tekniskt intresse då du kommer ansvara för att framtagning av regelbundna analyser inom ditt område och förväntas kunna bistå med teknisk områdeskunskap och input i utveckling av underhåll. Du är van att kommunicera på engelska och svenska i tal och skrift.

Om Quant 
Quant är en av de ledande, globala aktörerna inom industriellt underhåll med verksamhet i ett flertal industrier. I över 30 år har Quant upprätthållit och förbättrat säkerheten, produktiviteten och utrustningsprestandan för över 400 anläggningar världen över. Quant har sitt huvudkontor i Stockholm och är en ledande leverantör av professionella industriella underhållstjänster med global närvaro, vi finns över hela världen inom ca. 90 anläggningar och är ca 2500 anställda. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! 

Vi erbjuder dig en intressant tjänst inom modern underhållsverksamhet, hos oss kommer du att arbeta i ett ungt bolag som skapar möjligheter tillsammans med våra kunder. Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet. Som anställd hos Quant kan vi erbjuda en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar. För oss är säkerheten av största vikt och vi erbjuder dig förutsättningar att alltid utföra ditt jobb säkert. 

Urvalsprocessen sker löpande under ansökningsperioden, vänta därför inte med din ansökan utan skicka gärna in din ansökan så snart du kan, dock senast 5 mars. Har du några frågor om tjänsten, tveka inte att höra av dig! Visa mindre

Ledande tekniker till Nordic Paper Säffle!

Är du en tekniskt inriktad person med fokus på skydd, säkerhet och kvalitet? Vill du leda och utveckla driften och produktionen på en av våra pappersmaskiner? Som ledande Tekniker hos Nordic Paper får du chansen att arbeta med högkvalitativa och hållbara produkter i en dynamisk och innovativ miljö. Om Nordic Paper: Nordic Paper är en skandinavisk specialpappersproducent som tillverkat högkvalitativt papper sedan slutet av 1800-talet. Vi har fem pappersbr... Visa mer
Är du en tekniskt inriktad person med fokus på skydd, säkerhet och kvalitet? Vill du leda och utveckla driften och produktionen på en av våra pappersmaskiner? Som ledande Tekniker hos Nordic Paper får du chansen att arbeta med högkvalitativa och hållbara produkter i en dynamisk och innovativ miljö.

Om Nordic Paper:

Nordic Paper är en skandinavisk specialpappersproducent som tillverkat högkvalitativt papper sedan slutet av 1800-talet. Vi har fem pappersbruk belägna i Bäckhammar, Åmotfors, Säffle, Greåker (Norge) och Québec (Kanada). Huvudkontoret finns i Karlstad. Vi tillverkar kraftpapper som bland annat används till bärkassar, säckar och förpackningar, samt naturligt greaseproofpapper, vilket är ett fettresistent papper vars användningsområden främst är inom livsmedelsindustrin, exempelvis som bakplåtspapper.
Efterfrågan på pappersbaserade produkter ökar ständigt och vårt högkvalitativa papper är ett hållbart och miljövänligt alternativ. Som ett av de ledande bolagen i branschen levererar vi hållbara produkter till kunder i över 80 länder. Sedan hösten 2020 är vi noterade på Nasdaq Stockholm.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker i samarbete med Nordic Paper Säffle en Tekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Nordic Paper.
Alla frågor kring tjänsten går till [email protected]   

Du erbjuds

• Kollektivavtalsförhandlade villkor, generösa pensionsavsättningar och trygga försäkringar
• Bonussystem, friskvårdsbidrag, trivselpeng, förmånscykel och en rad sociala aktiviteter
• Möjlighet att bli en del av ett framåttänkande och innovativt företag som värdesätter medarbetarnas utveckling
• Tillgång till gym och lunchservering på några av våra anläggningar

Arbetsuppgifter

I rollen som ledande Tekniker kommer du att ansvara för driften och utvecklingen av en av våra pappersmaskiner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

• Planera, leda och utveckla den dagliga driften och produktionen
• Ansvara för HMS-arbetet och säkerställa ordning och reda
• Daglig kontakt med Underhållsavdelningen
• Samarbeta med processingenjören för att implementera kvalitetsrelaterade åtgärder och driva ständiga förbättringar
• Planera och genomföra produktionsstopp
• Utveckla och optimera processer tillsammans med processingenjörer
• Delta i förbättringsprojekt, RCA och handlingsplaner för arbetsmiljö och kvalitet
• Medverka till att ta fram och efterleva avdelningens mål, budget och nyckeltal
• Optimera resursutnyttjandet inom avdelningen

Du kommer att ersätta teknikern på vår andra pappersmaskin vid dennes frånvaro. Rollen innebär ett ledande tekniskt ansvar utan personalansvar.

Vi söker dig som:

Har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå. Erfarenhet från massa- och pappersindustrin eller liknande är starkt meriterande. Vi söker dig som är ansvars- och initiativtagande, trivs med att arbeta i högt tempo, och har lätt för att samarbeta och kommunicera med kollegor. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan! 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Säffle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqvist

#Nordicpaper #ledandetekniker #ProfessionalsNord

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Produktutvecklare

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Till avdelningen Product Management & Development inom Division Board söker vi två stycken utvecklingsingenjörer med fokus på produktutveckling för att ta fram nya förpackningsmaterial och lösningar.
Som utvecklingsingenjör ingår du i våra produktutvecklingsprojekt där du ansvarar för delprojekt och levererar resultat för att nå uppsatta projektmål. Du jobbar i nära samarbete med övriga utvecklingsavdelningar på BillerudKorsnäs samt med våra affärssegment.

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Leverera delresultat i våra produktutvecklingsprojekt både på lokal (Gruvön) och koncernövergripande nivå
• Genomföra tekniska utredningar
• Planera och leda försök på pappers-/kartongmaskiner, pilotmaskiner eller i förekommande fall vid kunders konverteringsmaskiner
• Bistå med teknisk kunskap inom framförallt pappers- och kartongtillverkning, men även andra relaterade kompetensområden

Du kommer att vara placerad på Gruvöns bruk. En del resor till övriga enheter inom BillerudKorsnäs och kunder ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Du har högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi söker både dig  med lång arbetslivserfarenhet av utvecklingsarbete och dig som är relativt nyutexaminerad.
Det är meriterande om du har kunskap om pappers- eller kartongtillverkning och/eller annat angränsande kompetensområde såsom t.ex. massaframställning, bestrykning eller konvertering.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är en strukturerad och kvalitetsmedveten problemlösare som tycker om att ta ansvar. Du är nyfiken och har intresse för att utveckla nya och bättre förpackningslösningar. Du kommer att jobba i ett stort nätverk, både internt och externt, och det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och bygga relationer. Du är kommunikativ och har förmågan att dela med dig av kunskap och resultat på ett målgruppsanpassat sätt.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Edberg, Manager Product Development Gruvön, 072-235 20 73

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan senast den 21 juni 2019! Visa mindre

Underhållsingenjör PS Fiber till BillerudKorsnäs – Gruvön

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Just nu söker vi en underhållsingenjör som vill jobba långsiktigt med förebyggande underhåll och driva rotorsaksanalyser i tekniska projektteam.

Är du en bra ledare med stort teknikintresse och som brinner för att lösa problem? I så fall är du den vi söker!Arbetsuppgifter

Underhållsavdelningens ansvar är att hålla en hög tillgänglighet på brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet och att öka underhållets kvalitét och kostnadseffektivitet. Som underhållsingenjör inom PS Fiber innehar du en nyckelroll för det avhjälpande, förebyggande samt förbättrande underhållet för ansvarsområdet.

I tjänsten ingår bl.a. följande arbetsuppgifter:

- Skapa och upprätthålla en långsiktig plan för underhållsarbete inom sektionen Produktionsservice Fiber.
- Planera och samordna större underhållsinsatser för maskinerna inom produktion av barrsulfatmassa till PM4 och KM7 samt neutralsulfitmassa till flutingbruket.
- Initiera, driva och följa upp rotorsaksanalyser (RCA) i projektteam.
- Stötta sektionschef i dennes arbete med budget, planering och strategi.
Din bakgrund

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom pappers-/ massaindustri och tycker om att arbeta långsiktigt för att förbättra morgondagen. Du har vana av att arbeta nära maskinkomponenter, och har en förmåga att förstå tekniska system och sammanhang.

Som ansvarig för vårt långsiktiga arbete med underhåll ser vi att du är en strukturerad person som tycker om att planera och organisera ditt arbete mot uppsatta mål. Att leverera resultat är något som är självklart för dig och du gillar att utmanas i att tänka i nya banor. Du drivs av att hitta lösningar på svåra problem och tycker om att leda ett projektteam för att nå dit.

Vi tror att du har en civil-/högskoleingenjörsutbildning eller erfarenhet som kan anses likvärdig. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats med framtidstro och högt engagemang för både människa, teknik och samhälle. Som ny i rollen tilldelas du en mentor samt får ett individuellt introduktionsprogram med fokus på upplärning av maskinerna och pappersprocessen.

Vår värdegrund utgörs av orden tänka nytt, samarbeta, känna ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är övertygade om att det är människorna som driver förändring, därför är du viktig för oss!Ansökan

Känns den här tjänsten som helt rätt utmaning för dig? Så roligt! Då urval kommer att ske löpande välkomnar vi din ansökan redan idag, dock senast 5 januari 2020. Ansökan till tjänsten sker via annonsen, vi tar inte emot ansökningar via mail.

I denna rekrytering har BillerudKorsnäs valt att samarbeta med Technogarden. Frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen besvaras därmed av Rekryteringskonsult Marina Olsson som nås på 0739-808391 eller [email protected]. Visa mindre

Technical Sales Engineer

You can be part of taking wood to new heights. Come join us!  At Stora Enso Wood Products, we are looking for a Technical Sales Engineer to prepare sales offers based on our wood-based solutions. You will provide pre-sales to business developers by doing mass calculations, pre-designing and renderings if needed based on CAD software available. Furthermore you will give the best technical advice on building components per application based on our customers’... Visa mer
You can be part of taking wood to new heights. Come join us!  At Stora Enso Wood Products, we are looking for a Technical Sales Engineer to prepare sales offers based on our wood-based solutions. You will provide pre-sales to business developers by doing mass calculations, pre-designing and renderings if needed based on CAD software available. Furthermore you will give the best technical advice on building components per application based on our customers’ drawings. As a Technical Sales Engineer you are a key stakeholder for our Business Development Managers and Sales Managers: answering queries, providing technical advice and making new offers. And, we expect you to update all our offers in our CRM system to track all projects and support our internal stakeholders. We value for this role … • An educational background in Civil Engineering or relevant. And a wood Construction background is a must.• Prior experience in Sales, Marketing, Business Development in the building / construction area.• Knowledge of and strong technical skills in wood construction is a prerequisite.• Very structured working approach and good self-management.• Highly developed team spirit• Proficient IT skills: Microsoft Office, CRM, and CAD skills: Cadwork, HSBCad• Good Business English and Swedish. Language skills in German is an advantage. The position reports to the Manager OTS & Supply Chain Building Solutions, Matthias Lanator. You can be located in our premises in Gruvön, Sweden. What do we offer? An opportunity to make a difference. We are building a sustainable future for the world and you will be part of it. You will work in an international team with a wide geographical scope in your own work. You have a direct impact on the company’s success and not to forget, with 25 000 employees there are numerous opportunities to grow yourself! Got interested? More information about the position: Matthias Lanator, Manager OTS & Supply Chain Building Solutions, Wood Products, +43 664 829 19 42, [email protected]; Marijana Dahlstrom, HR Specialist, Wood Products, +46 72 587 91 30, [email protected] Who are we? Part of the bio economy, Stora Enso is a leading provider of renewable solutions in packaging, biomaterials, wooden constructions and paper globally. Our customers include packaging producers, brand owners, paper and board producers, publishers, retailers, print houses, converters, and joinery and construction companies. We believe that everything that is made from fossil-based materials today can be made from a tree tomorrow. Our materials are renewable, reusable and recyclable, and form the building blocks for a range of innovative solutions that can help replace products based on fossil fuels and other non-renewable materials. Wood Products division provides versatile wood-based solutions for building and housing. Our product range covers all areas of construction, including massive wood elements, wood components and sawn goods. We also offer pellets for sustainable heating. Our customers are mainly merchants and retailers, industrial integrators and construction companies. Building Solutions unit is part of Stora Enso’s division Wood Products and was established to support sales of our wooden building components by showing how to use all the benefits of our wooden products. By taking an active role in developing the ecosystem we aim to capture market share from competing materials. We provide the best building solutions for our customers and make it as easy, safe and cost efficient as possible to build more in wood.More about Wood Products: https://www.storaenso.com/en/products/wood-products Visa mindre

Ingenjör

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt för... Visa mer
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vi erbjuder dig ett arbete med en variation av utmaningar i en projektorienterad miljö där säkerhet, kvalitet och samarbete är centrala delar. Du får arbeta med professionella och kompetenta kollegor i en roll som ger dig en möjlighet att utvecklas och att knyta ett stort kontaktnät inom BillerudKorsnäs. Vi är en grupp som expanderat stort sista åren och har en betydande roll för att lyckas med vår vision: " Att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid."

Om tjänsten
Tjänsten innebär att du leder eller deltar i olika processutveckling- och kvalitetsprojekt. I den fas vi nu är i kommer det vara ett stort fokus på en av Sveriges största investeringar för en hållbarare framtid, en ny kartongmaskin.   Du får arbeta med både kortare utredningar och längre projekt och du har många kontaktytor mot både produktion och marknad.

Kvalifikationer
Civilingenjörsexamen eller motsvarande utbildning med kunskaper in om pappers- och kartongtillverkning. 
Meriterande är erfarenhet av arbete inom pappers- och massaindustrin eller annan processindustri. Har du tidigare erfarenhet från projektledning och förbättringsarbete är det också meriterande

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll behöver du ha lätt för att få med dig andra, dra slutsatser utifrån olika typer av fakta, vara handlingskraftig och är van att självständigt planera dina arbetsuppgifter.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Sektionschef Olof Kaiding, 0555-41541.

Välkommen med din ansökan senast den 12 april 2019! Visa mindre