Lediga jobb StrongPoint AB, Grums i Grums

Se alla lediga jobb från StrongPoint AB, Grums i Grums. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Grums som finns inom det yrket.

En lagspelare till vår Logistikavdelning

Ansök    Dec 9    StrongPoint AB, Grums    Lagerarbetare
Har du erfarenhet av lagerarbete och är tekniskt intresserad? Vill du jobba på ett fräscht lager med moderna lösningar och serva våra kunder i Sverige med hela vårt produktsortiment? Vi på StrongPoint skapar ökad produktivitet inom handeln och har över 35 års erfarenhet i vår bransch. Vårt centrala lager ligger i Grums och har det mesta inom vårt sortiment på hyllan. Allt från Click and Collect-skåp till etiketter. Vi söker nu en vikarie för en pappaledigh... Visa mer
Har du erfarenhet av lagerarbete och är tekniskt intresserad? Vill du jobba på ett fräscht lager med moderna lösningar och serva våra kunder i Sverige med hela vårt produktsortiment?
Vi på StrongPoint skapar ökad produktivitet inom handeln och har över 35 års erfarenhet i vår bransch. Vårt centrala lager ligger i Grums och har det mesta inom vårt sortiment på hyllan. Allt från Click and Collect-skåp till etiketter.
Vi söker nu en vikarie för en pappaledighet till vårt centrallager där du kommer att få jobba med det mesta inom logistik: In och utplock, reparationer av reservdelar, viss leverans-beredning, truckkörning och andra, för ett lager, förekommande arbetsuppgifter. Vikariatet är januari till augusti 2020, med en eventuell förlängning beroende på arbetssituationen.
Arbetstiderna är måndag-torsdag 8-17, fredagar 8-16.
Du är en person med ordningssinne och erfarenhet från lager, gärna där administrativa sysslor ingått, din datavana är god. Du har truckkort och lätt att lära!
Du är händig, tycker om att skruva och ditt tekniska intresse är stort. Du är bekväm att självständigt leta fel och åtgärda dem. Som person är du en social lagspelare som vill utvecklas på din arbetsplats. Du tycker om att ta ansvar och uppskattar variation i ditt arbete.
Välkommen att söka! Visa mindre

Teknisk reparatör med lagervana

Teknisk reparatörVill du jobba på en rolig och spännande teknik-avdelning och har erfarenhet av elektronik, reparationer och lagervana?Vi söker nu en person till vår teknikavdelning i Grums. Vi reparerar reservdelar som vi har i ett utbytessystem samt leveransbereder ny utrustning åt våra slutkunder ICA, Axfood, Coop, Systembolaget med många flera.Du ersätter en kille som valt att vidareutbilda sig och som gör en lång resa i Japan från augusti. Tjänsten ä... Visa mer
Teknisk reparatörVill du jobba på en rolig och spännande teknik-avdelning och har erfarenhet av elektronik, reparationer och lagervana?Vi söker nu en person till vår teknikavdelning i Grums. Vi reparerar reservdelar som vi har i ett utbytessystem samt leveransbereder ny utrustning åt våra slutkunder ICA, Axfood, Coop, Systembolaget med många flera.Du ersätter en kille som valt att vidareutbilda sig och som gör en lång resa i Japan från augusti. Tjänsten är tänkt att tillsättas 1 augusti.Tjänsten är heltid och arbetstiderna är: måndag-torsdag 8–17 samt fredagar 8-16.Vi på StrongPoint tillhandahåller bland annat säkra logistiklösningar för kontanthantering vilket innebär olika myntväxlare och sedelkassetter. Vi är stora inom etikettering och förser även butiker med vågar, packmaskiner samt elektroniska hyllkantsetiketter mm.StrongPoint har en god sammanhållning och värnar om att alla anställda ska trivas, förmåner som finns är bl.a. friskvård. Vi har kollektivavtal.Gå gärna in på www.strongpoint.com/se och läs mer om oss. Din profilDu är en person med ordningssinne och har erfarenhet från elektronikreparationer och lager, gärna där administrativa sysslor ingått. Din datavana är mycket god. Du har truckkort och lätt för att lära nya uppgifter.Du är händig, tycker om att skruva och ditt tekniska intresse är stort. Du är bekväm med att självständigt leta fel och åtgärda dem. Som person är du en social lagspelare som vill utvecklas på din arbetsplats. Du tycker om att ta ansvar och uppskattar variation i ditt arbete. Visa mindre