Lediga jobb Gryning Vård AB i Grums

Se alla lediga jobb från Gryning Vård AB i Grums. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Grums som finns inom det yrket.

Gryning - Kristinedal söker behandlingshandläggare

Ansök    Sep 27    Gryning Vård AB    Socialsekreterare
Gryning ägs av kommunerna i Västra Götaland och erbjuder bland annat HVB- och öppenvård för barn, ungdomar och familjer, jour- och familjehem, beroendevård, lägenheter med stöd, boende för ensamkommande barn och ungdomar, insatser mot hedersrelaterat våld och förtryck samt LSS-boende. På Kristinedal i Fengersfors arbetar vi med barn och familjer i behov av behandling- eller utredningsinsatser. Barnen som placeras hos oss kan ha olika former av psykosocial... Visa mer
Gryning ägs av kommunerna i Västra Götaland och erbjuder bland annat HVB- och öppenvård för barn, ungdomar och familjer, jour- och familjehem, beroendevård, lägenheter med stöd, boende för ensamkommande barn och ungdomar, insatser mot hedersrelaterat våld och förtryck samt LSS-boende.

På Kristinedal i Fengersfors arbetar vi med barn och familjer i behov av behandling- eller utredningsinsatser. Barnen som placeras hos oss kan ha olika former av psykosocial problematik såsom anknytningsstörningar, samspelssvårigheter och trauman. Olika typer av neuropsykiatrisk problematik är också vanligt förekommande. Målet med vår verksamhet är att skapa förutsättningar för att barn och familjer ska kunna utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

Vi söker nu en behandlingshandläggare för en tillsvidareanställning. Arbetstid är dagtid mån-fre.

ARBETSUPPGIFTER
Vad innebär tjänsten?

Som behandlingshandläggare har du ett övergripande och sammanhållande ansvar över det dagliga behandling- och utredningsarbetet i en av de 2 arbetsgrupperna. Du finns tillgänglig för behandlingspersonalen för stöd, inspiration och vägledning och har ansvar tillsammans med kontaktpersoner för respektive klients individuella genomförandeplan.

Du kommer också att bidra till metodutveckling.

Du ingår i vårt utredningsteam, där vi planerar, genomför och skriver våra utredningsuppdrag. Du är också en viktig länk mellan behandlingspersonal och biträdande enhetschef. Tjänsten innehåller till viss del även direkt arbete med barn och familjer samt samverkan med skola, socialtjänst och sjukvård.

KVALIFIKATIONER
Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen som socionom, socialpedagog, beteendevetare eller motsvarande och relevant vidareutbildning. Även erfarenhet av att arbeta med behandling, utredning och kännedom om lagstiftning.

Vi söker dig som trivs med att arbeta såväl självständigt som i team och som är lyhörd, trygg i dig själv och har lätt för att skapa relationer. Du är bra på att analysera och har god förmåga att reflektera över komplexa processer.

Körkort B ett krav.

ÖVRIGT
Vi erbjuder

• Engagerade kollegor i en dynamisk och kreativ miljö
• Ett arbete där du är med och påverkar utvecklingen av verksamheten
• Ett utmanande och kreativt arbete där du lär dig någonting nytt varje dag
• En kultur som präglas av kunskap, kvalitet och delaktighet
• Friskvårdsbidrag
• Extern handledning
• Utbildning

Vi ser fram emot din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Innan anställning görs utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna Visa mindre