Lediga jobb som Tekniker, bilddiagnostik o medicintekn. utrustn. i Grums

Se lediga jobb som Tekniker, bilddiagnostik o medicintekn. utrustn. i Grums. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Grums som finns hos arbetsgivaren.

Hjälpmedelstekniker

Ansök    Maj 24    Grums kommun    Sjukhustekniker
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje. Kommunens... Visa mer
Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns strand, 20 minuters bilfärd från Karlstad. Hos oss får du alla de fördelar som finns av att arbeta i en liten kommun. Här har vi jobb som märks. Tillsammans gör vi skillnad varje dag, alla på olika sätt men alltid med kommunens invånare i fokus. Genom att följa vår värdegrund skapar vi en välkomnande kommun där det råder engagemang, delaktighet, professionalism och arbetsglädje.

Kommunens rehabilitering är ett komplement till den rehabilitering som region Värmland erbjuder. Hos oss arbetar vi för att äldre och personer med funktionsvariationer ska kunna bibehålla eller förbättra sin aktivitetsförmåga. Vi arbetar i patienternas hem, på särskilda boenden och på korttidsavdelningen samt i våra egna lokaler. Vi är i dag nio personer som arbetar inom Kommunrehabiliteringen. En hjälpmedelsassistent, en rehabiliteringsassistent, tre sjukgymnaster/fysioterapeuter och fyra arbetsterapeuter.

Hos oss gör du skillnad!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med reparation, rekonditionering, service och avhjälpande underhåll av hjälpmedel och besiktningar. Vi tillhandahåller både enkla lösningar och avancerad teknik för att uppfylla patienternas behov. Vanligt förekommande hjälpmedel är vårdssängar, personlyftar, manuella rullstolar och rollatorer. Det kan också ingå visst förrådsarbete i tjänsten för att stötta upp vid behov.

Som hjälpmedelstekniker kommer du dagligen i kontakt med personer med olika hjälpmedelsbehov och deras anhöriga. Du ska också samverka med olika professioner inom vård och omsorg. I arbetet förekommer leverans av hjälpmedel som kan innebära många lyft och en hel del bilkörning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med god teknisk kompetens och intresse av att arbeta med service och nära patienter. Du ska vara praktiskt lagd och ha stor kunskap om de tekniska hjälpmedel du ska hantera. Du måste också ha datorvana. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha mångårig erfarenhet av att arbeta som hjälpmedelstekniker i kommun och/eller region. Vi har krav på B-körkort, då du i tjänsten kommer att leverera och hämta hjälpmedel.

Vidare ser vi att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann, och har god förmåga att planera och utföra arbetsuppgifter under eget ansvar. Du är kommunikativ och kan arbeta i team med andra. I mötet med patienter är det särskilt viktigt med ett gott bemötande. Stor vikt kommer därför att läggas på social kompetens.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

I Grums kommun vill vi ha en mångfald i arbetslivet och ta tillvara på de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Genom att skicka in din ansökan godkänner du att dina personuppgifter används i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning för att Grums kommun ska kunna tillhandahålla det stöd och den service kommunen ansvarar för. Läs mer på grums.se/personuppgifter.

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre